Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos » 2015 » Lapkričio » 13

Žvaigždžių vartai Adeno įlankoje. II dalis

Informacinis karas, susijęs su Adeno įlanka vyksta ne tik žemiškoje, bet ir dvasinėje plotmėje. Tai verčia sunerimti, jog tas regionas iš tikrųjų yra kažkuo svarbus. Ne veltui čia praūžė spalvotosios revoliucijos, pavykę ir nepavykę perversmai.

Pavyzdžiui Aaronas McCollum'as, kurį pristatėm pirmoje dalyje, įsitikinęs, kad JAV kariškiai čia (kaip ir daugelyje kitų pasaulio vietų) yra pristatę povandeninių bazių ir tiesiog saugo atsivėrusius žvaigždžių vartus, nes laukia svečių. Tačiau Aaronas kalba ne tik apie žvaigždžių, bet ir jūrų vartus.

Ir tie svečiai matyt yra „savi“, apie kuriuos perspėja ir rusų rašytojas Vladimiras Šemšukas. Pastarasis kalba apie tai, jog slaptose bazėse veisiama hibridinė žmonių ir ateivių rasė, kuri galės susikalbėti su Žemės Logosu. Jų išvaizda kaip mūsų, bet vidus – reptilinis. Iki šiol tik žmogus galėdavo susikalbėti su

žemės Logosu, o ateiviai – ne. Todėl, pasak V.Šemšuko, ir buvo išvesta hibridinė rasė. Gal būt apie tokią naują rasę dainuoja ir Lady Gaga savo juodajame channelinge „Born This Way“.

Tačiau rašytojas Valadimiras Šemšukas apsirinka laike. Pagal jį, mes jau 2010 metais turėjome būti pergabenti į Nibiru planetą.

Manau, kad nei 2012, nei vėliau niekas mūsų neišgabens nei į Marsą, nei į Nibirų. Pagal Nokolajų Levašovą, Nibiru arba planeta X jau praskrido 2003-2004 m. ir didžiausias pavojus liko praeityje beveik nepastebėtas.

Tuo tarpu svečių galim dar sulaukti. Bent jau tais svečiais esame gąsdinami skaitant projektą „Blue Beam“. Gal būt tie svečiai jau čia, bet mes jų plika akimi nematom.

Prasidėjo naujas Dievų ir Titanų karas? Pagyvensim – pamatysim.

Gali būti, jog karinių laivų armada Adeno įlankoje yra lyg sutiktuvių komanda. Tikėtina, kad ir laivas su orkestru taip pat yra netoli tos vietos, o kareiviai iki blizgesio išsivalė diržų sagtis ir batus.

O štai dar viena žvaigždžių vartų versija. Joje minimas HAARP įrenginys Aliaskoje. Gal būt jo dėka ir buvo sužadinti požeminiai procesai Adeno įlankos teritorijoje, o taip pat ir daugelyje kitų žemės vietų?

orėčiau manyti, jog HAARP versija gali būti eilinis bandymas nuvesti tyrinėtojus klaidinga kryptimi. Bet vis dėl to....

O štai atrasti ir Anunakių pėdsakai pačiame Jemene. Sprendžiant iš kai kurių Zacharija Sitčen tyrinėjimų, Adeno įlanka buvo viena iš tų keistų vietų, kurioje leidosi „Dievai ir dangaus“, kuriuos šumerai vadino anunakiais. Taigi, istorija kartojasi? Dievai nusileidžia „iš dandaus“, t.y. iš kitų „išmatavimų“, grobia žemės moteris, ir slaptose karinėse bazėse auginami pusiau žmonės, pusiau reptiloidai?

Jeigu tikėti Vladimiru Šemšuku (juo labai sunku patikėti-aut), tai jis dar 2009 metais pranašavo, kad visą tą NSO atskleidimo kliedesį kontroliuoja patys ateiviai, kurie 2010 metais ketina pasirodyti viešai, susodinti žmones į skraidančias lėkštes ir pervežti juos į Nibiru planetą, kurioje skraido varnos dydžio uodai. Sunku patikrinti tokį faktą, nes niekad nebuvau Nibiru planetoje. Gal būt Šemšukas buvo ir matė. Tačiau sulaukėme 2010-ųjų ir jau 2011-ieji baigiasi, o mes vis dar Žemėje? Ką? Planas atidėtas?

Be to George Kavassilas'o teigimu, mes turėtume būti pervežti ne į Nibiru, bet į Marsą. Tai kur gi mums skristi, po galais, ir kur gi tie taksistai su žaliom galvom? Kiek mes jų galim laukti? Tikrai jau atsibodo tos nesibaigiančios šnekos ir pilstymai iš tuščio į kiaurą. Žinoma, aš į tas lėkštes lipti nesiruošiu ir kitiems nesiūlau, tiesiog savo akimis noriu pamatyti tokį neįtikėtiną reginį, apie kurį kažkodėl labai panašiai pasakoja ir New Age judėjimai, ir NASA projektas „Blue Beam“. Gal būt ne veltui, skaitant informaciją apie „Blue Beam“ į akis krenta tai, jog planuojama paneigti tradicines bažnyčias ir įvesti New Age religiją, kaip pačią teisingiausią.

Tačiau, kaip jau buvo minėta ankstesnėje dalyje, Galaktikos Šviesos Federacija (GŠF) Adeno stargate'tą priskyrė prie savo nuopelnų. Jei taip, tai ką ten veikia JAV ir dar 20 šalių kariškiai, jei jų vyriausybės, anot V. Šemšiuko ir D. Aiko, palaiko ryšius su žemę okupavusiomis piktosiomis Oriono reptilijomis?

