Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 1

Chemoterapijos nebereiks, jei gersite šias sultis

Chemoterapijos nebereiks daugiau, jei gersite šias namie pagamintas sultis, kurios labai efektyviai naikina vėžines ląsteles! Nebrangus gydymas nuo vėžio.

Mes primygtinai rekomenduojame jums pabandyti šias sultis. Jos puikiai tinka sergantiems vėžiu ligoniams, taip pat pašalina chemoterapijos poreikį.

Viskas ko jums reikia yra tik keletas ekologiškų ingredientų. Jų derinys sukuria geriausią formulę, kuri apsaugo nenormalių vėžinių ląstelių augimui.

Morkos. Morkose yra gausu karotinoidų. Tai natūralūs antioksidantai ir imunomoduliatoriai, kurie apsaugo ląsteles nuo senėjimo ir vėžio.

Jei jūsų dietoje stokojama karotinoidų, vėžio rizika žymiai padidėja.

Sultys nuo vėžio. Nebrangus gydymas.

Antioksidantai apsaugo ląsteles nuo laisvųjų radikalų pavertimo. Laisvieji radikalai yra iš tikrųjų vienviečiai elektrodai, kurie pažeidžia žmogaus DNR, dėl kurių organizmas negali atitaisyti padarytą žalą. Sukuriama ideali dirva, vėžio plitimui.

Karotinoidai ir vitaminas A, puikiai tinka stiprinti baltųjų kraujo kūnelių funkciją, dar vadinama "NK ląstelė". Tai padeda imuninei sistemai kovoti su infekcijomis ir vėžiu.

Teigiamas poveikis beta-karotino pirmą kartą buvo nustatytas 1940 m. Šiandiena yra atlikta daugiau nei 200 tyrimų, kurie patvirtina teigiamą poveikį beta-karotino, vėžio gydymui.

Šveicarijoje 1970 metais atlikti tyrimai nustatė, kad vyrai turintys žemą karotinoidų kiekį, turi didesnę mirties riziką nuo vėžio. Šis tyrimas buvo atliktas prieš 12 metų. Beta-karotenas taip pat gali apsaugoti epitelio audinius, pavyzdžiui, plaučius, gerklę, šlapimo pūslę, žarnyną ir storąją žarną.

1989 metais, ekspertai iš Vašingtono universiteto ir Vėžio tyrimų centras įrodė sąsają tarp didelio suvartojimo beta-karotino ir gimdos kaklelio vėžio rizikos sumažėjimo.

Kitame britų tyrime buvo panaudota 5004 moterų sušaldyti kraujo mėginiai. Sveikata buvo stebima šių moterų kelerius metus. Tyrimas parodė, kad moterys, kurios nekenčia nuo vėžio, 50% daugiau beta-karotino kraujyje, nei moterų, sergančių krūties vėžiu.

Petražolės stiprina imuninę sistemą, šalina toksinus ir neleidžia atsirasti laisviems radikalams. Jos taip pat turi stiprų antioksidantą ir anti-uždegiminių savybių.

Šiame augale daug flavonoidų junginių, kurie turi naudą sveikatai. Kai kurie šių junginių:

Apigeninas ir miricetinas apsaugojo auglių susidarymą laboratoriniams gyvūnams. Tai taikoma ir plaučių vėžiui. Flavonoidai yra priežastis to, kodėl česnakas yra laikomas chemoterapijos apsauginiu maistu.

Imperatorinas ir isopimpinelinas apsaugo nuo krūties vėžio, kepenų ir plaučių vėžio.

Atminkite, kad reguliariai vartojant šias sultis, žudomos vėžinės ląstelės ir atstato audinius nenaudojant cheminių medžiagų.

Taip pat, galite gerti stiklinę sulčių per dieną užkirsdami kelią vėžiui.

Jei sergate vėžiu, gerkite tris kartus per dieną, pageidautina 4-5 mėnesius.

Sudedamos dalys:

  • 1/2 krūva petražolių;
  • 5 morkos;
  • 1/2 apelsino;
  • 1 citrina.

* vienai porcijai.

Paruošimas:

Sumaišykite visus ingredientus sulčiaspaudėje. Atminkit, kad šis kiekis yra vienam kartui, porcijai. Jūs turite gerti šias sultis tris kartus per dieną.

Visada gerkite sultis šviežias.

Pasidalinkite šiuo receptu su pažįstamais, šeimos nariai kurie turi šią ligą. Natūralios sultys kovojant su vėžiu, tikrai nepakenks jūsų sveikatai, o tik sustiprins jūsų imuninę sistemą. Nebrangus gydymas nuo vėžio.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://healthtipshouse.blogspot.lt/2016/11/homemade-juice-that-kills-cancer-cells.html

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
kas per išsireiškimas1/2krūva petražolių.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:31 Receptai – Patiekalai Eklerai Su Avietėmis

Sviestą ir vandenį pakaitinti. Sumažinti ugnį ir suberti miltus. Maišyti, kol susiformuos tešla. Atvėsinti ir nuolat maišant po vieną įmušti 3 kiaušinius. Konditeriniu švirkštu formuoti eklerus ir ištepti likusio kiaušinio plak...

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 11:08 Receptai – Patiekalai Prikėlė legendinio varškės pyrago receptą: sugrįšite atgal į vaikystę

Jei mama nekepdavo ko nors skanaus namuose, tuomet parnešdavo iš parduotuvės pyrago “Draugystė“. Ir tikrai, šis pyragas iki dabar yra idealus desertas prie kavos ar arbatos. Ne per drėgnas, ir ne per sausas, ne per ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau