Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gruodžio » 05

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


05.12.2015, 16:51
Pokalbiai | Vaizdai Peržiūrų (6567)

Prasideda naujas 16 sezonas "Ekstrasensų mušis" Rusija. Bus rodomos visos laidos. Laidos organizatoriai laiko dalyvius griežtai paslaptyje, tik užsiminama, kad bus pati isiminamiausia laida iš visų. Nauji ekstrasensai, nauji iššūkiai ir nauji stebuklai. Tačiau, kaip ir ankščiau programą ves Maratas Bašarovas (Марат Башаров). Kadangi atsiranda vis daugiau skeptikų "Ekstrasensų mūšis" laida, prie šios laidos prisidės psichologas ir aktoriai.

Sužinok daugiau ...
05.12.2015, 15:43
Mistika Peržiūrų (4498)

Žmogaus sugebėjimas vienu metu būti dvejose vietose ne kartą panaudotas garsių fantastų kūriniuose. Tačiau istorijoje žinomi atvejai, kai taip nutikdavo realybėje. Vienas iš pačių ryškiausių tokio susidvejinimo, žinomo kaip bilokacija, pavyzdžių susijęs su ispanų vienuole Marija Koronel de Agreda (1602-1665).

Sužinok daugiau ...
05.12.2015, 12:06
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (4192)

Mes visi norime stebuklo, net jeigu netikime, jog kažkas "iš aukštai" gali jį mums pasiųsti. Tačiau prašome jo visada - slapta, patyliukais, ir kartais šitas stebuklas įvyksta... Žmonės, iš pradžių vaikščioję į Danilovo kapines, o dabar į Pokrovo moterų vienuolyną Tagankoje, tikrai žino, kas jų prašymu daro stebuklus. Palaimintoji senolė Matrona - neįtikėtinas, stulbinantis mūsų dienų fenomenas. Realus, gyvenęs Stalino represijų laikais žmogus, kurio palaikams nusilenkti ateina tūkstančiai, padeda prašantiesiems ir po mirties.

Sužinok daugiau ...
05.12.2015, 00:01
NSO, Ateiviai Peržiūrų (3783)
Mes esame pripratę, jog žinios apie galimą Žemės gyventojų bendradarbiavimą su nežemiškosiomis civilizacijomis dažniausiai ateina iš JAV. Tačiau prieš kiek laiko atsirado faktai, rodantys, kad su ateiviais taip pat bendrauja ir Indija.
Sužinok daugiau ...