Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Gegužės » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.05.2023, 19:23
NSO, Ateiviai Peržiūrų (595)

Tais neramiais laikais tarp dviejų pasaulinių karų į pasaulio laikraščius pateko, bet buvo labai greitai užmirštos, kelios labai keistos istorijos apie susitikimus su paslaptingais humanoidais.

Sužinok daugiau ...
15.05.2023, 18:58
Hipotezės Peržiūrų (687)

Turėti mirtį nešančius spindulius kaip super ginklą visada buvo didelė kariškių svajonė. Apie tokius spindulius daug kas žino iš Aleksejaus Tolstojaus mokslinio fantastinio romano "Inžinieriaus Garino hiperboloidas", kuriame aprašytas lazerinio ginklo prototipas. Apie mirties spindulių išradimą kartkartėmis pranešdavo garsūs mokslininkai. Bet kartais kariškius tiesiog vedžiodavo už nosies apsukrūs šarlatanai.

Sužinok daugiau ...
15.05.2023, 07:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (671)

Gydančią gamtos galią esame patyrę kiekvienas, tačiau paskutinįjį dešimtmetį gamtos terapiją – kaip oficialų tam tikrų ligų pagalbinį būdą jau taiko kai kurios psichikos sveikatos pažangiausius metodus pripažįstančios šalys.

Sužinok daugiau ...
15.05.2023, 06:43
Pasąmonės Galios Peržiūrų (450)
Kaip sakoma, vyrai ir moterys yra iš skirtingų planetų, todėl daugelis jaunų merginų tiksliai nesupranta, kaip įsimyli priešingos lyties atstovai. Ar jie jaučia tuos pačius drugelius pilve? Taip pat nežino, ką apsirengti per pirmąjį pasimatymą? Ar jos laukia žinučių užgniaužusios kvapą? Pakelkime paslapties šydą ir papasakokime, kaip įsimyli vyrai.
Sužinok daugiau ...