Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Vasario » 7

Nagų lako spalvą pagal Zodiako ženklą?

Be astrologijos – nė iš vietos. Pasirodo, net ir nagų laką galima rinktis pagal savo Zodiako ženklą. Žinoma, į tai nereikėtų žiūrėti labai rimtai. Tačiau kartais tai gali padėti išsirinkti spalvą, kai pritrūksta idėjų. Arba šiaip būna labai džiugu, kai paaiškėja, kad labiausiai patinkanti spalva iš tiesų labiausiai ir tinka, žvelgiant iš astrologijos pusės.

Geri patarimai kiekvienam Zodiako ženklui, kai išsirinkti tinkamiausią nagų lako spalvą:

Avinas – blyški levandų spalva. Šio ženklo atstovai neretai patys pirmieji išbando mados naujoves. Jie dažniausiai eina priekyje ir išbando kiekvieną naujovę, kuri padėtų atskleisti jų individualumą. Šio ženklo atstovams rekomenduojama rinktis nebanalius nagų lakų atspalvius, pavyzdžiui, blyškią levandų spalvą. Beje, tokia spalva itin gražiai atrodo prie įdegusios arba tamsesnio gymio odos.

Jautis – koralų spalva. Šio ženklo atstovai pasitiki savimi ir yra itin reiklūs savo išvaizdai. Pagal juos viskas turi tobula, įskaitant ir manikiūrą. Jiems patinka nagus lakuoti klasikine raudona spalva, tačiau jeigu nori pokyčių gali išbandyti kitokį raudonos atspalvį – koralų. Koralų spalva nulakuoti nagai pakels nuotaiką net ir niūriausią, labiausiai apniukusią dieną. Beje, koralų spalva gali padėti atkurti vidinę harmoniją.

Dvyniai – ryškiai geltona. Dvyniams nėra jokių taisyklių. Šio ženklo atstovų pavadinti nuobodžiais neapsiverstų liežuvis. Jiems siūloma rinktis drąsius, ryškiai geltonus bei neoninės geltonos atspalvius. Tokios spalvos pabrėš linksmą dvynių charakterį ir įkvėps siekti naujų tikslų. Neįtikėtina, ką gali geras manikiūras!

Vėžys – žydra. Šio ženklo atstovams ypač svarbi materialinė gerovė. Norint pritraukti į gyvenimą daugiau pinigų, astrologai pataria apsupti save dangaus mėlynumo spalvos daiktais. Tad kodėl nenusilakavus nagų žydrai? Gali būti ir tamsesnis atspalvis, ir ryškesnis su blizgučiais bei metaliniu žvilgesiu. Svarbiausia patikėti, kad po apsilankymo grožio salone dėl manikiūro, piniginė pastorės, o ne paplonės.

Liūtas – purpurinė. Šio ženklo atstovai labai lakios vaizduotės ir kūrybingi. Jie turi daug energijos ir jėgų, kuria nori dalintis su kitais. Tinkamiausia spalva šio ženklo atstovams – purpurinė. Šios spalvos reikšmė interpretuojama įvairiai, tačiau alyvų atspalvis simbolizuoja aukštesnį sąmonės lygį ir vidinės harmonijos siekį. Astrologai mano, kad ši spalva padeda suvaldyti pavojingą azartiškumą.

Mergelė – persikinė. Šio ženklo atstovai labai reiklūs sau ir disciplinuoti. Tai tikrų perfekcionistų ženklas. Švelniai persikinio atspalvio nagų lakas labiausiai tinka jų asmenybėms. Švelni, elegantiška ir stilinga spalva gali padėti Mergelėms siekti sėkmės.

Svarstyklės – rožinė. Romantiškos ir atsipalaidavusios Svarstyklės mėgsta subtilumą. Jiems tinka rožinės arba kūno spalvos atspalvių nagų lakai. Tokie atspalviai tinka praktiškai prie bet ko, todėl šio ženklo atstovės galės mažiau jaudintis dėl viešosios nuomonės, į kurią neretai kreipia per daug dėmesio.

Skorpionas – pilka. Skorpionų prigimtis prieštaringa. Jų nuotaika gali keisti šimtus kartų per dieną. Atvėsinti šio ženklo atstovų aistras, agresyvumą ir azartiškumą gali padėti ramių atspalvių, pavyzdžiui, pilkų, manikiūras. Pilka spalva nėra nuobodi. Galima rinktis asfalto, anglių, pilkšvai melsvą ir kitus atspalvius.

Šaulys – raudona. Šio ženklo atstovams išlaikyti ugnį viduje ir akyse gal padėti paprasčiausiai tinkama nagų spalva. Galima rinktis įvairius raudonus atspalvius: nuo sodriai raudonos, kraujo ar burgundiško vyno spalvos ir raudonų prinokusių obuolių iki skaisčiai raudonos.

Ožiaragis – balta. Šio ženklo atstovai atrodo ramūs ir šaltakraujiški, tik iš pirmo žvilgsnio. Širdyje jie turi daug aistros. Ožiaragiai paprastai labai slepia savo jausmus ir talentus. Dėl to šio ženklo atstovės mėgsta rinktis tamsius nagų lakų atspalvius: mėlynos, burgundiško vyno. Ožiaragiams reikėtų išdrįsti nebūti tokiems konservatyviems ir rinktis baltą nagų lako spalvą. Balta spalva simbolizuoja sėkmę.

Vandenis – mėlyna. Vandenio ženklo atstovės – stiprios asmenybės. Jos dažnai renkasi ryškius ir neįprastus nagų lakus. Mėlyna, žydra, turkio, ultramarino, neoninė mėlyna – idealūs atspalviai. Tinkama spalva padės nukreipti energija tinkama linkme, padės siekti tikslų profesiniame ir asmeniniame gyvenime.

Žuvys – žalsva. Šio ženklo atstovės nebijo eksperimentuoti tiek rinkdamosi aprangą, tiek makiažą. Joms vertėtų išbandyti gaivią žalią spalvą: nupjautos žolės, jūrų dumblių, alyvuogių, nefritų, smaragdų atspalvius. Mėtų atspalvį padės pritraukti pinigus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.07.2019 laikas 18:12 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su grikiais
Gaminame. Kiaulienos kotletai su grikiais. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 10:48 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (medetka, jonažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: medetka, jonažolė

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:21 Receptai – Patiekalai Studentiškas kugelis (greitkugelis)

Studentiško kugelio (greitkugelio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau