Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugsėjo » 07

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


07.09.2019, 21:05
Burtai, Magija Peržiūrų (1379)

Realizacijos skaičius numerologijoje reikšmingas tuo, kad atskleidžia asmens svajones ir troškimus bei parodo žingsnius, kuriuos būtina žengti, norint įgyvendinti savo norus. Tai kryptis į teisingą gyvenimo kelią, todėl savąją svarbu žinoti kiekvienam. Šis skaičius taip pat rodo šiame arba praeituose gyvenimuose išsiugdytas savybes ir tai, ką su jomis daryti.

Sužinok daugiau ...
07.09.2019, 15:54
Mistika Peržiūrų (1425)

Viskas prasidėjo 1960 metų rugsėjo 26 dieną, kai prie Šeremetjevo sudužo naujutėlaitis, vos kelis mėnesius naudotas aviakompanijos “Austrijos avialinijos” laineris “Vickers Viscount”, skridęs iš Varšuvos. Šios katastrofos aplinkybės kone tiksliai sutampa su kito lėktuvo, taip pat skridusio iš Lenkijos, žūties prie Smolensko po pusės amžiaus aplinkybėmis. Tada matomumas buvo nulinis, lakūnai gerokai iki nusileidimo tako nusileido per žemai. Lėktuvas užkabino medžių viršūnes ir sudužo. Iš 37 keleivių ir ekipažo narių išgyveno tik šeši.

Sužinok daugiau ...
07.09.2019, 13:21
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1485)
Lėktuvas taip ir nebuvo rastas, jo dingimo priežastys nenustatytos iki šiol. Incidentas su avialaineriu vaidina svarbų vaidmenį mituose apie Bermudų trikampį. Anot jų, laivai ir lėktuvai šiame rajone dingdavo ir dingsta dėl kažkokių anomalijų.
Sužinok daugiau ...