Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2015 » Gruodžio » 11

Hakeris rado įrodymus apie kovinių erdvėlaivių buvimą Žemės orbitoje

Britų hakeris, kuris sugebėjo gauti prieigą prie NASA slaptų kompiuterių, pateikė netikėtą pranešimą, teigdamas, kad jis rado įrodymų, jog orbitoje virš žemės skrieja JAV koviniai kosminiai erdvėlaiviai.

Gary McKinnon, buvo paskelbtas JAV paieškose, dėl įsilaužimo į karinius tinklus, jis aptiko slaptą kosmoso programą už kurią atsako JAV karinis jūrų laivynas.

Kalbėdamas televizijoje NSO RichPlanet TV, 49 metų hakeris sakė: «Aš pasinaudojau programa Landsearch, kuri padeda aptikti failus ir aplankus».

«Peržiūrint dokumentus, aš aptikau Excel lentelę, kurioje buvo nurodyti "kosminiai pareigūnai"».

«Ten buvo išvardinti laipsniai ir pavardės. Buvo skirtukai tarp kosminių laivų, kurių pagalba galėjo mainytis reikiama medžiaga ir informacija.»

«Aš pagalvojau, kad kalba eina apie kosminius laivus, egzistuojančius žemės orbitoje - erdvėlaivių

pavadinimai prasidėdavo užrašu, kaip kariniame laivyne - USS.»

McKinnonui pavyko, pasak jo žodžių, pamatyti nuotraukas, kurios įrodo apie nežemiškos civilizacijos egzistavimą.

«Tai buvo planetos pusrutulis, aš manau, tai buvo žemė. Ten buvo debesuota, bet aiškiai buvo matyti klasikinė cigarų formos (NSO)». Jis pridūrė, kad tai nebuvo žmogaus rankų darbas.

Vidaus reikalų ministras Theresa May užblokavo McKinnono ekstradicijos įvažiavimą į JAV 2012 metais. Vėliau buvo paskelbta, kad jam negrės persekiojimas Jungtinėje Karalystėje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunės žiedai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunės žiedai

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau