Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Rugpjūčio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.08.2018, 21:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4941)

Šiame straipsnyje pasakysime, kaip lengva sumažinti spaudimą. Be to, ši priemonė padės sumažinti cholesterolį ir cukraus kiekį kraujyje, taip pat atsikratyti susikaupusius riebalus, ypač juosmens srityje!

Sužinok daugiau ...
24.08.2018, 13:43
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (1511)

Internete greitai populiarėja vaizdo įrašas, kuris gali nustebinti ir bauginti beveik kiekvieną žmogų (paranormal.lt). Paslaptingas vaizdo įrašas rodo tam tikrą kelią, kuriuo neskubėdamas eina žmogus robotas. Kuo šis žmogus robotas privertė sunerimti žmones? Faktas yra tas, androidas juda lygiai taip pat, kaip žmogus, žinoma, išskyrus išvaizdą.

Sužinok daugiau ...
24.08.2018, 12:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1503)

Kokia kava jums patinka? Ar kada nors pagalvojote apie kokoso aliejaus ar kitų riebalų pridėjimą? Jei tai jus erzina, galbūt jūs turėtumėte tiesiog baigti skaityti šį straipsnį (paranormal.lt).

Dauguma mėgsta pirkti nuriebinta alternatyvą kavai. Galbūt, vanilės kavą? Jei tai jūsų mėgstamiausia rūšis, galbūt, jūs žinote, kad trečias ingredientas yra palmių aliejus. Užuot, skaičiavę kalorijas ir naudoti šio tipo aliejų, siūlome išbandyti šią siūloma versiją.

Sužinok daugiau ...
24.08.2018, 10:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1777)
Bamba linkusi "rinkti" purvą, prakaitą ir bakterijas. Deja, greito valymo po dušu nepakanka visiškai jį išplauti. Mokslininkai atrado bamboje bakterijas, kurios buvo niekam nežinomos mokslui, dėl unikalių bambos sąlygų. Jei nereguliariai valysite bambą, galite susidaryti siaubingas kiekis bakterijų.
Sužinok daugiau ...