Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Balandžio » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.04.2019, 21:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1387)
Nuo senų laikų alavijai naudojami įvairioms ligoms įveikti, tačiau fitoterapija turi savų niuansų, todėl pravartu išsiaiškinti, kokiomis savybėmis šie augalai pasižymi ir kas jų neturėtų naudoti. Juolab kad alavijų sudėtyje, be daugybės vertingų, yra ir toksinių medžiagų bei kenksmingų junginių.
Sužinok daugiau ...
26.04.2019, 19:03
Hipotezės Peržiūrų (1702)

Nežinomi dalykai. Prieš keletą metų vienoje konferencijoje, skirtose naujoms, taip pat ir netradicinėms kryptims įvairiose žinių srityse, pagyvenęs specialiųjų tarnybų generolas pademonstravo vokiečių žemėlapių, kuriuose buvo pavaizduoti Žemės vidinės dalies žemynai, fotokopijas.

Sužinok daugiau ...
26.04.2019, 17:01
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1698)

Viena tokia paslaptinga vieta yra Aralo jūros šiaurės vakaruose, kur plyti Barsekelmeso sala. Įdomus šios salos pavadinimo vertimas, kuris reiškia „eisi - nesugrįši“. Tarp vietinių gyventojų jau seniai ši sala buvo liūdnai pagarsėjusi. Ir visa tai dėl to, kad saloje nuolat dingdavo žmonės, o jų dingimo priežasčių paaiškinti niekas nesugebėjo.

Sužinok daugiau ...
26.04.2019, 16:19
Archeologija Peržiūrų (1084)
Archeologai Gvatemaloje atrado iki šiol didžiausias majų statulėlių dirbtuves. Apie atradimą mokslininkai praėjusią savaitę paskelbė Amerikos archelogijos asociacijos susitikime. Šios dirbtuvės išbuvo po žeme daugiau nei 1000 metų. Mokslininkai teigia, kad čia masiškai buvo gaminamos sudėtingos, majų tradicijas atspindinčios statulėlės.
Sužinok daugiau ...
26.04.2019, 15:58
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1444)

Kaip žinoma, augliuose gali būti pačių įvairiausių ląstelių: ląstelės iš vienos auglio dalies dažnai aktyvuoja skirtingus genus ir būna įvairių dydžių bei formų nei ląstelės iš kitos to paties auglio dalies. Tačiau šis praėjusiais metais padarytas atradimas mokslininkus kaip reikiant nustebino.

Sužinok daugiau ...
26.04.2019, 15:46
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (1426)

Mūsų dienomis ledynų tirpsmo spartos matavimai yra gana tikslūs, pagrįsti stebėjimais iš palydovų, meteorologinių stočių ir sudėtingais klimato modeliais. Iki praeito amžiaus paskutiniojo ir šio šimtmečio pirmojo dešimtmečių mokslas įgudo gana gerai prognozuoti šiuos procesus, bet ankstesnių dešimtmečių tyrimai buvo mažiau patikimi, nes technologijos buvo mažiau pažengusios. Dabar mokslininkai iš naujo apskaičiavo nuo 1972 metų Grenlandijos prarastą ledo kiekį. Būtent tais metais buvo paleistas pirmieji „Landsat“ sistemos palydovai, pradėję reguliariai fotografuoti šią Danijos teritoriją.

Sužinok daugiau ...
26.04.2019, 07:13
Pasąmonės Galios Peržiūrų (1021)

Vyriška neištikimybė – jau veikiau dėsningumas nei retas reiškinys. Kaip atpažinti, kad partneris nuklysta į šalį? Kai kurie psichologai tvirtina, kad galima apgauti tik tą moterį, kuri pati to nori. Juk moters intuicija – nuostabus dalykas. Tai kodėl silpnosios lyties atstovės kartais sugeba pajusti menkiausią kito sielos virptelėjimą, o nepastebi atviro melo? Paprasčiausiai jos nenori to pastebėti. Psichoterapeutų praktikoje pasitaiko net tokių žmonų, kurios nuoširdžiai tiki, kad moteriškos kelnaitės su gumyte iš komandiruotės grįžusio vyro lagamine atsirado atsitiktinai.

Sužinok daugiau ...