Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Rugpjūčio » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.08.2018, 19:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3998)
Sėjamoji petražolė (lot. Petroselinum crispum) - tai dvimetis žolinis augalas, užaugantis iki 1 m aukščio. Stiebas stačias, plikas, šakotas. Apatiniai lapai plunksniškai suskaldyti, o viršutiniai – trilapiai. Petražolė dažnas prieskoninis augalas daržuose. Šeima: Salieriniai (Skėtiniai) – Apiaceae Lindl. (Umbelliferae Juss.) Liaudiški pavadinimai: petruška, petrelė
Sužinok daugiau ...
20.08.2018, 16:31
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1522)

Chemoterapija – Antrojo Pasaulinio karo išradimas. Laive, kuriame buvo plukdomos sieros garstyčios, pavadinimu „nerve agent“ buvo naudojamas kaip cheminis ginklas antrojo pasaulinio karo metu. Užpulti laive esantys kariai buvo veikiami šios cheminės medžiagos. Ištyrus šiuos vyrus rezultatai parodė sunykusius kaulų čiulpus, limfinę sistemą, bei ląsteles kurios natūraliai dauginosi greičiau negu įprastos ląstelės.

Sužinok daugiau ...
20.08.2018, 15:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3437)
Kepenys – savotiškas žmogaus kūno detoksikatorius. Tai antras didžiausias mūsų organas, atliekantis daugybę skirtingų funkcijų: jos reguliuoja mūsų antsvorį bei hormonų kiekį, dalyvauja virškinimo procese, pašalina bakterijas iš kraujo, padeda kūnui pasisavinti naudingąsias maistines medžiagas, stiprina imuninę sistemą ir degina riebalus. Sveika mityba, sveikas gyvenimo būdas, sveikas maistas, kepenų valymas, kaip išvalyti kepenis, soda su citrina kepenims gerai, kepenu valymas su aliejumi ir citrina, kas valo kepenis, kepenims pagerinti, vaistai kepenims atstatyti.
Sužinok daugiau ...
20.08.2018, 14:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1967)
Žmonės pamiršo, ką reiškia mėgautis maistu: to valgyti negalima, tas nesveika... Baimė, kad organizme padaugės (arba jau padaugėjo) cholesterolio, virto baubu, nuo kurio pasislėpti tampa vis sudėtingiau. Rūpinimasis savo sveikata neturėtų virsti sudėtingu uždaviniu – juo labiau, kad dauguma bauginančių dalykų iš tiesų nėra tokie jau pavojingi, kokie atrodo. cholesterolis, cholesterolio kiekis, cholesterolio mažinimas, cholesterolis mazinimas, cholesterolio mazinimas naturaliomis priemonemis, blogojo cholesterolio mazinimas, ar svieste daug cholesterolio, saikingai padidejes choresterolis
Sužinok daugiau ...
20.08.2018, 12:19
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1410)
Dauguma iš mūsų norėtų sulaukti to laiko, kai mokslininkams pavyks surasti būdą sustabdyti senėjimo procesą. Panašu, kad Ekseterio universiteto molekulinės genetikos laboratorijos mokslininkams pavyko šį procesą sustabdyti, rašoma svetainėje „Science Alert“.
Sužinok daugiau ...
20.08.2018, 11:58
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1533)
Žinoma, kad jie populiarūs. Juk ne visada po ranka turime vandens ir muilo, o dezinfekcinius skysčius rasti galime bet kuriame prekybos centre. Visgi, netyla kalbos, jog šios higienos priemonės yra itin žalingos sveikatai.
Sužinok daugiau ...