Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugsėjo » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.09.2019, 19:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (587)

Pomidorai pasižymi ne tik geru skoniu, bet ir yra naudingi sveikatai. Jie yra ypač nekaloringi, 100 gramų pomidorų yra tik 18 kalorijų, juose nėra riebalų ir cholesterolio. Taip pat pomidorai yra puikus maisitnių medžiagų šaltinis įskaitant vitaminus, mineralus, maistines skaidulas ir kitas augalinės kilmės medžiagas, kurios gali būti veiksminga prevencinė priemonė net ir norint išvengti vėžio.

Sužinok daugiau ...
27.09.2019, 13:24
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1428)
Svogūnai ir česnakai yra naudingi sveikatai. Juose yra daug vitamino C, jie stiprina imuninę sistemą, gerina širdies darbą. Naujas Puerto Riko ir Niujorko valstybinio Bafalo universitetų mokslininkų darbas atskleidė ir daugiau teigiamų šių daržovių savybių - moterys turėtų labiau pamėgti svogūnus ir česnakus.
Sužinok daugiau ...
27.09.2019, 10:42
Archeologija Peržiūrų (708)
Skaitydamas pranešimą Stokholme vykusioje konferencijoje „Gastro Summit“, mokslininkas dar kartą akcentavo, kad globali Žemės temperatūra ir toliau kyla, taigi, sąlygos plėtoti žemės ūkį darosi vis prastesnės, o tai reiškia, kad tradiciniai maisto tiekimo šaltiniai ilgainiui gali imti sekti. Dėl šios priežasties, anot M. Soderlundo, gali iškilti būtinybė ieškoti alternatyvių būdų prasimaitinti
Sužinok daugiau ...