Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 26

Aktyvuota anglis: lieknėjam, valom odą, balinam dantis

Kiek daug naudos iš tokių mažų tablečių...

Apie aktyvuotos anglies naudą esant skrandžio sutrikimui, turbūt daugelis žino. Tačiau, ar visi žino, kad akmens anglis yra nepakeičiama priemonė nuo įvairių odos problemų, viršsvorio ir kovoje su pageltusiu emaliu.

Unikalios savybės paprastos anglies.

Nėra skirtumo, ar namų vaistinėlėje turite augalinės, ar gyvulinės kilmės aktyvuotos anglies. Tereikia žinoti – ši maža tabletė sėkmingai sutraukia ir dujas, ir skysčius, kurie gali kelti grėsmę organizmui.
Norint sulieknėti, tai puikus įrankis. Šio preparato pagalba, galite išvalyti skrandį, tinkamai pasirenkant dietą. Jūs negalite vartoti anglies kiekvieną dieną, tačiau reguliarus, protingas jos vartojimas, gali padėti atsikratyti papildomų kilogramų.

akmens anglis, aktyvuota anglis

Susidomėjusiems neįprasta dieta vertėtų žinoti, kad aktyvuota anglis nėra vien naudinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, ji gali sukelti ir rūpesčių. Anglis valo virškinamąjį traktą, tik nepamirškite, kad ji šalina iš organizmo ne tik kenksmingas, jį nuodijančias medžiagas, bet ir naudingas medžiagas, kurių organizmui reikia. Jei ketinate ilgai vartoti aktyvuotą anglį, nusiteikite, kad organizmui trūks vitaminų ir mineralų. Ir tai toli gražu ne viskas. Aktyvuota anglis labai kieta, tad ilgai vartojama gali sukelti skrandžio kraujavimą.

Aktyvuota anglis stipriai apsinuodijus

Esant apsinuodijimo požymiams, gydytojai pirmiausia skirs aktyvuotos anglies. Dozę apskaičiuokite taip: viena paprasta tabletė 5-iems kilogramams svorio. Tabletes reikia sutrinti, užpilti vandeniu ir suvalgyti gautą masę. Ne malonu, bet veiksminga. Išgėrus medicininės anglies, pacientui reikia ne kartą išplauti skrandį. Skrandį geriausia plauti švariu vandeniu. Skrandį reikia plauti iki visiško apsivalymo, t. y. kol ligonis atpila švarų vandenį. Išplovus skrandį porą anglies tablečių galima tiesiog nuryti, užgėrus vandeniu, kad anglis dar kartą pravalytų skrandį ir žarnyną. Anglimi tikrai neapsinuodysite, net jei kažką supainiojote ir suvartojote daugiau, nei reikia. Tik atsiminkite, kad teks kompensuoti prarastų vitaminų ir mineralų kiekį.

Aktyvuota anglis nuo uždegimų ir chroninių ligų

Jei sergate chroninėmis ligomis, tikriausiai žinote, kad jūsų organizme nuolat kaupiasi toksinai, kurių nusilpęs, sergantis organizmas nespėja pašalinti. Būtent su toksinais ir nuodais sėkmingai kovoja aktyvuota anglis. Tik atsiminkite, kad neturite medicininio išsilavinimo, tad nevertėtų pačiam sau skirti gydymo kurso aktyvuota anglimi - visuomet pasitarkite su gydytoju.

Unikalias savybes turinti anglis, gali būti naudojamas balto emalio susigrąžinimui. Naudokite porą kartų per savaitę - ir šypsena tikrai taps holivudiška. Metodas labai paprastas:

  • paprasta dantų pasta uždedama ant dantų šepetėlio, tada uždedame miltelius (galite tiesiog sutrinti tabletę);
  • dantų paviršius nuvalomas, kaip įprasta, po to burnos ertmė kruopščiai išskalaujama.

Tokį dantų balinimo būdą reikėtų ne daugiau, kaip du kartus per savaitę, kad nesugadintumėte dantų emalio.

  • Norėdami atstatyti odą ir grąžinti veido odos šviežumą, galima daryti veido kaukę su anglimi:
  • tabletė sutrinama, sumaišoma su alavijų sultimis ir rožių vandeniu (po šaukštelį);
  • į gautą mišinį dedamas žiupsnelis druskos ir maždaug 5 lašus natūralaus aliejaus (rekomenduojama arbatmedžio);
  • gautas mišinys dedamas ant veido, po nudžiūvimo nuplaunamas.

Atraskite visas įprastas aktyvintos anglies galimybes, dalinkitės naudingais patarimais su kitais.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 07:33 Receptai – Patiekalai Gardus varškės pyragas
Pasigaminkime labai skanų ir gardų pyragą iš varškės.

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (gervuogių, beržo, šalpusnio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: gervuogių lapų, beržo lapų, ankstyvojo šalpusnio lapų

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau