Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Pasaulis » 2023 » Spalio » 20

"Pradėkite skaityti etiketes": Maisto gamintojai tyliai pagauti apgaulingai dedantys vabzdžius į mūsų maistą

Maisto gamintojai tyliai pagauti apgaulingai dedantys vabzdžius į mūsų

Žmonėms, kurie rūpinasi savo sveikata ir nenori į savo racioną įtraukti vabalų, vabzdžių ir vikšrų, reikės pradėti atidžiai skaityti maisto produktų etiketes.

Maisto produktų gamintojai buvo pagauti tyliai ir apgaulingai kišantys vabalus ir įvairių rūšių vikšrus į populiarių kasdienių užkandžių sudedamųjų dalių sąrašus, nes siekis priverstinai maitinti žmoniją vabzdžiais pasiekė pagrindinių prekybos centrų lentynas.

Pastaraisiais metais Klausas Švabas (Klaus Schwab) ir Pasaulio ekonomikos forumas teigė, kad žmonija turi nustoti vartoti raudoną mėsą ir vietoj jos pradėti valgyti vabalus, vabzdžius ir vikšrus. Šie planai yra pažengę į priekį. Didžiausia JAV mėsos gamintoja "Tyson Foods", bendradarbiaudama su WEF, ką tik paskelbė atidarysianti vabalų perdirbimo įmonę.

Nepaisant to, kad visuomenė neturi apetito pereiti prie vabzdžių vartojimo, globalistai milijardieriai, vadovaujami Bilo Geitso, susitelkė ir investavo šimtus milijonų dolerių į netikros mėsos ir valgomų vabzdžių pramonę.

Perėjimą prie vabzdžių vartojimo remia ir garsenybės. Robertas Downey jaunesnysis neseniai pasirodė Colberto laidoje, kurioje reklamavo vikšrų baltymus. Nicole Kidman taip pat prisijungė prie kryžiaus žygio ir sukūrė keistą vaizdo įrašą žurnalui "Vogue", kuriame bando masėms įteigti, kad įvairių vabzdžių valgymas yra patrauklus.

Dabar maisto produktų gamintojai tyliai, nepasitarę su visuomene, vikšrus įtraukia į perdirbtų maisto produktų sudedamųjų dalių sąrašą.

Atsižvelgiant į tai, kad įprasti įtariamieji į netikrą mėsą ir vabzdžius investuoja milžiniškas lėšas, neturėtų stebinti, kad maisto gamybos įmonės tyliai ir apgaulingai bando priversti žmoniją vartoti vabzdžius maiste.

Dabar, norėdami sužinoti, ar vartojame vabalus ir vikšrus, turime naudoti didinamuosius stiklus ir skaityti smulkų šriftą mėgstamų užkandžių etiketėse. Akivaizdu, kad geriausias būdas išvengti šios netvarkos - valgyti šviežią maistą, kurio sudėtyje yra nedaug ingredientų, ir pirkti iš mažų vietinių įmonių, kuriomis tikrai pasitikite.

Didelės maisto produktų bendrovės savo gaminiuose slepia ingredientus, kurių, kaip jos žino, mes nenorime vartoti. Praeityje tai buvo naujos kukurūzų fruktozės sirupo versijos, dėl kurių atsirado nutukimas, širdies ligos ir daugybė kitų sveikatos problemų. Šį kartą tai vikšrai - labai abejotinas ingredientas, galintis sukelti įvairių sveikatos problemų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: https://www.planet-today.com/2023/10/start-reading-labels-food-producers.html

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2020-06-11 laikas 12:07 Receptai Šviesi Naminė Duona Su Karamelizuotais Svogūnais
Tešlą dėkite į orkaitę, apačioje padėkite indą su vandeniu ir kepkite 15 minučių iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Po laiko išimkite indą su vandeniu, sumažinkite temperatūrą iki 230 laipsnių ir kepkite dar 10 – 15 minučių. ...

Skaityti daugiau

2019-11-28 laikas 11:13 Receptai Krabų Lazdelių Mišrainė Su Morkomis
Virtuve tavo namuose. Gaminame. Krabų lazdelių mišrainė su morkomis. Pagal skonį dedame druskos, pipirų ir majonezo, išmaišome. Skanaus!

Skaityti daugiau

2020-02-06 laikas 18:49 Receptai Puikaus skonio saldėsis – degintas sūrio pyragas
Apvalią pyrago kepimo formą aukštais kraštais ištepkite sviestu ir išklokite kepimo popieriumi. Į dubenį dėkite kreminį sūrį, pilkite cukrų, druską ir viską išmaišykite elektriniu maišytuvu. Maišant po vieną pilkite kambario tempe...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-07-24 laikas 11:43 Kodėl SSRS geležinkelių konduktoriai į arbatą dėjo sodos? Moksliniai paaiškinimai
Kodėl SSRS laikais į arbatą buvo dedama soda? Sužinokite mokslinius paaiškinimus ir praktines priežastis, kurios formavo šią unikalią tradiciją.

Skaityti daugiau

2025-07-24 laikas 11:25 Tiesa ar melas: Kaip savivertė ir asmeninės ribos formuoja mūsų santykius
Sužinokite, kaip savivertė ir asmeninės ribos formuoja jūsų santykius. Praktiniai patarimai ir moksliniai paaiškinimai padės pakeisti toksiškų santykių ciklą. Šiame straipsnyje nagrinėsime, kaip mūsų vidiniai įsitikinimai ir elgesio modeliai formuoja...

Skaityti daugiau

2025-07-22 laikas 21:11 Tiesa ar melas: Kaip sąmoningai kurti laimingus santykius?
Sužinokite, kaip sąmoningai kurti laimingus santykius! Praktiniai žingsniai ir moksliniai patarimai padės atrasti harmoniją ir meilę. Šiame straipsnyje atskleisime, kaip mokslas ir psichologija padeda suprasti santykių kūrimo procesą, ir pateiksime p...

Skaityti daugiau

2025-07-21 laikas 08:21 Jungtinės Karalystės migrantų viešbutyje kilo protestai po to, kai prieglobsčio prašytojas buvo apkaltintas seksualiniais nusikaltimais
Demonstracija virto smurtiniais neramumais prie „The Bell Hotel“ viešbučio po to, kai buvo suimtas Etiopijos prieglobsčio prašytojas, apkaltintas seksualine prievarta prieš moksleivę ir moterį Eppingo miesto centre....

Skaityti daugiau

2025-07-21 laikas 08:02 Ką apie jus pasakoja jūsų akių spalva? Moksliniai faktai ir hipotezės
Švedijos Erebro universiteto studijos, rodo, kad genai, lemiantys rainelės spalvą, taip pat daro įtaką smegenų priekinės dalies formavimuisi, kuri atsakinga už mūsų elgesį ir asmenybės bruožus. Šiame straipsnyje gilinsimės į tai, kaip akių spalva sie...

Skaityti daugiau