Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Rugpjūčio » 22

Numerologija: ką jums ir jūsų porai pasako gimimo data

Kad tai sužinotumėte, jums prireiks jūsų ir partnerio Gyvenimo kelio skaičių. Netapo aiškiau? Tada kalbėsime paprasčiau.

Numerologija: ką jums ir jūsų porai pasako gimimo data

Sudėkite savo gimimo datos skaičius (tarkime, jūs gimėte 1988 08 08) ir partnerio (1978 07 07). Abi datas sumuokite iki vienženklio skaitmens, tada gautą savo ir partnerio skaičių sudėkite. Jei gaunate dviženklį, vėl redukuokite iki vienženklio, tai ir bus jūsų partnerystės ar santykių skaitmuo.

Pavyzdys

Jūsų datos skaitmenų suma: 1+9+8+8+0+8+0+8=42; 4+2=6. Jūsų skaitmuo yra 6.

Jūsų partnerio datos skaitmenų suma: 1+9+7+8+0+7+0+7=39; 3+9=12 (vėl gavote dviženklį, todėl jį turite sudėti 12; 1+2=3). Partnerio skaitmuo yra 3.

Poros skaitmuo: 6+3=9. Skaitykite aprašymą, kokie santykiai vyrauja devynetuku pažymėtoje poroje.

Santykių skaitmuo 1

Nuo pirmos akimirkos, kai susitikote, negalėjote vienas kitam atsispirti ir užgniaužti ar slėpti akimirksniu kilusių jausmų. Ugninga, aistringa, netgi sprogi meilė. Štai taip galima apibūdinti šį ryšį. Esminis jo bruožas – impulsyvumas ir greitis. Kartu patirsite nuostabių išgyvenimų, jūsų santykiai yra kaip nesibaigiantis nuotykis, teikiantis jums daug malonumo.

Tačiau šis putojantis entuziazmas gali reikšti, kad kartu pridarysite kvailų dalykų, kurie privers jus atsitraukti vienam nuo kito ir leisti santykiams nurimti, parodyti, kuria kryptimi jie turėtų tekėti. Egoistiškumas ir noras valdyti yra vieni didžiausių šios poros trukdžių, nes galios susidūrimai, nenoras nusileisti garantuos įtampą ir didelius ginčus. Mėgaukitės buvimu čia ir dabar, nekurkite didelių planų, kurie maitinami jūsų entuziazmu ir ego, ateičiai, taip leisite santykiams gyvuoti ilgai.

Santykių skaitmuo 2

Tarp partnerių vyrauja visiška harmonija. Kai pirmąkart susitikote, abu abejojote ir turėjote tam tikrų įtarimų vienas kito atžvilgiu. Iškart neatsivėrėte, todėl santykiai vystėsi pamažu. Kai įgijote daugiau pasitikėjimo, griovėte gynybines sienas ir pradėjote kurti rimtą emocinį ryšį, grįstą švelnumu, prisirišimu, svajingu seksualumu. Svarbiausia, kad šiuose santykiuose vyrauja ramybė, harmonija ir labai svarbi draugystė.

Partneriai, kurių santykių skaitmuo yra dvejetas, būna ne tik mylimieji, bet ir draugai, dalijasi vienas su kitu pačiais svarbiausiais dalykais ir siekia padaryti partnerį laimingą. Šiai porai problemų gali kilti, jei turi polinkį apsimesti, kad problemų neturi, jas kiša, kaip sakoma, po kilimėliu. Tačiau įtampa, lūkesčiai ir poreikiai nuo to nemažėja, bet auga. Verčiau išdrįskite atvirai kalbėti ir eiti tiesiai prie nemalonaus reikalo, o ne sąmoningai jį apeidinėkite. Drąsos įgysite suvokę, kad, nespręsdami problemų, galite prarasti brangų draugą ir partnerį.

Santykių skaitmuo 3

Visai tikėtina, kad susipažinote per draugus ir susidraugavote, prieš tapdami mylimaisiais. Skaičius trys nurodo, kad šie santykiai pagrįsti bendravimu. Nuo pat pirmos akimirkos, kai susitikote, jautėte nepaaiškinamą artumą vienas kitam, net nepastebėdavote, kaip, būnant kartu, pralėkdavo laikas. Juk tiek daug vienas iš kito sužinodavote!

Jums patinka kalbėtis, keistis nuomonėmis, vienas kitam darote didelę įtaką. Jaučiate, kad šie santykiai padeda kiekvienam iš jūsų tapti geresniu žmogumi, gal net skatina keisti požiūrį ar gyvenimo būdą. Abiem partneriams svarbūs pasilinksminimai ir laisvalaikis kartu, nes tai yra jų santykių dalis. Turite didelį socialinį ratą, daug draugų, visi jumis žavisi.

Tam, kad santykiai truktų ilgai, abu partneriai turi gerbti vienas kito laisvės ir nepriklausomybės poreikį. Jums taip pat labai svarbu kažkiek laiko praleisti vienumoje, tai padės atnaujinti ryšį. Venkite primetinėti savo nuomonę kitiems žmonėms ir nepykite, jei kiti ar partneris jos nepriima ar mano kitaip. Žodžiu, daugiau pagarbos, ir galėsite toliau džiaugtis gražiu ryšiu.

Santykių skaitmuo 4

Šių santykių pagrindas – bendri tikslai ir svajonės. Nuo pat draugystės pradžios abu į santykius žvelgėte rimtai, norėjote padėti tvirtą pagrindą ir sukurti solidų ryšį. Jums svarbus šių santykių teikiamas pastovumo ir saugumo jausmas, jūs negalite gyventi vienas be kito. Santykiai, pažymėti ketvirtu, dažniausiai įtvirtinami santuoka, jums abiem svarbi šeima.

Šiame ryšyje nėra vietos kvailystėms ir žaidimams, į viską žiūrite rimtai ir atsakingai. Gal jūs niekada nejautėte vienas kitam beprotiškos aistros ar neriboto jausmingumo, kartais jums net sunku jausmus išreikšti žodžiais, tačiau šis ryšys yra pastatytas ant gilios ir nesavanaudiškos meilės pagrindo.

Nepaverskite santykių rutina vien dėl sustabarėjusių tabu, prietarų, įsitikinimų, neužsidarykite nuo pasaulio, manydami, kad jis jums kelia grėsmę. Iš tiesų grėsmę santykiams kelia toks uždarumas. Mokykitės reikšti jausmus. Atvirumas gąsdina, bet ir gydo. Šitie santykiai tikrai truks ilgai, bet nuo jūsų priklausys, ar jie bus ligoti, ar sveiki.

Santykių skaitmuo 5

Šią porą sieja labai stiprus seksualinis ryšys. Nuo pat pirmos susitikimo akimirkos jautėte akivaizdžią trauką vienas kitam, santykiai vystėsi labai greitai ir intensyviai. Abu puolėte į sraunią upę, neuždavinėdami klausimų, neskirdami laiko apmąstymams.

Tai gali būti keistas, laisvas, kitoks ryšys. Gali būti, kad partneriai yra labai skirtingi amžiumi, kilme, asmeninėmis savybėmis, išsilavinimu, socialine padėtimi, gal net gyvenate atskirai ir jus skiria ilgas atstumas. Tačiau niekas negali jums sutrukdyti, nes jaučiate, kad šiame ryšyje galite laisvai atsiskleisti, vienas kitą sustiprinti ir pasikrauti optimizmo bateriją.

Greičiausiai šių stiprių emocijų negalite suvaldyti, todėl jums būdingi audringi prisipažinimai ir jausmų išsiliejimai. Kai kuriais atvejais partneriai gali sukurti atvirą santuoką ar ryšį, bet tik dėl nesaugumo jausmo ar baimės. Norėdami šį ryšį išlaikyti, neverskite partnerio gyventi pagal jūsų taisykles. Mėgaukitės buvimu drauge, nedarydami spaudimo vienas kitam dėl ateities.

Santykių skaitmuo 6

Šis ryšys grįstas švelnumu, ramybe ir harmonija. Šeštuoju skaitmeniu pažymėtuose santykiuose gimę jausmai būna gilūs ir prasmingi, partneriai apsupa vienas kitą meile ir švelnumu. Vystantis ryšiui, partneriams teks atsitraukti, eiti į kompromisus, kad galėtų likti drauge.

Skaičius šeši nurodo, kad abiem teks kai ką aukoti, jei norės išsaugoti ryšį. Partneriai labai bijo vienas kito netekti, net mintis apie tai kelia jiems skausmą. Baimė, pavydas ir nesaugumo jausmas kels didžiausią įtampą jų santykiams, todėl jie turi išmokti šiuos jausmus įveikti.

Šešetu pažymėta pora mėgsta leisti laiką kartu, eiti vakarieniauti, linksmintis, dalyvauti renginiuose. Tai padeda išvengti rutinos, o bendros patirtys partnerius suartina. Labai svarbu, kad santykių nepriimtumėte kaip savaime suprantamo dalyko, o stengtumėtės dėl jų ir vienas kito. Visa kita šiai porai klostysis savaime, kaip sakant, jai skaisčiai ir optimistiškai šviečia saulė.

Santykių skaitmuo 7

Septynetu pažymėtą ryšį partneriai sukuria, gerai apmąstę šį žingsnį ir sąmoningai pasiryžę būti kartu. Draugystės pradžioje stengėtės vienas kitą geriau pažinti, atskleisti partnerio asmenybės aspektus. Nuo pat pradžių jautėte stiprų tarpusavio ryšį. Ezoterikos šalininkai pasakytų, kad šis ryšys yra karminis, kad sutikote sielos draugą, žmogų, kurį turėjote sutikti.

Būdami kartu, dalijatės mintimis, nuomonėmis, jums įdomios intelektualinės temos. Per šį ryšį gebate atrasti daug naujų žinių ar jas gilinti, pamatyti naujų gyvenimo perspektyvų ir įgyti naujų patirčių. Partnerius sieja artimas, netgi telepatiškas ryšys, jie be žodžių vienas kitą supranta. Dažniausiai abu partnerį laiko žmogumi, kuriuo labiausiai gyvenime pasitiki, su kuriuo tariasi, kurio nuomonę labiausiai gerbia.

Kartu leidžiamas laikas bėga kaip vanduo, net nepastebite, kaip pametate laiko nuojautą. Kad ir kokie stiprūs būtų šie santykiai, vis tiek turite kažkiek laiko praleisti vienumoje, pabūti atskirai. Šios poros ateitis priklauso būtent nuo kiekvieno partnerio gebėjimo tvarkytis gyvenime atskirai. Jeigu ir ryšys nutrūksta, abu partneriai nepamiršta vienas kito visą gyvenimą.

Santykių skaitmuo 8

Seksualinė trauka tarp partnerių yra vienas stipriausių šios poros ginklų. Nuo intensyvaus flirto iki audringos aistros. Pirmoji pažintis greičiausiai greitai baigėsi lovoje, o tiksliau, tenai prasidėjo. Iškart supratote, kad esate skirti vienas kitam. Nėra abejonių, kad aštuntuku pažymėtoje poroje partnerius pirmiausia jungia aistra, chemija, tačiau šių santykių stiprybė priklauso nuo bendrų tikslų ir partnerių ambicijų gyvenime.

Visai tikėtina, kad susipažinote darbe ar per jį. Net jei taip, gali būti, kad esate labai skirtingi, turintys skirtingus požiūrius, nuostatas, vertybes. Šiuo atveju tikrai priešybės traukia, tai įrodėte. Tačiau, norėdami kartu suptis ant bendros santykių bangos, turėsite išmokti atsitraukti, eiti į kompromisus. Nuo šių gebėjimų priklausys jūsų santykių trukmė.

Kartais partnerius gali apimti jausmas, kad šiuose santykiuose jie neranda, ko juose tikėtųsi ar labai norėtų. Labai sunku priimti tuos skirtumus, kitoniškumus, tačiau atviras ir sąžiningas kalbėjimasis leidžia juos priimti ir suprasti. Šie santykiai gali būti ilgalaikiai ir padėti partneriams tapti geresniais žmonėmis, nes abu išmoksite kažko naujo ir nepasiduosite kovodami dėl bendros ateities. Svarbu, kad abu partneriai manytų, kad tai yra jų bendra ateitis.

Santykių skaitmuo 9

Lyg iš pasakos. Tokie yra devintuku pažymėti santykiai. Partneriai jaučia stiprius jausmus vienas kitam, tokius stiprius, kad praranda realybės pojūtį, kartais apima, kad sapnuoja, kad realiame gyvenime taip nebūna. Poroje kalbama tiesiai ir atvirai, dažniausiai abu puoselėja tuos pačius planus ir svajones dėl ateities. Partneriai pasižymi lakia vaizduote ir aistra, kai jie mylisi, žemė dreba.

Pavojų šiems santykiams kelia partnerių gebėjimas greitai nusivilti, vos iškilus menkiausiai problemai ar kliūčiai. Mažiausias ginčas gali išaugti į didelį ir labai abu įskaudinti, nors priežasties net nebuvo ar buvo labai menka. Daugybę partnerių planų dėl ateities gali būti sunku įgyvendinti dėl nepastovių abiejų emocijų, polinkio persigalvoti. Norėdami, kad santykiai truktų ilgai, turėsite išmokti nedramatizuoti situacijų ir valdyti jausmus, išlaikyti pusiausvyrą, kad netektų važinėtis emociniais kalneliais. Nuo jų ima pykinti ir apsisuka galva, ilgai taip nepagyvensi, norėsis kažkada išlipti ir atsistoti ant tvirtos žemės.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti ( tankiažiedės rūgštynės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: tankiažiedės rūgštynės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui
Širdies ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui, receptai nuo širdies negalavimu, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau