Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2015 » Birželio » 14

Mirė gyvu Kenu tituluotas brazilas

Iš Brazilijos kilęs dvidešimtmetis vaikinas troško vienintelio dalyko – atrodyti kaip lėlės Barbės mylimasis Kenas. Įvairioms plastinėms operacijoms išleidęs net 30 tūkst. svarų, galiausiai vaikinas pralaimėjo kovą su vėžiu. Klastinga leukemijos liga modeliui buvo diagnozuota vos prieš penkis mėnesius.

Kaip rašo latintimes.com, dar pernai Celso Santebanesui buvo nustatyta reta kraujo vėžio forma, todėl nuo 2014 m. gruodžio vaikinas pradėjo chemoterapijos kursą. Liga vaikiną nugalėjo.

© Pinterest.com Plastinės operacijos pavertė dvidešimtmetį lėlės Barbės vaikino kopija.

Nuo 15 metų Santebanesas pradėjo dalyvauti grožio konkursuose. Žmonės dažnai jam sakydavo, kad jis atrodo kaip gyva lėlės Keno kopija. Pagautas fizinio grožio manijos brazilų modelis pastebėjo, kad yra visai nepanašus į lėlę: nosis per plati, lūpos paprastos ir per daug natūraliai atrodančios. Todėl, kaip rašė mirror.co.uk, trokšdamas tapti tikru gyvu Kenu, pasidarė net keturias nosies operacijas, patobulino smakro ir žandikaulio formą.
 
Nepaisant užplūdusios šlovės, dar pernai C. Santebanesas tvirtino nesijaučiąs visiškai laimingas ir planavo darytis daugiau operacijų: „Manau, kad esu tik 90 proc. tuo, kuo noriu būti.“
 
Tačiau svajonei išsipildyti sutrukdė liga. Pasak independent.co.uk, vaikinas sausio mėnesį prisipažino, kad pradėjo naują gyvenimo etapą ir jam neberūpi kūno estetika, dabar esą svarbiausia sveikata, ir jis pasiruošęs kovai.
 
Per penkių mėnesių kovą su kraujo vėžiu vaikinas turėjo susitaikyti su fizinio grožio nykimu, kuris reiškė ir jo individualumo griuvimą: ant odos atsirado tamsių dėmių, pradėjo kraujuoti dantenos, nuslinko plaukai.
 
„Kiekvienas, kuris nori būti gražus, kuris nori būti tobulas ar atkreipti dėmesį į save, greičiausiai patiria... meilės trūkumą“, – gegužės mėnesį C. Santebanesas prisipažino užsienio portalui latintimes.com ir pabrėžė, kad daugiau operacijų nebesidarys, bet „kas padaryta, tas padaryta.“
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2018 laikas 08:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mažakraujystė liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės, receptai nuo mažakraujystės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netr...

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 11:22 Receptai – Patiekalai Gudobelė ir paprastoji sukatžolė gydo stenokardija

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: Sausos gudobelės uogos, Džiovinta sukatžolė, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau