- 17.12.2019
- 4.1 Reitingas
- 3512 Peržiūros
- Komentarai
„Manau, kad pasaulyje nėra nė vienos šalies, kuri nežinotų ir neištyrė nuostabių šio nuostabaus augalo vaistinių savybių“, – sakė gamtininkė Lalita Thomas. Žinoma, jūs tikriausiai numanote, kad kalbama apie česnakus, kurie per šimtus metų naudojami įvairioms sveikatos problemoms gydyti, rašoma usefulbeautytips.net.
Iki šiol buvo atlikta daugybė tyrimų, siekiant geriau pažinti česnako fiziologinį poveikį. Kai kurie epidemiologiniai tyrimai parodė teigiamą česnako vartojimo poveikį užkertant kelią įvairių rūšių vėžiui (gaubtinės ir tiesiosios žarnos bei skrandžio).
Daugelyje tyrimų buvo įvertintas česnako poveikis širdies ir kraujagyslių ligų rizikos veiksniams (tokiems kaip kraujospūdis, cholesterolis ir gliukozės kiekis kraujyje). Puikiai žinoma, kad aptariamas augalas yra naudojamas tradicinėje medicinoje, atsižvelgiant į jo antimikrobines savybes gripo ir peršalimo profilaktikai ir gydymui, veikdamas kaip antibiotikas.
Šį eksperimentą Lalitha Thomas, profesionali gamtininkė ir „10 pagrindinių augalų“ autorė, atliko siekdama parodyti česnako veiksmingumą, kai jis patenka į kraują ir pradeda veikti.
Lalitha Thomas sako, kad ji dažnai liepdavo savo mokiniams daryti taip: 2 valandų ilgio pamokos pradžioje visi nuvalo vieną skiltelę česnako ir įsideda tarp dviejų kojų pirštų. Tokiu būdu česnakai patenka į kūną per odą ir pamokos pabaigoje beveik visi sakė, kad jaučia česnako skonį burnoje. Kai kurie studentai teigė, kad česnako skonį pajuto jau po pirmųjų penkių minučių. Šis eksperimentas labai paprastas ir sveikas.
Publikuoja: valstietis.lt
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau