Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Vasario » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.02.2020, 20:37
Hipotezės Peržiūrų (1147)

„Būsime 5G technologijos diegimo lyderiai“, - garsiai ištrimituoja mūsų tautos išrinktieji ir tyliai „prakiša“ sveikatos apsaugos ministro įsakymą, leidžiantį Lietuvoje elektromagnetinės taršos normas padidinti 10 kartų. Čia pat pasipila reklaminės „fanfaros“ apie didžiulį technologinį progresą, daiktų internetą ir galimybę, atvykus popiežiui, visiems be trukdžių išsiuntinėti draugams selfius. Pasiteirauti apie šios technologijos žalą žmogaus sveikatai Lietuvoje gali tik „kaškassėjapanika“ populiacijos atstovas. Mat jau kažkur neva kažkieno „įrodyta“, kad 5G technologijos skleidžiama radiacija yra tokia „saugi ir sveika“, tarsi koks Birštono mineralinis vanduo.

Sužinok daugiau ...
26.02.2020, 18:02
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (622)
Japonijoje mirė oficialiai seniausiu pripažintas pasaulio vyras. Chitetsu Watanabei buvo 112 metų, antradienį pranešė japonų žiniasklaida. 1907-aisiais gimęs japonas tik prieš dvi savaites gavo Gineso rekordų knygos sertifikatą, liudijantį, kad jam priklauso seniausio planetoje vyro titulas.
Sužinok daugiau ...
26.02.2020, 08:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (826)

Burokėlis – tikras mūsų daržo karalius. Juk jodo jame daugiau nei kitose daržovėse, vitamino C kiekiu jis dvigubai lenkia morką, stimuliuoja ląstelių augimą, stipriną odą, nagus ir plaukus. Senovės graikai burokėlius pirmiausia naudojo medicinoje, tik tuomet sugalvojo išbandyti maiste, taigi šios daržovės nauda sveikatai neabejokite.

Sužinok daugiau ...