Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Sausio » 24

Jūsų automobilio fengšui

Automobilis – tai ne tik susisiekimo priemonė. Kelionės metu jis virsta savotiškais namais. Štai kodėl fengšui sistema tiesiogiai sietina ne tik su įprasta mūsų namų erdve, bet ir su automobiliu.

Derinti automobilį prie pasaulio šalių ar ką nors keisti atsižvelgiant į šviesos kritimo kampą neverta – juk tai mobili erdvė. Tačiau pasinaudoti kitomis fengšui rekomendacijomis ir talismanais – kodėl gi ne?

Automobilis – jūsų tvirtovė

Kiekvienas žmogus unikalus, į savo erdvę jis įneša savitų pokyčių. Todėl asmeninė erdvė dažniausiai atspindi ir jo silpnybes, ir stipriąsias puses. Automobilis iš visų pusių supamas labai aktyvios, dažnai net agresyvios kelių energijos, todėl jis – ne šiaip sau namai, o netgi tvirtovė, sauganti nuo chaotiškų, neharmoningų, staigių ir agresijos persunktų išorinės energijos atakų.

Automobilis sugeria į save informaciją to gyvenimo, kuriame jis dalyvauja. Iš esmės tai – sumišusi jo šeimininko ir kelių energija. Taip pat ir visų situacijų, kurios yra kada nors su tuo automobiliu nutikę, energijų sankaupa.

Automobilio galas, fengšui požiūriu, yra vieta, skirta apsaugai nuo išorinės energijos. Todėl šmaikštūs užrašai, kurie pritraukia dėmesį ir ragina juos skaityti, šią apsaugą tik susilpnina. Visai kas kita – įspėjamieji ženklai, skatinantys išlaikyti atstumą: Vaikas automobilyje, dygliuotos padangos, lipdukas „laikykis saugaus atstumo“ ir kt. apsauginę funkciją tik sustiprina.

Energijos valymas

Kad automobilis būtų švarus ne tik išoriškai, bet ir energijos prasme, būtinas reguliarus ir nuodugnus viso automobilio valymas. Be abejo, jis pradedamas automobilio išorės išplovimu, vidaus valymu nuo dulkių ir purvo. Čia lyg ir viskas aišku: arba valandėlė-kita smagaus fizinio darbo, arba užvažiavimas į automobilių plovyklą.

Kuo dažniau tvarkysite automobilio saloną – tuo geriau. Erdvė turėtų traukte traukti gerą energiją ir sėkmę. O gerajai energijai, kaip žinia, reikia vietos ir erdvės. Todėl stenkitės kaip galima operatyviau atsikratyti visais nereikalingais daiktais, kurie kartais linkę kauptis automobilio daiktadėžėje, durelėse esančiuose skyriuose ir, žinoma, bagažinėje. Dažniau ištuštinkite peleninę.

Automobilio plovimas vandeniu pašalina ir dalį energinės informacijos. Ypač rekomenduojama jį atlikti po kiekvienos nemalonios situacijos kelyje. Tiesa, jei nutiko kas itin grėsmingo, pavyzdžiui, pakliuvote į avariją, prireiks dar kruopštesnio valymo, pageidautina – energetiškai įkrautu vandeniu.

Erdvę išvalo varpelio garsas, specialiai parinkti aromatai.

Automobili kilimėlius kartkartėmis nupurkškite vandens ir druskos tirpalu – tai padės išvalyti iš jų susikaupusią neigiamą energiją.

Jei pirkote nebe naują automobilį ar juo ilgesnį laiką naudojosi kas nors kitas, prieš pirmą kartą sėdant už vairo paskambinkite salone varpeliu, kad suteiktumėte savo automobiliui naujos energijos ir išvalytumėte senąją.

Automobilio spalva – ne atsitiktinė

Kelionės metu patiriamas komfortas didžia dalimi priklauso nuo automobilio salono spalvos ir jame tvyrančios tvarkos.

Automobilio spalva turi savyje svarbios informacijos. Kiekvienas žmogus turi sau palankias ir nepalankias spalvas. Ir kartu kiekvienai spalvai perduoda ir savo asmeninių savybių.

Išorinė automobilio spalva pritraukia informaciją iš išorės, tai, kas vyksta kelyje, taip pat skleidžia informaciją į kelią, o automobilio salono spalva tam tikra linkme veikia patį žmogų.

• Raudona – labai aktyvi, gali sustiprinti agresiją, pritraukti ją iš kitų eismo dalyvių.

• Geltona, smėlinė – harmoningos, nuosaikios spalvos.

• Balta, sidabrinė – sustiprina paties automobilio savininko asmenines savybes.

• Juoda, mėlyna – ramios, neišsišokančios spalvos, tačiau pavojingose situacijose gali išprovokuoti nestandartinį elgesį ir reakcijas.

