Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Vasario » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.02.2020, 20:21
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1178)

Medikamentai, kurie taikomi ligos simptomams kontroliuoti, vadinami pirmo pasirinkimo vaistais. Nesteroidiniai vaistai nuo uždegimo (NVNU) yra pirmo pasirinkimo vaistai sergantiesiems artritu, ir prie šios grupės jie priskiriami todėl, kad malšina sąnarių patinimą (bent jau taip manoma). Be to, į minėtą grupę įeina paprasti vaistai nuo skausmo ir karščiavimo, pvz., paracetamolis.

Sužinok daugiau ...
06.02.2020, 18:18
Mistika Peržiūrų (981)
Pastaruoju metu visame pasaulyje pastebimas fenomenalus reiškinys – neįprasti garsai, kurie, atrodo, sklinda iš niekur, tačiau taip aiškiai girdimi, kad daug kam kelia baimę. Netgi mokslininkai negali paaiškinti, kaip ir kodėl atsirado toks reiškinys. Mistikai kalba apie artėjančią pasaulio pabaigą… Aišku tik viena – Žemėje tikrai vyksta keisti dalykai.
Sužinok daugiau ...
06.02.2020, 09:44
NSO, Ateiviai Peržiūrų (780)

Nuo šeštojo dešimtmečio pradžios iki 2009 m. Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos departamentas dokumentavo ir tyrė NSO pranešimus. Dabar, praėjus daugiau nei dešimtmečiui nuo programos pabaigos, daugelis tų anksčiau įslaptintų bylų apie NSO pastebėjimus pirmą kartą bus paskelbtos visuomenei, rašo „Live Science“.

Sužinok daugiau ...
06.02.2020, 09:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (756)
Imbieras – gana specifinio skonio daugiametis žolinis augalas. Spėjama, kad lotyniškasis jo pavadinimas „Zingiber“ iš sanskrito kalbos reikštų „raguota šaknis“. natūralūs vaistai, natūrali medicina, imbierai, imbierų savybės, imbierų poveikis, imbieras citrina ir medus, imbero sucitrina ir medumi arbata, imbieras, imberas su cukrumi, smulkintas imbiras
Sužinok daugiau ...
06.02.2020, 08:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1688)
Visiems lietuviams puikiai žinoma daržovė – moliūgas, nuo seno garsėja savo ypatingomis maistinėmis savybėmis bei netgi yra laikomas supermaistu. Pilname puodelyje neapdoroto moliūgo yra tik 30 kalorijų, jame pilna geležies, cinko ir ląstelienos. Šiame produkte gausu vitamino C, kuris padeda imuninės sistemos ląstelėms greičiau atsinaujinti bei spračiau gyti žaizdoms. mityba, sveika mityba, sveikas maistas, vežys, vėžio prevencija, sveikas gyvenimas, katarakta, moliūgo nauda, supermaistas
Sužinok daugiau ...
06.02.2020, 08:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (774)
Obuolių acto sidras taps jūsų geriausiu sąjungininku kovoje su celiulitu. Tereikia žinoti tik kelias mažas gudrybes ir galėsite džiaugtis lygia ir švelnia oda.
Sužinok daugiau ...