Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 8

Ką sako šlapimo spalva: nuo cistito iki vėžio

Svarbi informacija apie kūno būklę.

Šlapimo tyrimas leidžia mums sužinoti vertingos informacijos apie žmogaus kūno būklę ir aptikti įvairias patologijas.

Gydytojas iš Anglijos Krisas Stilas vienoje rytinėje televizijos laidoje papasakojo, kad gauti apie savo sveikatos būklę, galite neišeidami iš namų, apžiūrėję savo šlapimo spalvą.

Gydytojas Stilas parodė keletą vamzdelių su esančiais skysčiais iš skirtingų spalvų ir paaiškino, kokio reikšmę turi kiekvienas šlapimo atspalvis.

Žmogaus šlapimo spalva.

Gydytojas taip pat paminėjo, kad ypač svarbu prisiminti, prieš nustatant šlapimo spalvą, kokie maisto produktai, gėrimai ar vaistai galėjo paveikti ją. Pavyzdžiui, burokėliai ir raudonosios uogos suteikia atitinkamą skystį rausvu atspalviu, polivitaminai, turintys retinolio, daro šlapimą ryškiai geltonos spalvos arba oranžinės, raminantys veda prie patamsėjimo...

Žmogaus šlapimo spalva pagal naudojama maistą

1. Švari, beveik bespalvis šlapimas yra ženklas, kad žmogus neturi nieko blogo su vandens balansu. Taip pat, gali tai būti dėl diuretikų suvartojimų.

2. Ryškią geltoną spalvą dažniau pastebėsite ryte, tai sako apie padidėjusį toksinų kiekį organizme. Naktį inkstai dirba, kad pašalintų visas nereikalingas medžiagas iš organizmo. Jei ši spalva išsilaiko visą dieną - tai yra signalas, kad kūnas yra dehidratuotas! Kaip pašalinti toksinus iš organizmo.

3. Tamsiai geltonos spalvos šlapimas yra dažnas kepenų ligos požymis. Taip pat galima tikėtis geltos požymius.

4. Šlapimas šviesiai raudonos spalvos - pavojaus signalas (žinoma, jei asmuo nevalgė, bet kokio ryškiai raudonos spalvos maisto). Ši spalva dažnai yra uždegiminis simptomas inkstuose, šlaplės arba šlapimo pūslės, cistito simptomas... Geriau, eiti pas gydytojus neatidėkite.

5. Raudonas šlapimas gali nurodyti inkstų akmenų ar navikų buvimą. Žmogus su tokia šlapimo spalva, nedelsiant turėtu kreiptis pas gydytoją.

Žmogaus šlapimo spalva.

Gydytojas Stilas pataria šlapimo spalvą fiksuoti iki tada, kai šlapimas patenka į klozetą, naudodami šlapimo surinkimo indą.

Žinoma, vien tik pagal šlapimo spalvą tikslios diagnozės nenustatysi. Labai svarbus yra skaidrumas, nuosėdų kiekis, putų buvimas ir panašiai... Spalva - tai, visų pirma, priežastis atkreipti dėmesį į geriamojo vandens kiekį ir esant, bet kokiems įtarimams, kreiptis į savo gydymo įstaigą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:22 Receptai – Patiekalai Morka, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Morka, Pienas

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:27 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kraujospūdžio gydymui

Kraujospūdis liaudies medicinoje, kraujospūdis, kraujospūdžio gydymas, kraujospūdžio receptai, vaistažolės kraujospūdžiui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydy...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau