Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Kovo » 15

Norvegijoje užfiksuotas NSO

Liudytojas iš savo namų balkono nufilmavo švytintį NSO. Tai atsitiko pernai Harstado mieste Norvegijoje, bet apie šį įvykį liudytojas pranešė visai neseniai Pasauliniam NSO tinklalapiui (MUFON).

"Aš tuo metu žiūrėjau į jūrą iš savo balkono, sako liudytojas. - Iš pradžių aš pamačiau, kad objektas nejudėjo, kabėjo danguje, pagalvojau, kad tai bepilotis orlaivis. Bet tada jis staiga pradėjo judėti labai greitai tiesia linija į šiaurę".

"Aš greitai nubėgau į virtuvę, pažvelgiau pro langą ir pakviečiau savo merginą, kad ji taip pat pamatytų šį keistą objektą. Mes niekada nematėme nieko panašaus. Staiga, NSO pradėjo judėti atgal, ir mes Norvegijoje užfiksuotas NSO nubėgome atgal į balkoną, kur aš pradėjau filmuoti savo telefonu "iPhone". Objektas judėjo labai greitai, aukštai virš kalno. Kaip tik jis pradėjo greitai leistis į jūrą, jo ryškios šviesos pasikeitė iš raudonos į žalią. Tada jis dingo už namo. Mes stovėjome lyg paralyžuoti, nežinojome, ką pasakyti ir kaip jaustis", - sako pašnekovas.

"Šis objektas juda labai greitai, galimas daiktas, kad jis paniro į vandenį. Keista, kodėl žmogus stovėjo vietoje, jis galėjo pamatyti, kur nusileidžia NSO?"- komentuoja ufologas Scott C. Waring.

Norvegijoje užfiksuotas NSO

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2018 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kokliušo
Kokliušas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kokliušo, kokliušas, kokliušo gydymas, receptai kokliušas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 14:53 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (šunobelės, pipirmėčiai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Virškinimas. Ingredientai: šunobelės šaknų, pipirmėčių lapų, dilgėlių lapų, ajero šaknų, valerijono šaknų.

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:08 Receptai – Patiekalai Krabų lazdelės sluoksniuotoje tešloje

Pasigaminkime skanias Krabų lazdelės tešloje. Jas tiekiame dar šiltas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau