Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:
28.09.2016, 20:59 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (89731)
Venų varikozė dažnai sukelia įvairūs faktoriai, pavyzdžiui, genetikos, nutukimas, nėštumas, amžius, ilgai stovint ar įtampos.
Sužinok daugiau ...
28.09.2016, 19:03 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (58373)
Jis nusprendė pasidalinti savo išgijimo paslaptimi! Mes pasidalinsime receptu, kuris jus išgelbės nuo kelio skausmo visiems laikams! Mūsų keliai yra lengvai paveikiami įvairiausių traumų, su amžiumi lankstumas ir judrumas raiščių ir sausgyslių mažėja, kartu su sąnarių tepimu. 28.09.2016, 13:31 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (19721)
Paimti ne mažiau kaip 30-40 mililitrų nerafinuoto būtinai saulėgrąžų aliejaus ir 30-40 mililitrų 40 laipsnių alkoholio, plakti buteliuke intensyviai 5 minutes ar 2 min. mikseriu ir gautą emulsiją tuoj išgerti – 1, 2 arba 3 kartus per dieną - priklauso nuo ligų gausos ir jų sunkumo. Geriant 1 kartą, geriau tai daryti vakare, bet jei jokio pagerėjimo nėra, reikia gerti 2 arba 3 kartus ar labiau laikytis dietos. Geriant 2 kartus, poveikis artimas gėrimui 3 kartus.
Sužinok daugiau ...
28.09.2016, 09:59 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (11818)
Plačiai paplitusi nuomonė, kad žmogaus sveikatai labai naudingas česnakas. Na ir deda jį įsitikinusieji šiuo pusiau mitu savo burnon tiesiogiai ir netiesiogiai, per dešras ir kitokius patiekalus, kad drūtesni ir sveikesni būtų. O kokia tikrovė supa česnako poveikį žmogaus organizmui? Visi girdėjome, kad česnakas toks stiprus, kad užmuša bakterijas, virusus. O ko negirdėjome? 28.09.2016, 09:24 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (33450)
Mano mama su dideliu vargu tevaikščiojo po kambarį – taip skaudėjo kelių sąnariai. Vasarnamio kaimynė davė jai tokį receptą: į pusę litro mineralinio vandens įpilti 2 valgomuosius šaukštus druskos (geriau jūros) ir 1 valgomąjį šaukštą acto esencijos, išmaišyti. 28.09.2016, 09:05 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (7516)
Vis dėlto yra gerai, kad mes negalime pasižiūrėti į savo vidų! Tai būtų buvęs toks šokas, kurį „suvirškinti“ ne kiekvienas begalėtų. Lygiai taip pat ir mes nesuvirškiname to, kas patenka į mūsų žarnyną. Mūsų vaišėse gausu rafinuotų produktų, kurie leidžia žarnynui aptingti. O su riebiu, keptu, konservuotu maistu „tingus“ žarnynas iš viso nesugeba susidoroti. |