Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Gegužės » 28

JAV sutartis su Ateiviais (1)

Visuomenė jau seniai tiki, kad didžiųjų pasaulio šalių vyriausybės, daugiausia būtent JAV, slepia gausybę faktų apie ateivius, net ir tai, kad su jais seniai pradėta kontaktuoti ir pasiekta keletas susitarimų dėl taikaus buvimo Žemei artimoje orbitoje ir net pačioje planetoje. Kokie šaltiniai platina tokias žinias ir ką jie teigia?

Lėtai ruošti visuomenę

„Vienas komiteto „Majority-12“ atstovas man pasakė, kad per ketvirtį amžiaus jie nustatė, jog Žemėje nuolat lankosi bent devynių tipų ateiviui“, - tai yra fragmentas iš sensacingo interviu, kurį 1988 m. spalio 14 d. rodė JAV televizijos kanalai. Michaelo Seligmano filme „Paslėpti NSO?“ žiūrovas galėjo išgirsti (taip, būtent išgirsti, nes daugiausia figūruoja tamsūs, neatpažįstami veidai ir pakeistas balso tembras) pokalbius su dviem žmonėmis, prisidengusiais slapyvardžiais: slaptųjų tarnybų darbuotojas Vanagas ir mokslininkas Kondoras. Šie žmonės savo gyvenime niekada nesusitiko, bet jų žodžiai itin sutapo.

JAV sutartis su Ateiviais

Vanagas: „Būna, kad apgaudinėdami savo piliečius kartu juos ir apsaugote. Vis dėlto beprasmiška nuo visuomenės slėpti keletą jau ilgą laiką daromų ufologinių tyrimų. Pavyzdžiui, bendro pobūdžio žinias ir patį faktą, kad XX amžiaus 5-ojo dešimtmečio pabaigoje ir 6-ojo dešimtmečio pradžioje ateiviai iš tiesų nutūpė mūsų planetoje, ir tai, kad su jais užmezgėme tam tikrą ryšį. To tikrai nereikėtų slėpti. Nuo 6-ojo dešimtmečio pradžios JAV vyriausybė tikslingai ruošia visuomenę, bandydama išsiaiškinti, kaip ji galėtų reaguoti į šiuos ateivius ir kartu į visų ateivių problematiką. Manau, tiksliau - turbūt vyriausybė mano, kad, jeigu tokia informacija pasirodytų pamažu, visuomenė ją priimtų ramiau negu tada, kai ją pateiktumėme iš karto visą.“

Eisenhoweris ir NSO: dokumentai, faktai ir amžininkų liudijimai apie JAV prezidento ir ateivių susitarimą.

Neatmestina, kad ir pats filmas sukurtas tuo pačiu tikslu — pamažu supažindinti visuomenę su šokiruojančiu faktu, kad nežemiškos civilizacijos ne tik iš tiesų egzistuoja, bet jau seniai sėkmingai kontaktuoja su mūsų planetos vyriausybėmis. Šiame filme Kondoro slapyvardžiu prisidengęs mokslininkas (manoma, kad tai yra plazmos fizikos specialistas Robertas Collinsas iš Kertlando bazėje esančios laboratorijos) teigė: „Turime pagrindo manyti, kad tarp JAV vyriausybės ir ateivių buvo sudaryta maždaug tokio turinio sutartis: mes jūsų buvimą laikome saugiai įslaptintą, o jūs prižadate nesikišti į mūsų planetos visuomenės reikalus, be to, jums suteikiama visiška veikimo laisvė Nevados valstijoje esančiame regione, kuris žinomas kaip 51-oji zona arba Svajonių žemė. “

Kaip rimtai reikėtų įsiklausyti į šiuos žodžius ir kaip juos vertinti?

Sutartis su ateiviais

Grįžkime į 1953 metus, kai astronomai atrado kosminių ateivių objektų „flotilę“, priartėjusią prie Žemės ir skrendančią pusiaujo orbita. Tais metais JAV radarai 13 tų užfiksavo šiuos objektus 160-800 kilometrų aukštyje, taip pat užregistruoti jų tarpusavio radijo pokalbiai ir žinoma, kad JAV vyriausybė iškėlė uždavinį užmegzti su šiais objektais kontaktą.

XX amžiaus 9-ajame dešimtmetyje sensacingame referate „Slaptoji valdžia“ buvęs JAV specialiųjų tarnybų darbuotojas Williamas Cooperis teigė, kad tuomet su JAV vyriausybe kontaktavo grupė į žmones panašių ateivių iš Plejados žvaigždyno: „Ši grupė įspėjo mus apie ateivius, besisukančius virš pusiaujo, ir pasiūlė padėti skatinti mūsų protinį vystymąsi. Pagrindinis jų reikalavimas buvo išmontuoti ir sunaikinti visus mūsų atominius ginklus. Jie nesijautė pasirengę suteikti mums savo technologijų, nes mes galėtume su jomis elgtis neatsakingai, t. y. bet kurią naują technologiją panaudoti kam nors sunaikinti. Mes turime nustoti vieni kitus naikinti, nepasotinamai teršti savo planetą ir švaistyti jos gamtinius išteklius. Mes turėtume su gamta gyventi darniai.“

Svarstant šiuos žodžius nereikėtų pamiršti, kad. jie buvo pasakyti Šaltojo karo kulminacijoje, kai JAV vyriausybė manė, jog branduolinis nusiginklavimas negali būti naudingas šalies interesams, todėl pasiūlymą atmetė. Negana to, tikėdamasi didelio proveržio plėtodama savo ginkluotę, JAV vyriausybė pradėjo aktyviai siekti užmegzti radijo ryšį su ateiviais, esančiais virš pusiaujo.

