Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 19

Atsikratykite sąnarių skausmą per vieną dieną, naudojant šį nuostabų receptą!

Numalšins skausmą per kelias minutes!

Jei kenčiate nuo kelio ar sąnarių skausmo, turėtumėte žinoti, kad esate vienas iš milijono  žmonių visame pasaulyje, kurie bando išspręsti šią problemą, rašo finelivingadvice.com.

Daugeliu atveju, skausmą sukelia žmogaus amžius, bet ji taip pat gali būti nepatogių batų ar blogos kūno padėties rezultatas.

Laimei, yra nuostabus efektyvus natūralus vaistas, kuris gali sumažinti sąnarių skausmą, nepriklausomai nuo skausmo priežasties ir jis yra visiškai saugus. Jo sudėtyje yra daug raminančių junginių, tokių kaip magnio ir silicio, kuris taip pat stiprina raiščius ir sausgysles.

eliminated-knee-joint-pain-just-1-day-using-amazing-recipe

Sudedamos dalys:

  • 2 šaukštai želatinos (40 g);
  • 1 apelsino sultys;
  • 1 prinokęs bananas;
  • 2 šaukštas medaus (60 g).

Paruošimas:

  1. Išspauskite apelsino sultys. Apelsino sultyse yra daug vitamino C, todėl rekomenduojama gerti ne mažiau, kaip du kartus per savaitę, kad gautume geriausią šio vitamino C naudą.
  2. Tada, nuvalykite bananą ir sumaišykite jį, į tyrę. Patartina naudoti tik prinokusius bananus, nes jie idealiai tinka stiprinti sausgysles ir raiščius, nes juose gausu maistinių medžiagų. Be to, bananai yra geras baltymų ir angliavandenių šaltinis, kurie suteikia energijos.
  3. Pridėkite medaus į bananų košę.
  4. Ištirpinama želatina vandenyje. Naudokite garpuodį, kad ją pašildyti iki reikalingos konsistencijos. Po to, atsargiai pašildykite apelsino sultis ir įdėkite želatiną į jas. Permaišykite, šiek tiek, kad neatsirastu gumbų.
  5. Supilkite želatinos mišinį į formas ir įdėkite jas į šaldytuvą 20 minučių.
  6. Vėliau, tiesiog išimkite želatiną ir formų, įdėkite į lėkštę ir įdėkite medaus ir banano mišinį.

Naudojimas:

Jūs turite naudoti šį nuostabų gamtos priemonę kasdien. Jūs pastebėsite, pirmąjį pagerėjimą jau kitą dieną! Jis greitai gydo skausmą raiščių, sausgyslių ir sąnarių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 08:52 Receptai – Patiekalai Svogūnas, žąsų taukai gydo bronchitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Svogūnas, Žąsų taukai

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau