Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2016 » Vasario » 17

Žmogaus žvilgsnio energija ir energetinės vibracijos

Kodėl akys, žvilgsnis yra toks svarbus? Kodėl tai itin akcentuojama kone visose pasaulio kultūrose ir gentyse?

Kaip sakoma „akys – sielos veidrodis“. Per jas mes ir gauname didžiąją dalį informacijos apie pasaulį ir patys spinduliuojame savo mintis, emocijas, savo energiją. Todėl tas posakis tikrai ne iš piršto laužtas. Net jei ne kiekvienas taip aiškiai jaučia energiją, kad galėtų pažvelgęs į akis papasakoti, kas dedasi žmogaus sieloje, visi tą pajuntame pasąmoningai ir sureaguojame emociškai. Yra net medicinos mokslo šaka iridodiagnostika, kuri įvertina žmogaus kūno organų ir jų sistemų būklę bei ligas pagal akies vyzdžio judrumą ir rainelės piešinio pasikeitimus.

Ar ypatingas, galią turintis žvilgsnis – įgimtas, įgyjamas, siunčiamas likimo…? O gal kiekvienas žmogus turi žvilgsnio galią?

Visi mes gimstame turėdami standartinę komplektaciją, visų akys tiek fiziškai, tiek energetiškai funkcionuoja taip pat, tiesiog skirtingų žmonių gyvybinės energijos lygis nevienodas, emocijų ir minčių stiprumas skiriasi ir tai lemia žvilgsnio jėgą. Stiprios energetikos žmogus gali turėti hipnotizuojantį, per akis siųsti labai stiprią energiją, todėl tokį dalyką apie save būtų gerai žinoti ir labai atsakingai elgtis, kontroliuoti savo emocijas ir mintis, kad nepridaryti žalos visai netyčia. Bet net ir jokiomis galiomis nepasižyminčio, vidutinio ar net silpno žmogaus žvilgsnis gali padaryti poveikį jei žmogus išgyvens labai stiprią emociją – gilią meilę ar neapykantą.

Kaip tuomet atskleisti, lavinti, praktikuoti žvilgsnio magiją?

O kam? Suprantu, visi nori būti ypatingi, visi nori turėti kažkokių galių, tačiau tai nepaprastai didelė atsakomybė. Jei vaikščiosite su tokiu „užtaisytu ginklu“ reikės atsakyti už kiekvieną „šūvį“. Kas galite ranką prie širdies pridėję pasakyti jog esate besąlygiškai mylinčios ir kilnios būtybės, kurios nepadarys žalos piktu žvilgsniu aplinkiniams? Žvilgsnio magija pas vidutinės ar žemos energetinės vibracijos žmogų, neįvaldžiusi savo minčių ir emocijų būtų toks pat prakeikimas, kaip ir karaliaus Mido prisilietimas viską vertęs auksu. Priminsiu jog jis apkabino savo vienintelę mylimą dukterį, o po to mirė iš bado nes ir maistas virsdavo auksu. Manau toks žmogus daugiausiai žalos pridarytų savo artimiausiems žmonėms ir sau pačiam. Norite atskleisti ir lavinti žvilgsnio galią? Puoselėkite savyje meilę, kantrybę ir toleranciją, pakeiskite įprotį kritikuoti į įprotį laiminti, kad iš jūsų akių visuomet sklistų teigiama energija.

Nuo ko priklauso, kokia linkme (t. y. gerais ar blogais tikslais) bus išnaudojama žvilgsnio galia?

Nuo paties žmogaus, nuo jo energetinės vibracijos lygio, jo minčių ir emocijų. Iš tiesų mums visiems verta atsakingai stebėti kokias mintis renkamės, kuo domimės, kokią informaciją įsileidžiame, kokios esame būsenos ir kokią energiją skleidžiame, nes nereikia nei ypatingo magiško žvilgsnio – mes susiliečiame energetiškai su viskuo, apie ką pagalvojame, apie ką kalbame, kas yra greta ir veikiame vieni kitus, paliekame savo energijos pėdsaką tarsi būtume padengti dar šlapiais dažais. Maža to, kokia energija vibruojame, su tokia rezonuojame ir tokia energija materializuojasi mūsų gyvenime atitinkamais įvykiais, situacijomis ir žmonėmis.

Kokie ženklai išduoda nužiūrėjimą?

Nužiūrėjimas yra žmogaus energetinio lauko pažeidimas. Mes jų gauname periodiškai, kas dažniau, kas rečiau, priklausomai nuo to, su kokiais žmonėmis bendraujame. Mes turime savotišką energetinį imunitetą, t.y. jei turime bent kokias nors energetinės higienos praktikas (pavyzdžiui jei reguliariai meldžiamės ar medituojame), jei iš esmės mūsų energetinė vibracija aukšta ir dominuojančios emocijos yra meilė, taika, džiaugsmas, energetiniai pažeidimai auroje su laiku užsigydo savaime. Bet jei yra priešingai, jei energetinė vibracija labai žema, dominuoja negatyvios mintys ir emocijos, baimė, gėda, pyktis, gyvybinės energijos atsargos minimalios, tuomet pažeidimus gausime ir net išprovokuosime dažnai, atstatyti sveiko energijos lygio ir užgydyti pažeidimų nepavyks ir kaip negydomas gripas jie susikomplikuos ir gilės. Lengviausia „išsigydyti“ nužiūrėjimą ir kitokios formos pažeidimą tik jam įvykus, tam gali padėti maldos, tam tikros meditacijos, apsivalymo ritualai, savo minčių, emocijų ir energetinės vibracijos kėlimas ar Reiki energijos seansas.

Dažniausi pradiniai nužiūrėjimo ir energetinio pažeidimo simptomai yra šie:

  • Nuolatinis irzlumas
  • Dažni nuotaikos svyravimai
  • Pyktis be jokios priežasties
  • Staigiai užėjęs ir niekuo nepaaiškinamas nuovargis
  • Energijos stygius, depresyvi būsena
  • Dažni košmarai ir sutrikęs miegas
  • Nežinia iš kur atsiradusios mėlynės po miego
  • Nesugebėjimas susikaupti, išsiblaškymas
  • Žmogus tampa lengvai paveikiamas aplinkinių, juo galima manipuliuoti
  • Grėsmės jausmas, gyvena baimėje, gali net patirti panikos priepuolių
  • Smunka imunitetas, ima dažnai sirgti, vargina įvairūs negalavimai
  • Staigus charakterio pasikeitimas
  • Haliucinacijos
  • Įkyrios neigiamos mintys, gali net atrodyti jog girdi balsus
  • Užsitęsęs nesėkmių ruožas
  • Dažnas verkimas be priežasties
  • Dažnai be priežasties pašiurpsta oda
  • Nerimastingumas

Jei būdingi daugiau nei keli paminėti simptomai verta susimąstyti ar negavote energetinio pažeidimo, tačiau lygiagrečiai verta išsitirti ar tai nėra kokios nors ligos ar hormonų sutrikimo pasekmė. Visur reikia vadovautis sveiku protu net jei sveikatos sutrikimas gali eiti lygiagrečiai su nužiūrėjimu ar būti jo išprovokuotas. Moterys neskubėkite panikuoti jei jums būdingi pusė šių simptomų, bet tik vieną-dvi dienas per mėnesį, gal tai tik PMS.

Ar įmanoma apsisaugoti nuo blogos akies? Kaip?

Prevencija geriau nei gydymas, tad pradėkime nuo elementarių dalykų – atidžiai rinkitės su kokiais žmonėmis ir kokioje aplinkoje leisite laiką, sekite savo vidinę būseną ir jausdamiesi itin išsekę ar prastos nuotaikos venkite didesnių susibūrimų, kontroliuokite savo pačių mintis ir kalbą, kad jie būtų kuo švaresni ir patys nekurtumėte negatyvo, kuris grįžtu jums atgal. Kaip mes laikomės fizinės higienos, taip reguliariai reikalinga ir energetinė higiena, kuri gali tapti kasdienės rutinos dalimi, pavyzdžiui prieš užmiegant prisiminti savo dieną ir atleisti visiems, kam turėjote neigiamų emocijų, pasimelsti ar bent palinkėti visiems laimės, o ryte tik nubudus sąmoningai susikurti sau mintyse pozityvią dieną, pripildyti ją džiaugsmo ir meilės, tuomet ji ir praeis kur kas sėkmingiau.

Na ir keletas labiau ezoterinių patarimų – periodiškai ar po didesnio streso pagulėti vonioje su keliomis saujomis jūros druskos, pasmilkyti namus su baltuoju šalaviju ar aukštos energetinės vibracijos terapinės kokybės eteriniais aliejais kaip Frankincense, Palo Santo taip pat puikiai neigiamas energijas išvaiko ir pozityvią erdvę palaiko Citrinos eterinis aliejus. Galite klausytis ir savo namus pripildyti aukštos energetinės vibracijos garsų – maldų ar mantrų, nešiotis su savimi ametisto, dūminio kvarco ar juodojo turmalino akmenį ar pasidaryti jų eliksyrą ir supylus į purkštuvą apipurkšti savo aurą, darbo vietą, mašiną ar namus.

Nuo negatyvaus energetinio poveikio puikiai saugo terapinių eterinių aliejų mišinys White Angelica, jo lašelį patrinus tarp delnų galime perbraukti save nuo galvos iki kojų, o tuomet darsyk perbraukti rankomis maždaug 30 cm atstumu nuo kūno visą savo aurą rankomis nupiešiant tarsi kiaušinį apie save. Tai darykite prieš eidami kur nors, kur bus daug žmonių ar jei žinote jog teks susitikti su pavydžiu, negeros energijos asmeniu. Procedūrą pakartokite ir grįžę namo, kad apvalytumėte savo aurą.

Kaip panaikinti nužiūrėjimo užkeikimą?

Tinka visos paminėtos profilaktikos priemonės, tik jau reikia rimčiau jų imtis, derinti kelias, svarbiausia kelti savo energetinės vibracijos lygį, imtis visko, kas padės pajusti ramybę, džiaugsmą, meilę. Labai efektyvu tik susivokus jog gavote energetinį smūgį kreiptis į Reiki Meistrą ir pasidaryti vieną ar kelis Reiki seansus. Jei problema jau įsisenėjusi ir būklė išties prasta, patiems nepavyksta atsigauti energetiškai – kreipkitės į specialistą pagal savo polinkius – nuo kunigo ar psichologo iki bioenergetiko ar šamano.

Žvilgsniu galima ne tik kenkti, tačiau ir vilioti, žadinti aistrą, meilę, o gal net gydyti?

Teko bendrauti su keliomis moterimis, kurios pasakojo turinčios žvilgsnio galią ir jei žodžiu ar mintyse ko palinki, tai būtinai nutinka. Dažniausiai apie tokius savo gebėjimus išsiaiškina išsipildžius eilei neigiamų palinkėjimų. Sąmoningesni žmonės supratę ką gali padaryti jų neatsargūs žodžiai ir žvilgsnis ima labiau save kontroliuoti, tobulintis, bet visi mes žmonės, visus kartais apima įvairios emocijos…

O žvilgsnis skleidžia tas emocijas, kurias jaučiame, mylinčio žmogaus žvilgsnis neš meilės energiją ir šalia jo bus gera, geranoriškas atjaučiantis bet optimistiškas žmogus skleis gydančią energiją. Taip pat žvilgsnyje atsispindės aistra, pyktis ar panieka jei būtent tokias emocijas jaučia žmogus. Mes visi vieni su kitais susiję, žvilgsniu ir ne tik juo paliekame savo energijos pėdsaką ant visų, su kuriais „susiliečiame“, kaip ir visi kiti palieka savo pėdsaką mūsų energetikoje, tad tiesiog būkime sąmoningi. Linkiu, kad jūsų visų akys skleistų meilės ir džiaugsmo energiją ir nuspalvintų ja visą pasaulį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://praktinemagija.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti ( tankiažiedės rūgštynės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: tankiažiedės rūgštynės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau