Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gruodžio » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.12.2015, 21:44
Katastrofos Peržiūrų (2681)

Dar praėjusio amžiaus 4-ojo dešimtmečio pabaigoje Pegovas, ką tik tapęs Primorės krašto partijos komiteto pirmuoju. sekretoriumi, ir naujai paskirtas Ramiojo vandenyno laivyno vadas, busimasis SSRS karinio jūrų laivyno liaudies komisaras Kuznecovas atkakliai įtikinėjo Maskvą, jog būtina iš Vladivostoko išgabenti sprogius krovinius. Praktiškai niekur nebuvo skelbta, tačiau prieš Antrąjį pasaulinį karą sprogmenys buvo gabenami per Vladivostoko jūrų prekybos uostą.

Sužinok daugiau ...
21.12.2015, 11:09
Hipotezės Peržiūrų (2274)
Nors „Žvaigždžių karų“ kino filmai gali pretenduoti į mokslinės fantastikos žanrą, visgi juose daugiau fantastikos nei mokslo, rašo „The Daily Dot“.
Sužinok daugiau ...
20.12.2015, 23:52
Karo Paslaptys Peržiūrų (6249)

Ar gali būti, kad didžiausio Antarktidos poledinio Vostoko ežero pakrantėje stūkso dingęs miestas? Ar įmanoma, kad labai toli pažengusios civilizacijos likučiai vis dar gyvuotų šiltesniuose nuošaliausio žemyno požeminiuose urvuose? Kodėl naciai 1938 metais surengė brangią ekspediciją į Pietų ašigalį? Ką tokio šokiruojančio rado britų kareivis, įžengęs į ledo urvą? Ar Antarktidos mokslininkai atrado gyvenamą dingusį miestą po ledu? Antarktida, be abejo, yra pats paslaptingiausias žemynas pasaulyje…

Sužinok daugiau ...