Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Balandžio » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.04.2019, 21:14
Burtai, Magija Peržiūrų (2017)

Žolelių neįprastos galios žinomos nuo seno. Jos naudotos praktiškiems ir magiškiems tikslams. Teigiama, kad kiekvienas augalas skleidžia nevienodą energiją ir gali pasitarnauti susiklosčius skirtingoms situacijoms. Esą žolelėse glūdi iš žemės sukauptos gyvybinės jėgos, naudingos visiems. Taigi kada, ką ir kaip naudoti?

Sužinok daugiau ...
20.04.2019, 17:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3842)
Nori būti sveikas - gerk karčią, ne saldžią arbatą. Taip kažkada patardavo ne vienas antikos medikas gydytiems žmonėms. Dabar taip mėgsta sakyti dažnas šalies alternatyviosios medicinos specialistas, juk turbūt neatsitiktinai dauguma virškinimą gerinančių augalų - paprastieji ir kartieji kiečiai (pelynai), kiaulpienės, skėtinės širdažolės, takažolės, baliniai ajerai, trilapiai puplaiškiai ir kiti - yra kartaus skonio. Tad kaip kartumynai veikia mūsų virškinimą ir visą organizmą? Ar jie gali tapti kone panacėja gerinant virškinimą? Jeigu taip, tai kodėl ir kaip?
Sužinok daugiau ...
20.04.2019, 10:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1490)
Kas sudaro gero virškinimo pagrindą? Gal yra universalių patarimų, kaip galima jį pagerinti? Šiuo klausimu pasiteiravome ajurvedos žinovės, gydytojos dietologės, sveikos mitybos ir gyvensenos konsultantės Astos Keturkienės nuomonės.
Sužinok daugiau ...
20.04.2019, 08:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2206)

Jei tik mokėsi ieškoti, galybę vaistų rasi tiesiog aplink save. Šią tiesą apie įvairių žolelių ir kitų augalų savybes žinojo jas gydymui gilioje senovėje naudoję žiniuoniai, jos aprašytos senovės Egipto papirusuose, o didžioji dalis iš pustrečio šimto augalų, kuriuos maždaug prieš 2 400 metų apibūdino Hipokratas, vartojami ir dabar. Senas vaistinių augalų rinkimo bei vartojimo tradicijas turi ir Lietuva, tačiau su Žolinčių akademijos vadove Danute Kunčiene kalbamės ne apie istoriją, o apie tai, kad sutrikus virškinimui geriau ieškoti ne „angliuko", bet išgerti žolelių arbatos.

Sužinok daugiau ...