Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 21

Valykite kepenis nuo toksinų miego metu

Jūs galbūt girdėjote apie "auksinį pieną", bet tikriausiai supratimo neturite, iš ko jis yra sudarytas ir kuo yra naudinga sveikatai.

Tiesą sakant "aukso pienas" - tai naudingas žolių ir kokosų pieno darinys, kuris yra šildomas, kad būtų gaunamas skanus ir maistingas gėrimas, kurį galima vartoti visą dieną, bet geriausia ryte ir vakare.

Šis gėrimas yra veiksmingas padedantis išvalyti kepenis, kuris geriamas prieš miegą.

Valykite kepenis nuo toksinų miego metu

"Aukso pienas" - kokoso aliejus, ciberžolė, imbieras, juodieji pipirai ir kokoso pienas. Taip pat, gali būti dedamas ir medus. Nepaisant to, jo efektyvumą daugiausia sudaro ciberžolė.

Receptas:

  • 1 šaukštelis ciberžolės (nedidelis gabalėlis šviežio imbiero šaknies, nuluptas ir susmulkintas);
  • 1 šaukštas kokoso aliejaus;
  • 2 puodeliai kokoso pieno;
  • juodųjų pipirų žiupsnelis;
  • 1 šaukštelis medaus (neprivaloma);
  • 1/2 šaukštelio cinamono (dėl aromato ir skonio, pagal pageidavimą).

Paruošimas yra labai paprastas, jums tereikia sumaišyti ingredientus ir pašildyti puode 5 minutes, tačiau neleiskite užvirti.

Atkreipiame dėmesį, kad kokosų pieną galite pakeisti, bet kokio kito tipo pienu, bet pieno produktai nėra rekomenduojami, nes tai gali sukelti įvairius simptomus (dėl maisto netoleravimo), tokių kaip spuogai, dirgliosios žarnos sindromas, alerginę reakciją į pieno produktus, dilgėlinė, egzemą ar kvėpavimo sutrikimus.

Turėtumėte išgerti "aukso pieno" ant tuščio skrandžio ryte arba prieš miegą. Tai efektyviau išvalys iš jūsų kūno toksinus, apsaugos nuo uždegimų, paskatins užgijimus, pagerins bendrą sveikatą!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 20:05 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obu...

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:17 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai inkstų akmenligės gydymui

Inkstų akmenligė liaudies medicinoje, inkstų akmenligė, inkstų akmenligės gydymas, Inkstų akmenligės receptai, Inkstų akmenligės vaistažolės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau