- 17.05.2020
- 3.7 Reitingas
- 1711 Peržiūros
- Komentarai
Kiaulpienė – tai nieko nekainuojanti priemonė sveikatai gerinti. Dauguma mano, kad kiaulpienė – visiškai nenaudinga piktžolė, kuri tik suteikia aibę rūpesčių sodininkams ir kurią reikia negailestingai naikinti.
Jei Jus kamuoja:
GASTRITAS, CUKRINIS DIABETAS, KARPOS, NERIMO ATSIRADIMAS, KEPENŲ PROBLEMOS, NEURASTENIJA, TULŽIES PŪSLĖS UŽDEGIMAS, REUMATAS, GELEŽIES STOKOS MAŽAKRAUJYSTĖ – Jums padės kiaulpienė.
Kiaulpienės lapuose esantis karotinas atsako už gerą regėjimą, odos ir gleivinių sveikatą, vitaminas C saugo organizmą nuo infekcijų ir belaikio senėjimo, vitaminas P padeda įsisavinti askorbo rūgštį ir reguliuoja nervų sistemos veiklą.
Šiame augale yra ir naudingų mikroelementų, tokių kaip geležis, gerinanti kraujo sudėtį, būtinas kraujagyslėms manganas ir raminantis nervus varis. Bet svarbiausias kiaulpienės turtas – maisto skaidulinė medžiaga inulinas. Inulinas pasižymi sugebėjimu mažinti kenksmingojo cholesterolio kiekį kraujyje, reguliuoti žarnyno mikrofloros sudėtį, šalinti iš organizmo toksinus ir kenksmingas medžiagas.
Inulinas labai naudingas sergantiems cukriniu diabetu, nes ši medžiaga – pripažinta priemonė, reguliuojanti cukraus kiekį kraujyje.
Vitaminai A ir C organizme veikia kaip antioksidantai, todėl jie vertingi norint pristabdyti auglio augimą.
Medžiagų apykaitos sutrikimai:
1 valgomąjį šaukštą susmulkintų kiaulpienės lapų užpilti stikline degtinės arba spiritu, palaukti 2 savaites ir perkošti. Gerti 3 kartus per dieną po 30 lašų prieš valgį 2-3 savaites.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau