Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 4

Kodėl ryte naudinga gerti obuolių actą?

Ar žinote?

Obuolių actas yra labai naudingas gamtos produktas, kuris padeda pagerinti bendrą sveikatą, bei veiksmingas prieš daugelį ligų. Iš viso 1 šaukštas acto ryte gali padaryti jūsų sveikatai stebuklą. Jums tai suteiks visas reikalingas maistines medžiagas ir vitaminų, kad tinkamai veiktu ir stimuliuotų mitybą.

Kodėl ryte naudinga gerti obuolių actą?

Čia 10 puikių priežasčių, kodėl obuolių actą reiktų vartoti ryte kiekvieną dieną:

Jis stiprina ir balina dantis.

Dėkite actą tiesiai ant dantų, tada nuplaukite. Ši paprasta procedūra padės stiprinti ir balinti dantis.

Jame yra daug kalio.

Kalis yra būtinas mineralas, dėl kurio priklauso normali raumenų veikla, nervinių impulsų transmisija, perdavimas ir normali širdies veikla.

Atkuria pH pusiausvyrą.

Obuolių actas puikiai tinka atkurti vidaus pusiausvyrą pH, dėl didelio kiekio acto rūgšties.

Turi stiprių antivirusinių savybių.

Actas turi stiprių antivirusinių savybių, dėka jų jis gali susidoroti su tam tikromis infekcijomis. Be to, jis naikina gleives jūsų organizme ir sumažina jautrumą alergijoms.

Jis padeda pašalinti toksinus iš kūno.

Obuolių actas padeda detoksikacijos metu efektyviai pašalinti toksinus iš kepenų.
Tai padeda išlaikyti cukraus kiekį kraujyje ir kontroliuoti kraujo spaudimą.

Padeda numesti svorį.

Kaip minėta pirmiau, actas puikus sąjungininkas sveikai mitybai, nes jis efektyviai skaido riebalus kūne. Gerti kiekvieną rytą, su stikline vandens.

Pašalina dėmes ant odos.

Trinant actu odos dėmes  ir amžiaus dėmes galima žymiai sumažinti jų skaičių. Naudokite vatos tamponą ar medvilninį audinį šiam tikslui. Idealus atvejis, įtrinkite vakare prie miegą ir palikite per naktį.

Jūsų plaukai blizges ir bus tankūs.

Norėdami kad jūsų plaukai blizgėtų ir būtų tankūs, perplaukite plaukus obuolių actu kartą per savaitę. Dėkite actą, po šampūno.

Gydo greičiau nudegimus.

Sudrėkinkite švarų rankšluostį obuolių actu, tada dėkite ant nudegimo vietos. Jūsų oda sugers actą ir skausmas, diskomfortas netrukus sumažės.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.01.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis valgomaja morka

Valgomoji morka liaudies medicinoje, valgomaja morka, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudiški patarimai kaip gydytis valgomaja morka.

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 21:08 Receptai – Patiekalai Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti?
Virtą česnakinę dešrą pasigaminti labai paprasta ir tam nereikia specialių įrankių. Išsamesnę informacija apie dešros gamybą galite pamatyti toliau pateiktame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:05 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obu...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:19 VW tapo programišių taikiniu - pavogta tūkstančiai failų
Maždaug prieš dešimt metų automobilių gamintojas ilgą laiką buvo tapęs duomenų vagių taikiniu. Šalies ambasada neigia įtariamas sąsajas su Kinija.

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:07 Horoskopas balandžio 22 d.: šiandien labai nukentės sveikata
Paslaptingoji 2024 m. balandžio 22 d. diena visiems Zodiako ženklams žada būti kupina mįslių ir staigmenų. Astrologinė prognozė pranašauja pokyčius įvairiose gyvenimo, santykių ir karjeros srityse. Apžvelkime, kas šią dieną laukia kiekvieno Zodiako ž...

Skaityti daugiau