- 21.09.2019
- 3.6 Reitingas
- 3470 Peržiūros
- Komentarai
Skysčių susilaikymas ar patinimas, kai kūnas pabrinksta dėl didelio kiekio vandens.
Obuolys – vienas iš vaisių, išskyrus skonio, jų žievelė turi daug naudingų savybių. Net dietologai pažymėjo jo naudą. Todėl jie patiria obuolių nelupti, o valgyti su žievele (sveikatos patarimai - paranormal.lt).
Obuolių žievelėse yra pektino, tam tikros rūšies skaidulų, kuri teigiamai veikia žarnyną, padeda organizmui atsikratyti riebalų. Be to, dėl savo sudėties turi onkoprotekcinių savybių. Be to, jos stiprina kraujagyslių sieneles ir teigiamai veikia kraujotaką.
Šios skaidulos pagerina žarnyno funkciją, turi vidurių laisvinantį poveikį. Be to, reguliarus vartojimas mažina cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje.
Obuolių žievelės pašalina skysčių perteklių ir sumažina patinimą.
Ši būklė gali atsirasti dėl įvairių priežasčių. Pavyzdžiui, per didelio druskos ir natrio vartojimo. Be mankštos ir dietinės priežiūros, skysčių susilaikymą galima efektyviai išgydyti obuolių žievės arbata.
Taip pat, obuoliuose gausu kalio – mineralo, kuris padeda sumažinti natrio kiekį organizme ir padidinti šlapimo kiekį.
Priemonė labai lengvai paruošiama.
Sudėtis:
Obuolių žievelė;
250 ml vandens.
Gaminimas:
Pusės obuolio žievelės sudėkite į 250 ml verdantį vandenį ir 5-10 minučių palikite uždengę ir išgerkite.
Norint sumažinti skysčių susilaikymą ir palengvinti patinimą, rekomenduojama gerti arbatą 3 kartus per dieną.
Bet jūs turėtumėte žinoti, kad parduotuvėje esančių obuolių žievelė nėra tokia naudinga. Nes jos dažnai apdorojamos chemija.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau