Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » NSO, Ateiviai » 2016 » Sausio » 24

Rusų mokslininkas aptiko NSO liekanas, kurios «išgelbėjo žemę»

"Tungusko fenomenas" vadovas Jurijus Labvinas teigia aptikęs kvarco plokšteles, kurios, jo nuomone, fragmentas neatpažinto skraidančio objekto, kitaip tariant NSO. Jo teigimu, tai kosminio erdvėlaivio katastrofos liekanos, kuris savo korpusu tyčia susidūrė su Tunguskos meteoritu bandydamas užkirsti kelia planetos katastrofai.

Labvinas mano, kad aptikęs šias plokštes šalia meteorito kritimo vietos, gali būti, ne kaip kitas, kaip NSO valdymo pulto liekanos.

Pasak jo, ant liekanų matomi nežemiškos kilmės piešiniai ar užrašai, kurie yra ant plokštelės. Jų tapatybę nustatyti neįmanoma, kaip ir kokiu būdu atsirado šie piešiniai, užrašai ant nežemiškos kilmės liekanų, niekas negali paaiškinti. Be to, kvarco liekanose rasta geležies silikato, kurio, kaip teigia mokslininkas žemėje nėra. Tai gali būti, tik iš kosmoso.

Tunguske aptiktos NSO sudužimo liekanos

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2020-06-06 laikas 08:18 Receptai Viščiukas miltų ir vandens luobe

Esu bandžius kepti šlauneles, kiekvieną susukti į tešlą, bet daug skaniau kepti visą vištą. gaminčiau dar kartą!

Skaityti daugiau

2019-09-04 laikas 22:00 Receptai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

2020-07-02 laikas 08:36 Receptai Kalakutienos ir ryžių troškinys su morkomis ir žaliaisiais žirneliais
Gan paprastas troškinys, kuriame pagrindine gaida žaidžia prieskoniai. Dėl to derinkite pagal savo skonį, bandykite ir eksperimentuokite. Mano šeimai, kario mylėtojams, tikrai labai skanu ir net nesudaro didelio skirtumo ar naudos...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-11-17 laikas 08:58 Kas antras nepilnametis kalinys Italijoje yra užsienietis
Užsieniečiai sudaro apie 9 procentus Italijos gyventojų, tačiau jie sudaro 50 procentų nepilnamečių kalinių ir 32 procentus visų kalinių.

Skaityti daugiau

2025-11-17 laikas 08:53 Ukrainietė motina, Italijoje perpjovusi 9-mečio sūnaus gerklę, buvo ne kartą pranešta kaip pavojinga
9-metis berniukas, kurį anksčiau buvo užpuolusi motina, buvo rastas su perpjovta gerkle, nors tėvas buvo įspėjęs apie pavojų, tačiau į tai nebuvo atsižvelgta.

Skaityti daugiau

2025-11-17 laikas 08:42 Dvynių ryšys: mistinis telepatinis ryšys ir paslaptys
Ką reiškia turėti brolį ar sesę dvynį, suprasti beveik neįmanoma, nebent patys jais esate. Šiame straipsnyje aptariame dvynių gimstamumo padidėjimą pasaulyje ir Lietuvoje, ypatingą ryšį nuo gimdos, telepatinius atvejus su realiais pavyzdžiais, tokiai...

Skaityti daugiau

2025-11-16 laikas 18:09 Kodėl Negalima Mesti Šaldytų Koldūnų Į Verdantį Vandenį: Teisingas Virimo Būdas
Daugelis žmonių mano, kad šaldytus koldūnus būtina mesti būtent į verdantį vandenį, tačiau tai klaida, galinti sugadinti patiekalą. Šiame straipsnyje paaiškinsime, kodėl taip daryti nereikėtų ir kaip teisingai išvirti koldūnus, kad jie būtų sultingi,...

Skaityti daugiau

2025-11-16 laikas 17:56 Kodėl protingi žmonės turi mažai draugų: moksliškos priežastys
Daugelis mano, kad kuo daugiau draugų, tuo geriau, tačiau protingi žmonės dažnai renkasi ribotą bendravimo ratą. Šiame straipsnyje aptariame moksliškai pagrįstas priežastis, kodėl intelektualai vertina kokybę, o ne kiekį socialiniuose ryšiuose. Sužin...

Skaityti daugiau