Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugsėjo » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.09.2019, 19:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5012)
Kartu sudėjus, šiuos ingredientus gali sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje, pagerinti kraujotaką ir išvalyti arterijas. Reguliarus šio mišinio vartojimas padės pagerinti širdies sveikatą ir pagerinti kraujotaką. Dėl to išvengiama širdies priepuolių. Tai yra geriausias mišinys širdies arterijoms išvalyti. Jį galite paruošti ir naudoti dviem būdais
Sužinok daugiau ...
19.09.2019, 15:55
Medicinos Naujienos Peržiūrų (879)

Sankkayala Uma Shankaras, gydytojas, kuris priėmė gimdymą, sakė, kad mama, vardu Mangayamma Yaramati, penktadienį pateikė savo gimimo liudijimą, kuriame parašyta, jog šiuo metu jai yra 74 metai, o ne 73, kaip rašė nemažai naujienų portalų. S.U.Shankar, kuris yra ir dirbtinio apvaisinimo mėgintuvėlyje (IVF) specialistas, dvynes pagimdžiusiai mamai atliko cezario pjūvį. Po gimdymo jis sakė, kad tiek mama, tiek mergaitės jaučiasi puikiai.

Sužinok daugiau ...
19.09.2019, 15:16
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1303)

Mes ne vieni... pagaliau NSO egzistuoja, tai patvirtinta. „The Black Vault“ gavo slaptus JAV karinio laivyno dokumentus ir juose teigiama, kad kariškių orlaiviai iš tikrųjų užfiksavo „neatpažintą anomalų aerofenomeną“.

Sužinok daugiau ...