Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Egzorcizmas » Egzorcizmas

Egzorcizmas:


17.09.2015, 20:36
Egzorcizmas Peržiūrų (5990)
Šiurpūs kunigo egzorcisto pasakojimai. Mergina žaibišku karate judesiu sudaužo ant altoriaus stovinčią stiklinę su švęstu vandeniu. Nė viena stiklinės šukė nenukrenta ant žemės. Mergina niekada anksčiau nėra dariusi nieko panašaus. Jaunas vaikinas per egzorto seansą žvilgteli į du šalia stovinčius kunigus ir nė iš šio nė iš to lepteli: „Kas jums įdėjo į galvą tą kvailą mintį mesti rūkyti?“ Jaunuolis nė nenutuokė, kad kunigai, kurie už jį meldėsi, svarstė atsisakyti šio žalingo įpročio.
Sužinok daugiau ...
08.06.2015, 10:20
Egzorcizmas Peržiūrų (5135)

Anks­čiau „be­pro­ty­bė“ bu­vo lai­ko­ma dva­sių, de­mo­nų ap­sė­di­mu ar die­viš­kais re­gė­ji­mais. Da­bar tai lai­ko­ma me­di­ci­ni­ne pro­ble­ma. Ką tai reiš­kia da­bar­ti­niams ti­kin­tie­siems?

Sužinok daugiau ...
22.04.2015, 18:54
Egzorcizmas Peržiūrų (8217)

Vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė patikslina – Velinas, mat krikščionybė su savo Velniu mums, pagonių ainiams, – kaip bananas šiaurėje. Vis dėlto juokams čia ne vieta. Taip, atspėjote, kartu su ponia Vilija gvildename bene paslaptingiausią ir šiurpiausią magijos pasaulio temą – egzorcizmas. Viskas kaip filme, tik tikra…

Sužinok daugiau ...
19.04.2015, 22:18
Egzorcizmas Peržiūrų (5594)

Vienas prieš šimtus apsėstųjų. Jo ginklas - malda. Jo priešininkas - velnias pats. Kaip vyksta egzorcizmo apeigos? Ir ko nori iš mūsų piktoji dvasia?

Sužinok daugiau ...
26.03.2015, 22:08
Egzorcizmas Peržiūrų (4570)

Piktųjų dvasių apsėstai moteriai buvo atliktas egzorcizmas, kuris buvo įamžintas mobiliuoju telefonu. 22 metų Laura (pavardė nežinoma) vartosi ir daužo galvą į grindis, tuo metu jos kūną bando sulaikyti dvi moterys. Argentinos vyskupas Manuelis Acuna paliepia piktosioms dvasioms palikti jaunos moters kūną. Ji tuo metu šaukia „ne, ne“, o ją laikančią moterį išvadina kale. Liuteronų bažnyčioje Buenos Airėse susirinkusiems tikintiesiems vyskupai tarė: „Velnias egzistuoja. Jis nėra vaizduotės kūrinys ar teorinis dalykas, jis net nėra kažkas abstraktaus. Velnias yra asmenybė ir jis turi strategiją. Mes kalbame apie kažką siaubingo, prieš mus – nukritęs angelas.“

Sužinok daugiau ...
« 1 2