Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Vasario » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.02.2016, 15:59
Astralinis Pasaulis Peržiūrų (3000)
Mitai, kaip religinis reiškinys, žmoniją lydi nuo neatmenamų laikų. Archajiniais laikais, mitu buvo bandoma pagrįsti visą pasaulėvoką ir pasaulėkūrą. Archajinis žmogus, mitinę tikrovę, dažnai laikydavo realesne nei profaniškąją. Tikėjimas mitais, senovėje, žmones nukreipdavo į sakraliąją tikrovę. Mitai buvo tokie svarbūs, kad vieną kartą jį papasakojus, jie tapdavo dogma.
Sužinok daugiau ...
17.02.2016, 14:53
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (4452)

Kažkoks neaiškus krokodilo ir delfino mišrūnas skustuvo aštrumo dantimis – taip neregėtą gyvį ant Makvario ežero kranto Naujajame Pietų Velse (Australija) apibūdino mačiusieji.

Sužinok daugiau ...
17.02.2016, 09:23
Pasąmonės Galios Peržiūrų (5933)

Kaip sakoma „akys – sielos veidrodis“. Per jas mes ir gauname didžiąją dalį informacijos apie pasaulį ir patys spinduliuojame savo mintis, emocijas, savo energiją. Todėl tas posakis tikrai ne iš piršto laužtas. Net jei ne kiekvienas taip aiškiai jaučia energiją, kad galėtų pažvelgęs į akis papasakoti, kas dedasi žmogaus sieloje, visi tą pajuntame pasąmoningai ir sureaguojame emociškai. Yra net medicinos mokslo šaka iridodiagnostika, kuri įvertina žmogaus kūno organų ir jų sistemų būklę bei ligas pagal akies vyzdžio judrumą ir rainelės piešinio pasikeitimus.

Sužinok daugiau ...
17.02.2016, 09:08
Astralinis Pasaulis Peržiūrų (3856)
Dažnai vaikų ligos ar negalavimai mums atrodo įprastas reiškinys , tačiau retas kuris susimąstome, kodėl iš tikrųjų vaikai suserga. Žvelgiant iš energetinės pusės. Jei vaikai serga, pirmiausia turime galvoti apie vaiko motinos vidinę būsena. Vaiko sveikata priklauso nuo motinos energetinės būklės iki kol jis sulaukia 21 metų, nes nuo šio amžiaus asmuo prisiima asmeninę karminę atsakomybę.
Sužinok daugiau ...