Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Balandžio » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.04.2019, 21:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3342)
Cholesterolio kaupimasis arterijose gali sukelti daug problemų. Visų pirma kraujagyslių vidinėse sienelėse susidaro apvalkalas. Tai gali sukelti rimtų širdies problemų. Štai kodėl labai svarbu, kartas nuo karto pabandyti valyti kraujagysles, kad jos būtų lanksčios, o kraujas galėtu laisvai judėti. Dėl netinkamos mitybos ir gyvenimo būdo, blogas cholesterolis kaupiasi jose. Gerasis žinome, apsaugo kraujagysles, kraujagyslėse užtaisydamas pažeistas kraujagysles, tai nuo vaistų, chemoterapijos ir t.t.
Sužinok daugiau ...
28.04.2019, 18:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2945)
Naudoju šią priemonę su dideliu malonumu ir aš pamiršau savo keliuose skausmą! Daugeliu atvejų sąnarių skausmas palies kiekvieną, amžius daro savo. Priežastys gali būti įvairios, amžius, nusidėvėjimas, tam tikrų vaistų šalutinis poveikis, ypač nuo aukšto kraujo spaudimo. Dėl šios priežasties turėtume reguliariai stiprinti raiščius ir sausgysles, taip pat kaulus, naudodami šią natūralią priemonę, kuri yra labai veiksminga, vaistai be chemijos.
Sužinok daugiau ...
28.04.2019, 11:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15260)
Ši naminė priemonė paruošta ciberžolės, imbiero, svogūno ir medaus pagrindu, kurie pasižymi efektyviomis gydomosiomis savybėmis valant plaučius ir kitus mūsų organizmo organus, o taip pat užkertant kelią tam tikriems susirgimams, tokiems kaip gripas, ir mažinant riziką susirgti Alheimerio liga, diabetu, augliais ir t.t.
Sužinok daugiau ...
28.04.2019, 10:50
Hipotezės Peržiūrų (1371)
Nelabai seniai tyrinėtojų grupė Filipinams priklausančioje Lusono saloje aptiko raganosio skeletą. Straipsnyje, kuris buvo išspausdintas žurnale „Nature”, pažymimas tas faktas, skelete gerai matomi mėsos apdorojimo akmeniniais įrankiais pėdsakai. Atrodytų, niekuo neišsiskiriantis atradimas, jeigu ne vienas dalykas: skeleto amžius yra apie 700 tūkstančių metų! kaip teigiama antropologinėje koncepcijoje, šiuo istoriniu periodu šiame regione šiuolaikinių žmonių protėviai neturėjo jokio supratimo, kaip iš parankinių priemonių pasigaminti darbo įrankius.
Sužinok daugiau ...
28.04.2019, 09:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2378)

Ar žinote, kad akys – ne tik sielos, bet ir sveikatos veidrodis? Pažvelgus į akis arba tai, kas yra aplink jas, galima nemažai pasakyti apie jūsų sveikatą.

Sužinok daugiau ...