• Žalia – impulsyvumą skatinanti spalva. Bet kartu ir padeda geriau pajusti susidariusią situaciją, adekvačiau reaguoti į išorines kliūtis.

Automobilio aromatas

Visų pirma svarbi sąlyga – kad automobilio salonas būtų gerai išvėdintas. Gaivus oras suartina automobiliu važiuojančius žmones su juos supančiu pasauliu, užtikrina normalią energijos cirkuliaciją ribotoje erdvėje. Jei oras priplėkęs, vairuotojas greičiau nuvargsta, didėja rizika patekti į autoįvykį. Orui gaivinti rekomenduojama naudoti natūralius aromatinius aliejus, kurie, be kitų savo teigiamų savybių, dar ir pakelia nuotaiką.

• Rozmarinas ir neroli mažina dirglumą, skatina mąstymo aiškumą.

• Kedras išsklaido baimes, taigi ypač rekomenduojamas pradedantiesiems vairuotojams.

• Mėta atpalaiduoja, bet ne migdo. Puikiai tiks intelektualinį darbą dirbantiems žmonėms, vykstantiems iš darbo – šis kvapas padės mintis apie rūpesčius palikti darbe, o namo grįžti prašviesėjusia galva, su nauju energijos pliūpsniu.

• Citrinos aromatas kelia nuotaiką, mažina nuovargį.

• Jazminai mažina emocinę įtampą.

• Apelsinų kvapas sušildo, sukuria lengvumo ir gaivos kupiną atmosferą, padeda pajusti gyvenimą „čia ir dabar“.

Automobilio talismanai

Šuo. Vyriška energija, jėga, pasitikėjimas savimi.

Vėžlys. Ant plokštumos už sėdynių, ties galiniu automobilio langu, galima padėti vėžliuką. Šis talismanas simbolizuoja ilgą gyvenimą, jėgą, ištvermę ir didelę sėkmę tvarkant reikalus. Automobilio gale ši figūrėlė užtikrins apsaugą automobiliui ir teiks pasitikėjimo savimi jo vairuotojui. Jei automobilis – tai ir jūsų darbo priemonė, vėžliukas pritrauks naujų karjeros galimybių, atvers naujų finansinio klestėjimo perspektyvų.

Elnias. Simbolizuoja ilgaamžiškumą. Pasak legendos, tai – vienintelis gyvūnas, kuriam pavyko rasti nemirtingumo grybą.

Feniksas, gaidys, povas, erelis. Simbolizuoja valdžią, sėkmę visuomeniniuose santykiuose. Šį talismaną geriausia įkurdinti kur nors prieš save.

Piramidė. Augimo – kopimo karjeros laiptais, finansinės padėties gerėjimo simbolis.

Moneta. Pritraukia finansinę sėkmę.

Kokių papuošalų vengti?

Vėjo muzika, varpeliai, bambukinės fleitos – visa tai papuošalai ir talismanai, skirti naudoti namuose. Automobiliui jie gali būti ir per garsūs, ir per dideli.

Nerekomenduojama ant priekinio veidrodėlio kabinti jokių papuošalų. Tai blaško dėmesį ir išsklaido teigiamą energiją.

Praktiniai patarimai vairuotojams

• Automobilio liukas – tai langas. Įkurdintas vairuotojui tiesiai virš galvos jis provokuoja nesaugumo jausmą, todėl liuku geriau naudotis kuo rečiau, idealu jei yra galimybė jį uždengti.

• Parkuojantis nepatartina automobilio atsukti kapotu į namą. Automobilis tokiu atveju tampa grobuonimi, vagiančiu iš namų energiją.

• Įskilusį, net ir visai nedaug stiklą rekomenduojama kuo skubiau pakeisti nauju.

• Nerekomenduojama su automobiliu išsiruošti į kelionę siaučiant audrai, pučiant stipriam vėjui. Tai ilgam į jūsų erdvę įneš sumaištį ir chaosą.

• Geriau neduokite savo automobilio vairuoti pašaliniams, jums nepriimtiniems žmonėms – technika pripranta prie šeimininko energetikos ir skausmingai reaguoja į kito žmogaus įsibrovimą.

• Savo mašinai rekomenduojama duoti vardą. Nesvarbu, koks tai bus vardas, kokia kalba tariamas. Svarbiausia – kad jis jums asocijuotųsi su sėkme ir harmonija.

• Sau matomoje vietoje, pavyzdžiui, prie veidrodėlio, užriškite mėlyną siūlą arba apsukite mėlyną gumytę – tai paskatins jus sutelkti dėmesį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://horo.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 19:09 Receptai – Patiekalai Vaisingumui skatinti (Paprastoji takažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau