Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Spalio » 09

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


09.10.2016, 17:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6872)

Šiandien, nugaros skausmas tapo viena iš labiausiai paplitusių ligų. Tai yra dėl to, sėslus gyvenimo būdas, neteisingas ar sunkus fizinis aktyvumas, ar net psichiškai stresinės darbo sąlygos.

Sužinok daugiau ...
09.10.2016, 14:30
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (6676)

Manoma, kad esant dabartiniam technologiniam išsivystymo lygiui sukurti laiko mašinos neįmanoma. Tačiau kartais žiniasklaidoje vis pasirodo pranešimai apie slaptus eksperimentus, atliekamus kariškių, kurių tikslas - persikėlimas laike. Daugiausia žinoma apie du tokius "eksperimentus". Pirmasis jų labai daug kam girdėtas „Filadelfijos eksperimentas" („Vaivorykštės" projektas, „Phiiadelphia Experiment“).

Sužinok daugiau ...
09.10.2016, 12:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (97007)
Dauguma iš mūsų tikrai mėgsta saldumynus, tačiau liūdna tiesa yra ta, kad cukrus turi neigiamą poveikį mūsų sveikatai. Pernelyg didelis kiekis cukraus sukelia daug gleivių, kuri yra palanki terpė vystytis bakterijoms ir grybeliui.
Sužinok daugiau ...
09.10.2016, 08:58
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10690)

Ghi, yra lydyto sviesto tipas, kuris Indijos virtuvėje ir Ajurvedos medicinoje naudojamas jau tūkstančius metų. Lydytas sviestas ir Ghi iš esmės yra tas pats, tiesiog Ghi naudojamas specifinės rūšies pienas ir jis yra verdamas ilgiau, kad karamelizuotūsi piene esančios medžiagos. Lydant sviestą karštis išgarina vandenį, o pieno medžiagos nugrimzta į dugną ir sudega. Indijoje teigiama, kad lydytas sviestas yra gerovės simbolis ir padeda žmogui atsikratyti net ir blogų emocijų.

Sužinok daugiau ...