Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Katastrofos » 2015 » Liepos » 27

Mokslininkai pakeitė nuomonę dėl pasaulio pabaigos

Panašu, jog žmonijai suteikta dar šiek tiek laiko pasidžiaugti gyvenimu. Kaip skelbia „Mirror“, pasaulio pabaigą mokslininkai nukėlė dar 50-čiai metų vėliau, nei buvo prognozuota iki šiol.

Ekspertai iš Anglia Ruskin universiteto Pasaulio tvarumo instituto atliko tyrimus bei išsiaiškino, jog Žemės planeta visiškai išseks iki 2100 metų. Tuomet žmonija ims stigti maisto bei kitų gyvybiškai svarbių resursų ir galiausiai Žemės planetoje tiesiog bus neįmanoma išgyventi.

Tai iš tiesų skamba kaip itin niūri prognozė, tačiau dar 8-ajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje buvo skelbiama, jog panašus likimas Žemės planetos laukia 2050-aisiais. Taigi, pagal senesnes prognozes, žmonijai beliko tik 35-eri metai gyventi.

Pasaulio pabaiga (123rf.com asociatyvi nuotr.)

Tačiau naujausia mokslinė studija buvo atlikta pasiremiant atnaujinta kompiuterinio modeliavimo programa „World3“. Šios programinės įrangos pagalba suteikiama galimybė apdoroti milžiniškus kiekius duomenų ir pabandyti išsiaiškinti, kuomet žmonija suvartos visus planetos resursus.

Dar 20 amžiaus 8-ajame dešimtmetyje sukurta panaši programa pabandė apskaičiuoti žmonijos eros pabaigą. Tačiau tuo metu nebuvo į tyrimą bei skaičiavimus įtrauktos įvairios komunikacijų revoliucijos, kurios suteikė šansą pramonei dirbti žymiai našiau ir tausoti išteklius.

Būtent dėl šios priežasties prognozės apie Žemės planetos apokalipsę 2050-aisiais yra gerokai pesimistinės.

Kaip skelbia patys ekspertai, dėl pokyčių pramonės sektoriuje išteklių suvartojimo turėtų būta nustumta į antrąją šio amžiaus pusę. Deja, tačiau išlieka begalybė neatsakytų klausimų, kas iš tikrųjų laukia žmonijos, kuomet gyvybiškai svarbūs resursai iš tikrųjų pasieks kritinę ribą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://alfa.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:01 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais

Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais. Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname pusžiedžiais ar labiau smulkintą svogūną. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Svečiai džiaugiasi, kad taip skanu. Bulvinė dešra. Nors kiekvieną dieną duokite

Užburia iš karto! Pasigaminkime namuose skanų patiekalą. Atrodo tikrai įspūdingai, net norisi valgyti ir valgyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau