Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Rugpjūčio » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.08.2018, 20:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1430)
Medžiagų apykaitos pusiausvyros sutrikimas Žinoma dešimt pagrindinių metabolizmo pusiausvyros sutrikimų. Šie pusiausvyros sutrikimai skirstomi į penkias poras. Pirmoji buvo atrasta ankstyvaisiais 1900 metais, paskutinioji 1950 ir 1960 metais. Metabolizmo pusiausvyros sutrikimai yra labai dažni. Jų pašalinimas dažniausiai baigiasi sveikatos pagerėjimu.
Sužinok daugiau ...
13.08.2018, 20:26
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2261)
Nekantriai mažylio atėjimo į šį pasaulį laukiantys šeimos nariai spėlioja – koks jis bus? Domina ne tik išvaizda, bet ir būdo bruožai, pomėgiai, gabumai. Net ir gimus vaikeliui, tiesa paaiškėja ne iš karto, nes mažylio būdo bruožai atsiskleidžia jam augant. Norint geriau pažinti mažąjį šeimos narį, verta pasidomėti, ką lemia jo gimimo laikas.
Sužinok daugiau ...
13.08.2018, 19:42
Mistika Peržiūrų (1393)

Neįprastas įvykis įvyko San Jose de Methane mieste, šiaurės-vakarų Argentinos dalyje, Salta ir dabar šimtai žmonių čia ateina pamatyti stebuklą. Statulos aukštis tik 50 cm, ji vadinama “Mystic Rose Maiden” "Paslaptingos Rožės Mergelė". Katalikų bažnyčia pranešė, kad atsiųs komisiją kuri ir nustatys, ar šis įvykis yra dieviškasis stebuklas.

Sužinok daugiau ...
13.08.2018, 18:48
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2190)
„Ouija“ būrimų lentos ne tik įkvėpė ne vieną siaubo knygų ir filmų kūrėją, bet ir įtikino ne vieną paranormalių reiškinių mėgėją, kad iš tiesų egzistuoja dvasių pasaulis. Visgi realybė yra daug nuobodesnė – įspūdis, kad „Ouija“ lenta kalbamės su kito pasaulio būtybėmis kyla dėl žmonių psichologijos, rašoma svetainėje „Big Think“.
Sužinok daugiau ...
13.08.2018, 12:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (24707)

Tikriausiai esate girdėję apie kiaulpienių žiedus, kurios dažnai auga soduose ar parkuose. Jos atrodo gražiai, todėl nenuostabu, kad jos dažnai naudojamos mūsų soduose, kaip papuošimas, paranormal.lt Bet ar žinote, kad be grožio, kiaulpienės turi didelių gydomųjų savybių, apie kuriuos nutyli gydytojai... Tik, žolininkai apie tai gali drąsiai kalbėti, nes žino, kad tai vaistas pigus ir galima gauti, bet kokiu paros metu, kaip ir pelyną. Nuo ko gali padėti kiaulpienės: padeda išlaikyti sveikus kaulus ir odą prieš gydant anemiją ir geltą, kiaulpienės iš tikrųjų daro stebuklus visai sveikatai. Įdomu tai, pasirodo, kad jos suduoda galingą smūgį sveikatai, ypač, kai kalbama apie vėžį. Tačiau prieš pradėdami kalbėti apie kovą su vėžio savybes, pirmiausia pakalbėkime apie kitų ligų gydymo naudą.

Sužinok daugiau ...