Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Birželio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.06.2020, 22:17
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (676)
Daugelį šimtmečių pikti liežuviai šaipėsi iš ryžaplaukių. Nors daugelyje tautų būti ryžaplaukiu laikoma labai garbinga. Pvz., Senovės Romoje moterys specialiai dažydavo plaukus, kad jie įrautų ugnies atspalvį, o daugelyje šventyklų žyniais tarnavo tik ryžaplaukiai žmonės.
Sužinok daugiau ...
10.06.2020, 21:04
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (725)
Praėjus 10 mln. metų po dinozaurų išnykimo prieš 56 milijonus metus, Žemė susidūrė su milžinišku kosminiu kūnu - greičiausiai asteroidu arba kometa. Tai galėjo išprovokuoti globalinį klimato atšilimą, o dėl to smarkiai padaugėjo gyvūnų rūšių. Taip mano mokslininkai.
Sužinok daugiau ...
10.06.2020, 20:09
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1090)
Legendinė Karaliaus Artūro Kameloto pilis egzistavo iš tikrųjų ir buvo pastatyta Anglijos vakaruose - tokią išvadą padarė britų tyrėjas Nikas Noulsas. Jo nuomone, riteriai gyveno Sairensesteryje Glosteršyro grafystėje, o pats Apvalusis stalas buvo pastatytas vieno iš didžiausių romėniškų amfiteatro Anglijoje centre. Tai vienintelė vieta, kur galėjo tilpti penki tūkstančiai žmonių (toks skaičius nurodomas legendoje).
Sužinok daugiau ...
10.06.2020, 19:38
Mistika Peržiūrų (864)

Nors tvirtinama, kad išėjusieji iš šio pasaulio nebesugrįžta, tačiau yra ne vienas pavyzdys, kai kurie išėjusieji reguliariai sugrįžta į mūsų pasaulį. Ir visai ne kaip fantomai, o gana materialios formos.

Sužinok daugiau ...
10.06.2020, 13:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1340)
Sakoma: širdis - gyvenimo variklis - nors iš tiesų tai visai mažytis tik kumščio dydžio, raumeninis organas, kuris varinėja kraują po visą organizmą. Todėl organizmas yra aprūpinamas deguonimi, reikalingomis medžiagomis, pašalinami apykaitos produktai. Tema: vitaminų svarba širdžiai, kokie vitaminai reikalingi, kad širdis būtų sveika, sveika širdis, kokios medžiagos reikalingos geram širdies darbui, širdies profilaktikai, naudingi augalai širdžiai, kokių augalų teigiamas poveikis širdžiai, širdies vitaminai
Sužinok daugiau ...