Ką ir besakyti, nebloga teorija, bet pasekime faktus!

Dwightas Eisenhoweris 1954 m. vasario 20 d., amerikiečių ufologo Charleso Berlitzo duomenimis, patvirtintais nepriklausomų šaltinių, šią dieną naujasis JAV prezidentas, buvęs sąjungininkų kariuomenės vadas Antrojo pasaulinio karo pabaigoje, Dwightas Eisenhoweris visiškai slaptai lankėsi Kalifornijos oro pajėgų bazėje Edvardse, kad apžiūrėtų ten nugabentus kelis sugedusius NSO. Netrukus po jo vizito šie objektai buvo pervežti į NSO saugojimo ir tyrimo bazę Raite-Patersone, Ohajo valstijoje.

1954 m. kovo mėn. JAV Stabų vadovų komitetas pakartotinai išleido direktyvą JANAP146, kuri pirmą kartą buvo paskelbta 1951 metų rugsėjį. Šį kartą direktyvoje nurodyta, kad duomenys apie visus nežinomus objektus, įskaitant NSO, turi būti pranešti kaip pirmojo svarbos laipsnio informacija. Ypač pabrėžta, kad šie pranešimai taikomi nacionalinės apsaugos sričiai ir juos atskleidus gresia bausmė pagal įstatymą dėl šnipinėjimo. Netrukus po direktyvos buvo išduoti ir specialūs nurodymai civilinės aviacijos pilotams, draudžiantys platinti žinias apie bet kokius pastebėtus NSO.

1954 m. balandžio mėn., pasak kelių amerikiečių ufologų ir nepriklausomo prancūzų tyrinėtojo Jimmy Guieu, sėkmingai įgyvendinus 1953 metų projektą „Platonas" (užmegztas radijo ryšys su NSO), JAV Holomano bazėje įvyko pirmasis Žemės gyventojų susitikimas su humanoidų rasės atstovais, kurių flotilė laikėsi virš pusiaujo. Edvardso oro pajėgų bazėje nutūpė penki ateivių kosminiai laivai, kurių pilotai - aukštaūgiai humanoidai ilgomis nosimis ir pilka oda - pranešė atvykę iš planetos, esančios Oriono žvaigždyno raudonosios žvaigždės Betelgeizės sistemoje. Jų nykstančioje planetoje nebegalima gyventi. Ateiviai supažindino bazės techninį personalą su savo lėktuvų sandara. Pademonstravę gebėjimą dematerializuotis, visi penki laivai iš bazės išskrido. Be kariškių tuo metu dalyvavo ir keli civiliai asmenys, tarp kurių - artimas buvusio JAV prezidento Harry Trumano giminaitis.

Kitame susitikime su ateiviais Edvardso bazėje jau dalyvavo pats prezidentas Eisenhoweris.

Kitame susitikime su ateiviais Edvardso bazėje jau dalyvavo pats prezidentas D. Eisenhoweris. Kaip pirmasis, šis susitikimas taip pat buvo užfiksuotas kino juostoje, išlikusioje iki mūsų dienų. Tarp kitko,
NSO nutūpimo faktą Edvardso bazėje vėliau, 1995 metais, patvirtino amerikiečių astronautas Gordonas Cooperis.

Štai tada JAV vyriausybė su ateiviais „pasirašė“ sutartį tokiomis sąlygomis:

1. Ateiviai nesikiša į JAV vidaus reikalus ir atvirkščiai.

2. JAV ateivių buvimą laiko griežčiausioje paslaptyje.

3. Ateiviai teikia JAV savo progresyviąsias technologijas ir padeda jas plėtoti. Be to, jie nesudaro jokių kitų sutarčių su jokia kita Žemės šalimi.

4. Ateiviai turi teisę reguliariai medicininiams tyrimams pasiimti nedidelį skaičių žmonių ir stebėti jų tolimesnį vystymąsi, su sąlyga, kad šie žmonės nenukentės ir bus grąžinti atgal į paėmimo vietą, be to, jie negalės prisiminti, kas įvyko, o ateiviai reguliariai teiks vyriausybei (komitetui „Majority12“) paimtų žmonių sąrašus ir ataskaitas apie visus panašius ateivių kontaktus su planetos gyventojais.

5. JAV ir ateiviai atlieka mainus, vieni kitiems tyrimams duodami po šešiolika asmenų iš kiekvienos pusės. Kol ateiviai yra Žemėje, grupė žmonių keliauja į ateivių gimtinę. Kiekviena pusė sutarties galiojimo metu turi paskirti po vieną ambasadorių.

Sutartyje taip pat buvo numatyta keletas požeminių bazių ateivių reikmėms ir dvi bendros bazės JAV teritorijoje (Jutos, Arizonos, Kolorado, Naujosios Meksikos ir Nevados valstijose). Šios bazės buvo pradėtos statyti nedelsiant, o darbų tempas itin išaugo 1957 metais, kai Kongresas skyrė daug lėšų, neva neeilinėms prezidento slėptuvėms naujo pasaulinio karo atveju statyti.

JAV sutartis su NSO (2)

"Planetos paslaptys"

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 20:04 Receptai – Patiekalai 5 minutės ir keletas valandų šaldytuve, ir skanus tortas paruoštas!

Patinka jums saldumynai? Esate tikri, kad jūs neprieštaraujate pasmaguriauti skaniu desertu su karšta arbata. Bet, kartais taip nesinori teptis miltais, minkyti tešlos ir ilgą laiką kepti skanėstą orkaitėje.

...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau