Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugsėjo » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.09.2019, 19:14
NSO, Ateiviai Peržiūrų (887)

NSO buvo užfiksuotas internetine kamera, įdiegta stebėti ugnikalnio veiklą. Vaizdo įraše buvo aiškiai matoma, kaip paslaptingas objektas skrieja virš dūmų šleifo. Vaizdo įrašas padarytas 2019 m. rugpjūčio 19d., 8.15 val. Kai kurie ufologai pažymėjo, kad tai galbūt geriausias 2019 metų NSO įrašas. Garus Taivano ufologas Scotas Waringas, taip pat pakomentavo vaizdo įrašą

Sužinok daugiau ...
03.09.2019, 18:23
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3030)

Tai nemalonus spaudimas veidui ir nesugebėjimas pūsti nosies, užgulimo jausmas. Yra liaudiškų būdų, kaip palengvinti sinusitą ir panaikinti šiuos nemalonius simptomus. Sinusitas yra būklė, kuriai būdingas sinusų gleivės patinimas ar uždegimas. Ūminis sinusitas paprastai trunka iki 4 savaičių, o lėtinis sinusitas gali trukti ilgiau nei 12 savaičių ir gali trukti ištisus mėnesius.

Sužinok daugiau ...
03.09.2019, 17:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1296)

Akmenys inkstuose dažna urologinė liga. Šios ligos atsiradimas turi daugybė priežasčių. Dažniausiai didelę reikšmę turi geriamojo vandens kokybė ir mityba. Ši liga gali trukti nuo kelių savaičių iki keletą metų, nesukeliant simptomų. Inkstų akmenų judėjimas gali sukelti kai kuriuos simptomus, tokius, kaip klubų, nugaros ir šlapimo skausmus. Akmenų dydis gali skirtis – nuo smėlio grūdelio iki perlo dydžio. Bet dažniausiai maži akmenys gali neskausmingai išsiskirti su šlapimu

Sužinok daugiau ...
03.09.2019, 16:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1871)
Visi žmonės tam tikru savo gyvenimo momentu patiria negalavimą, vadinimą pykinimu. Dažnai, tai simptomas, kurį sukelia problema, paslėpta kažkur kūne. Norint greitai pašalinti pykinimą, svarbu žinoti pykinimo priežastį. Kartais pykinimas gali sukelti alergiją. Ir tai gali būti natūrali organizmo reakcija. Taip pat verta paminėti, kad, kai kurie maisto produktai gali sukelti pykinimą. Bet tai dažniausiai atsitinka dėl individualaus kūno netoleravimo į maistą.
Sužinok daugiau ...
03.09.2019, 14:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2315)
Šis veiksminga valymo priemonė padeda numesti svorį, pagerina odos išvaizdą, skatina laukų augimą ir pašalina toksinus iš organizmo, taip pat sustiprina mūsų sveikatą! Išbandykite patys ir atraskite jo pranašumą prieš vaistus!
Sužinok daugiau ...
03.09.2019, 13:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5327)

Vienas iš mažiau žinomu obuolių acto savybių yra malšinti skausmą, kuris gali padėti sušvelninti podagros sukeltus sąnarių skausmus. Jo sudėtyje esantis obuolių rūgštis, kai susidaro šlapimo rūgšties kristalai sąnariuose (sukeldami skausmą ir uždegimus) juos tirpina. Taip pat padeda sumažinti organizmo rūgštingumą, o tai padidina jo efektyvumą kovojant su artritu ir kitomis degeneracinėmis ligomis.

Sužinok daugiau ...
03.09.2019, 11:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2281)
Senovės persų mokslininkas Avicena yra pasakęs: „Žinok, kad žalinga gerti vandenį tuščiu skrandžiu, iškart po fizinių pratimų, o ypač po pirties tuščiu skrandžiu.“ Tačiau šiuolaikiniai specialistai šiuo klausimu turi savo nuomonę. Jie rekomenduoja kasdien tuščiu skrandžiu išgerti po stiklinę vandens.
Sužinok daugiau ...
03.09.2019, 09:14
Stichinės Nelaimės Peržiūrų (791)
„Kodėl gi jų nesusprogdinus atominėmis bombomis?“ – paklausė prezidentas Donaldas Trumpas Baltuosiuose rūmuose vykusio pasitarimo apie uraganus metu. D. Trumpas siūlė pietrytinę Jungtinių Amerikos Valstijų dalį užgriuvusių tropinių audrų problemą spręsti branduoliniais ginklais, rašoma sciencealert.com, remiantis „Axios“ informacija. Tiesa, vėliau JAV prezidentas paneigė taip kalbėjęs.
Sužinok daugiau ...