Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 1

Česnakas bakterinei vaginozei gydyti

Bakterinė vaginozė yra dažna moterų problema. Yra manoma, kad vaginozę išsivysto, kaip pakinta makšties bakterijų balansas (tai dažnai būna dėl antibiotikų vartojimo ir prastos mitybos. Ko pasekoje sumažėja gerųjų bakterijų ir padaugėja anaerobinių bakterijų (joms veistis nereikia deguonies), kurios sukelia vaginozę.

Buvo atliktas tyrimas, kur buvo palyginta česnako (ekstraktas tablečių formoje), prieš vaistą Metonidazole, kuris dažnai skiriamas bakterinei vaginozei gydyti. Šis vaistas ne tik kad turi pašalinių efektų, bet taip pat yra gali būti karcinogeniškas (sukeliantis vėžį skatinantis vėžio vystymąsi).

Bakterinė vaginozė

Tyrime dalyvavo 120 moterų nuo 18 iki 44 metų amžiaus, ir joms diagnozavus vaginozę buvo paskirta 500 mg česnako tabletė, kuria sudarė 85.42% česnako miltelių arba metronidazolio (250 mg/d) vaistas. Pagal Amsel kriterijų (naudojamas diagnozuoti aktyviom bakterijom) česnako tabletes vartojusiom moterim vaginozės infekcija sumažėjo 70%, o vaistą naudojusioms moterims - 48.3%. Terapeutinis česnako efektas taip pat buvo panašus (truputi geresnis) į vaisto.Tyrimo autoriai padarė išvadą, kad česnakas yra gera alternatyva gydyti bakterinei vaginozę.

Česnakas, taip pat naudingas prieš kitas bakterija, bei turi daug kitu naudingų savybių, kaip išvalo kraujagysles sumažina kraujo spaudimą ir t.t.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://sveikatossaltinis.blogas.lt/cesnakas-bakterinei-vaginozei-gydyti-953.html

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku

Valgomasis česnakas liaudies medicinoje. Netradicinė medicina. Česnakas laikomas geriausia priemone nuo aterosklerozės ir mažakraujystės. Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite ma...

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Chačapuri su sūriu pusryčiams per 15 minučių
Chačapuri su sūriu, tradicinis gruzinų virtuvės patiekalas, jau seniai yra mėgstamas daugelyje šalių. Traški plutelė su gardžiu sūrio įdaru viduje … Taip, tai nuostabu!

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant diabetu
Diabetas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai sergant diabetu, diabetas, diabeto gydymas, receptai diabetui, vaistažolės diabetui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau