Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Rugsėjo » 19

Nuslėpti kontaktai su NSO

Gandai apie tai, kad JAV vyriausybė, kosminės ir karinės žinybos slepia nuo gyventojų informaciją apie kontaktus su ateiviais, sklinda jau beveik 70 metų, t.y. nuo garsiojo Rozvelo incidento. Tačiau ir be jo ufologai nuolat bando demaskuoti valdžios institucijas dėl faktų slėpimo. Jų nuomone, vien tik per pastaruosius keletą mėnesių NSO keletą kartų buvo priartėjęs prie Tarptautinės kosminės stoties (TKS), tačiau JAV kosmoso agentūra apie tai nutyli.

Kosminis „medžiotojas"

NASA valdininkų demaskuotojų pakanka, tačiau pačiu garsiausiu iš jų pastaruoju metu tapo „NSO medžiotojas" Tobis Landas (loby Lundh). Sensacijų šaltinis - tai vaizdo kamera, kurią TKS įrengė amerikiečiu specialistai. Iš šios kameros gaunami vaizdai yra prieinami visuomenei. Tiesa, vaizdas nėra labai ryškus. Stebėti gana išskydusį vaizdą, nepasiruošusiam žiūrovui greitai nusibos. Tačiau susikūrė entuziastų grupė, kuriai priklauso ir lobis Landas, kurie nuolat, pasikeisdami tarpusavyje,

stebi transliacijas iš šios vaizdo kameros.

Ką įdomaus pastebėjo Tobis? Pasirodo, kiekvieną kartą, kai prie Tarptautinės kosminės stoties priartėja neatpažintas objektas, transliacija nutrūksta. „NSO medžiotojas" yra įsitikinęs, kad NASA specialistai transliaciją specialiai nutraukia.

Transliacija dažniausiai nutrūksta tuomet, kai objektas atsikuria kameros matymo zonoje, todėl padaryti ekrano kopiją yra labai sudėtinga. Tačiau Landui tai pavyko padaryti. Ir net ne vieną kartą.

Ekrano kopija

Pirmą kartą tai įvyko 2014 m. spalio 7 d. Landas ypač atidžiai stebėjo vaizdus, perduodamus iš kameros, nes tuo metu atvirame kosmose dirbo NASA ir Europos kosmoso agentūros inžinieriai Reidas Vaismanas (Reid Wiseman) ir Aleksandras Gerstas (Alexander Gerst). Netikėtai kosminės erdvės fone pasirodė kažkoks keistas objektas. Landas sureagavo žaibiškai ir spėjo padaryti ekrano kopiją. Transliacija iš karto nutrūko. Kai ji atsinaujino, objekto nebebuvo matyti. Būtent po šio atvejo Tobis ir surinko entuziastų komandą, kurie nuolat stebi transliaciją iš TKS kameros.

Iki 2014-ųjų metų pabaigos „NSO medžiotojai" pastebėjo dar keletą objektų. Deja, transliacija nutrūkdavo labai staigiai, jų užfiksuoti nepavykdavo. 2015 m. sausio 6 d. sėkmė vėl nusišypsojo Tobiui Landui. Tuomet į kameros regėjimo zoną vėl pateko nežinomas objektas. Stebėtojui pavyko padaryti ekrano kopiją prieš nutrūkstant transliacijai. Išdidinus ir kompiuteriu apdorojus vaizdą, objektas primena kosminį laivą iš serialo „Žvaigždžių kelias". Sausio 22 d. Tobis vėl pastebėjo NSO, tik šį kartą to užfiksuoti nespėjo.

Ar tai tik šiukšlės?

Tobis yra įsitikinęs, kad NASA dirba specialistai, kurie ištisą parą stebi kamerą ir ją iš karto išjungia, jei į objektyvą patenka kažkas „ne tai". Skeptikai gali užduoti logišką klausimą: „Kodėl tyli astronautai ir rusų kosmonautai?" Landas turi atsakymą ir į šį klausimą. Amerikiečių astronautai pasirašė sutartį su NASA, kad neplatins informacijos apie paslaptingus objektus, kuriuos pastebės kosmose. O rusų kosmonautai taip pat baiminasi pasakoti apie tokius dalykus. Kitaip Žemėje gali nuspręsti, kad jiems ne viskas tvarkoje su galva. Tačiau Tobis yra įsitikinęs, kad tuomet, kai TKS gyventojai užbaigs savo karjerą, jie tikrai papasakos apie jų stebėtus NSO atvejus.

NASA darbuotojai neigia Tobio ir jo bendraminčių teiginius. Jie teigia, kad į TKS kameros regėjimo lauką patekę objektai yra paprasčiausios šiukšlės, kurių yra pilna artimajame kosmose. Kameros atsijungimas tuo metu, kai pasirodo „šiukšlė" - paprasčiausias sutapimas. Jeigu tuo netikite, įrodykite priešingai!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 20:01 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Omletas su pievagrybiais ir špinatais
Pievagrybius supjaustome plonais griežinėliais arba kvadratėliais ir apkepiname keptuvėje ištirpintame svieste. Dedame nuplautus ir pasmulkintus špinatus ir kepame dar kelias minutes, kol špinatai sukris. Pilame kiaušinio plakinį,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau