Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 17

Tai išgelbėjo jam gyvybę - jis išsigydė 4 stadijos vėžį!

Būti sveiku labai lengva - užtenka tik norėti!

Gydytojai sakė Danny MacDonaldui, kuris gyvena Airijoje, kad jis serga skrandžio vėžiu ir tikriausiai gyvens daugiau nei 3 mėnesius...

Jis nusprendė ignoruoti jo patarimus ir atsisakė gydymo chemoterapija ir pradėjo savo gyvenimą, natūraliu būdu.

Po ketverių metų Danny jaučiasi puikiai, dėka to, kad jis kiekvieną dieną į savo dietą įtraukę gydomo gėrimo!

Danny sužinojo apie savo sveikatos būklę, paūmėjus opai. Po šio įvykio jis buvo nugabentas į ligoninę. Gydytojai kovojo sustabdydami kraujavimą, Danniui buvo nustatyta sunki vėžio formos stadija. Šis vėžys turėjo metastazes po visą kūną.

Jaunų kviečių daigų gėrimas

Jie perspėjo jį, kad vienintelis būdas, kad būčiau išgelbėtas nuo vėžio, pradėti skubiai chemoterapija ir švitinimą.

Skirtingai nuo daugumos žmonių Danny nusprendė ieškoti kitų gydymo formų. Vėliau jis papasakojo savo gydytojui, kad jis nusprendė gydytis namie, kviečių gemalais ir sultimis iš augalų stiebelių (želmenų).

Kaip jis išsigydė nuo vėžio?

"Aš nustojau vartoti tabletes ir nuo tos dienos iki šiol aš jų nenaudoju. Po mėnesio, skausmas dingo. Kviečiais dirbo savo darbą už mane. Aš padariau teisingą sprendimą atsisakydamas chemoterapijos ir švitinimo." - sakė Danny.

Danny Mac Donaldas

Aš pradėjau nuo 28 ml kviečių sulčių per dieną. Danny sėkmingai įveikė vėžį ir jo byla yra gyvas įrodymas, jaunų kviečių (želmenų) daigų galia.

Jaunų kviečių želmenis, aš nupjaudavau, kai jos būdavo nuo 15 iki 20 cm aukščio, kad optimaliai panaudoti gydomąsias savybes.

Auginant geromis sąlygomis, jaunų kviečių daigai turi nuo 82 iki 92 mineralų, esančių dirvožemyje ir yra manoma, kad vienas šaukštelis kviečių miltelių (93 gr) sudaro tą patį skaičių, kaip 450 gramų ekologiškų vaisių ir daržovių.

Gydymas prasideda nuo 3 gramų maltų jaunų kviečių (daigintų) miltelių per dieną, po to palaipsniui didinama iki 6 gr per dieną.

Kai kviečiai yra surenkami, jie turi būti išdžiovinami ir pagaliau sumalti iki miltelių. Juos reikia ištirpinti šiltame vandenyje ir vartoti. Vanduo neturi būti karštas, nes, kai kurios maistinės medžiagos gali būti sunaikinamos.

Taip pat galite naudoti šviežių kviečių želmenų sultis.

Šiuolaikiniai tyrimai parodė, kad kviečių želmenų sultis - unikalus natūralus sveikatos šaltinis.

šviežių kviečių želmenų sultis nuo vėžio

Juose yra gausu baltymų, angliavandenių, fosforo, kalio, magnio, kalcio, geležies, vanadžio ir t.t. plius visi žinomi vitaminai, dideliai kiekiais.

Pavyzdžiui, vitamino C yra septynis kartus daugiau nei apelsinuose, penkis kartus daugiau geležies nei špinatuose, dešimt - kalcio ir baltymų nei pieno. Be to, želmenys turtingos fermentais, amino rūgščių, pilną baltymų ir chlorofilo.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
O dažnai rašoma, kad želmenų sultys tik pagreitina vėžio plitimą....
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 18:32 Receptai – Patiekalai Naminiai florentinai

Pasigaminkime naminius florentinus namuose. Nežinote, kaip? Naminių florentinų receptas.

Skaityti daugiau

16.10.2019 laikas 16:41 Receptai – Patiekalai Medutis. Beprotiškai Skanus Medaus Torto Receptas

Siūlome pagaminti visų mėgstamą medaus tortuką neįprastu paruošimo būdu. Gaunasi beprotiškai skanus ir aromatingas tortas. Šiame recepte nereikia nieko kočioti, o pagal laiką užima ne daugiau 30 min.

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo anginos

Angina liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo anginos, angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau