Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugsėjo » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.09.2019, 19:37
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (1314)

Lenktynės dėl naujo mobiliųjų ryšių tinklo diegimo prasidėjo, žiniasklaida perėjo į puolimą. Teikdamos, kad tai dar viena sąmokslo teorija, kaip ir visos kitos. Tačiau, kai kurios teorijos patvirtinamos ir tampa tiesa... Bet, kokios bus pasekmės ir kas prisiims atsakomybė, nėra aišku. Ar portaluose rašantys žurnalistai, ar juos ginantys redaktoriai? Ir kokia nauda, belieka patiems spręsti.

Sužinok daugiau ...
21.09.2019, 16:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3330)
Obuolių žievelėse yra pektino, tam tikros rūšies skaidulų, kuri teigiamai veikia žarnyną, padeda organizmui atsikratyti riebalų. Be to, dėl savo sudėties turi onkoprotekcinių savybių. Be to, jos stiprina kraujagyslių sieneles ir teigiamai veikia kraujotaką. Šios skaidulos pagerina žarnyno funkciją, turi vidurių laisvinantį poveikį. Be to, reguliarus vartojimas mažina cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje.
Sužinok daugiau ...
21.09.2019, 09:50
Kosmosas Peržiūrų (1048)
Saturno palydove Titane yra šimtai ežerų, pilnų skysto metano ir etano. Ežerus galima grubiai suskirstyti į dvi grupes: vieni yra dideli bei turi gana lygius krantus, kiti – maži, o jų krantai iškilę virš vidutinio jūros lygio ir suformuoja tarsi pylimus.
Sužinok daugiau ...
21.09.2019, 08:11
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (1532)
Ryte mergina prabudo jausdama silpnumą ir nuovargį, jai taip pat trūko oro, o jos oda įgavo keistą mėlyną atspalvį – dėl to artimieji iš karto ją nuvežė į ligoninę. Tiesa, daugelis žmonių galvoja, kad kai kraujyje per mažai deguonies, jis įgauną spalvą, panašią į žmogaus venas – tačiau tai netiesa.
Sužinok daugiau ...