Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Vasario » 02

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


02.02.2020, 20:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1052)
Kai mes peršalame ar turime gripą, normalu, kad norime kuo greičiau atsikratyti nemalonių simptomų, tačiau daugelis vaistų nera visiškai veiksmingi. Kaip alternatyvą jiems, pateikiame šeivamedžio uogų sirupo receptą, kuris per 3 dienas pagydys peršalimą ar gripą.
Sužinok daugiau ...
02.02.2020, 18:25
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2660)

Šie kirminai yra apatinėje gaubtinės žarnos dalyje ir, kaip taisyklė, labiausiai nukenčia vaikai. Norint išvengti infekcijos, būtina ieškoti tinkamų produktų ir priimti tinkamas higienos priemones. Kaip jie veisiasi? Patelės dirbą naktį, deda mažus kiaušinius aplink išangę. Infekcijos atveju svarbu, kad visi esantys namuose šeimos nariai atliktų profilaktinį gydymą ir imtųsi veiksmų. Kadangi infekcija atsiranda tik palietus patalyne, maistą ar daiktus.

Sužinok daugiau ...
02.02.2020, 12:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4091)
Kaulų ir sąnarių skausmai vargina, gali paaštrinti bei sukelti lėtinį uždegimą, įvairias sveikatos problemas. Todėl šį gėrimą verta įtraukti į savo mitybą. Jei skausmas nors truputi sumažės, tai manau irgi bus didelis laimėjimas, kadangi sumažinsite vaistų naudojimo kiekį ir juolab gausite pagerinsite bendrą sveikatos būklę.
Sužinok daugiau ...