Štai ką šiuo klausimu sakė Ashtar'as iš Galaktinės Šviesos Federacijos lygiai prieš metus: „Egzistuoja dvigubi agentai – GŠF darbuotojai, kurie dirba Pentagone. Jie dirba tyliai už scenos ir laukia signalo. Kai tik gaus signalą, jie elgsis taip, lyg tęstų karą (įdomu, kas su kuo šiandien kariauja Adeno įlankoje?-aut). Jie taip elgsis todėl, kad liktų savo postuose, kad galėtų dirbti dėl taikos pasaulyje tada, kai bus duotas signalas“. Gal būt Ashtar'as kalba apie masonus, kurių knibžda visose valstybinėse ir privačiose struktūrose?

Toliau dar įdomesnė citata:

„Prezidentas Obama susitiko su antrojo ir trečiojo pasaulio šalių lyderiais už uždarų durų. Visi jie – Obamos vaikinai, kurie dirba dėl taikos pasaulyje. Jie buvo informuoti apie savo vaidmenį. Jeigu jie nenorės prisijungti prie Dievo plano, jie bus nuversti iš savo postų, atskirais atvejais - pašalinti iš planetos. Mes būsime priversti areštuoti ne tik tuos, kurie dirbo Anunakiams, tačiau stabdysime ir jų laivus. Ir jie nesuspės pasinaudoti žvaigždžių vartais. Jie puls slėptis. Mes panaudojome visas tautas iš vietinės galaktikos ir šiandien jūs susitiksite su viena iš jų. Tai Arkadijaus kolonija iš Sirijaus B, kuri dirba kartu su Galaktine federacija ir padeda delegatų komandoms kaupti intelektą tam, kad būtų įgyvendintas Dieviškasis planas. Kai žvaigždžių vartai išsivalys, iš jų išskris laivai. Kai kurie iš jų norėtų dirbti žemės atmosferos sąlygomis, jeigu išdavikų laivai priešintųsi. Visi kiti GŠF laivai galės įeiti ir išeiti, kada mes išvalysime kelią. Ši diena jau arti. Mes prašome jūsų būti linksmais ir tęsti meilės bei šviesos skleidimą, kol mes vykdome paskutinius darbus, kad būtų įgyvendintas Dieviškasis Planas“.

Oho, tikrai bus įdomu. Norėjosi pridurti: „Blue Beam jau ne už kalnų? Kur gi tie vaikinai iš Sirijaus B. Metai praėjo, o jų nė kvapo. Aš, žinoma, ironizuoju, nes mane apskritai sunku įtikinti tokiomis pasakomis. Taigi laukiu nesulaukiu, kada gi įvyks tie žvaigždžių karai, kad galėčiau nusimesti abejones, jog tai tikrai nėra kliedesiai.

Pasirodo Obama dirba geriesiems ateiviams iš GŠF ir Pentagone turi savo agentų. Paklausykime kito panašaus kanalo SaLuSa iš GŠF Sirijaus.

Pasirodo, kad Obama iš viso yra Dievo pateptasis. Krajonas JAV prezidentą vadina atėjusiu iš Lemūrijos. O aš manau, kad visas žemės isteblišmentas yra korumpuotas ir supuvęs, įskaitant Obamą ir jo kariškius, nes jie visi tarnauja tai pačiai okupacinei Oriono reptiloidų sistemai?

Kažkaip atkreipiau dėmesį į Galaktinės Federacijos channelingų įgarsinimą. Beveik visomis kalbomis įrašai daromi naudojant specialias kompiuterines programas. Pirma maniau, jog tai nekokybiškas įrašas, bet paskui pradėjo erzinti ir ėmiau ieškoti atsakymo, kodėl taip yra. Pasirodo viskas labai paprasta. Specialistai man sufleravo, jog tokios programėlės naudojamos efektui sustiprinti, kaip savotiškas hipnozės instrumentas. Įdomu, kodėl reikalingos tokios „techninės priemonės“ įtikinimo efektui pasiekti, jei esi „šviesos darbuotojas“?

Bet čia techninės detalės, pažiūrėkim į turinį. Jeigu paimsime Ashtar'ą, SaLuSa ar kitus panašius GŠF channelingus, tai šalia labai pozityvių ir teisingų temų apie dvasinius pokyčius, nesunkiai pastebėsime kalbas apie apie permainas, kurios turėtų pirmiausia įvykti esamose Vyriausybėse, esamose struktūrose. Kitaip tariant, kalbama apie permainas esamoje matricoje, iš principo nedemontuojant pačios matricos. Iš esmės kalbama apie dvasinius pokyčius, tačiau jaučiama kontrolė ir spaudimas, kad permainų procesas nesugriautų pačios piramidinės struktūros. Ji yra saugoma kaip porceliano vaza, kaip meno kūrinys. Vadinasi tiems blondinams-ateiviams esama žemės matricinė-agregorinė sistema labai reikalinga. Atseit chaosas niekam nereikalingas, o Maslow poreikių piramidė niekur neišnyksta, todėl reikalingi pereinamieji etapai, kai esamas isteblišmentas stebuklingu būdu reformuosis pats.

Jei aš teisingai girdžiu ir teisingai interpretuoju, tai elitas, ateivių remiamas nori likti savo postuose. Arba ateiviai nori kuo ilgiau išlaikyti esamą elitą, nes pastarasis nepadarė kažkokio darbo iki galo? Arba yra ir viena, ir kita?

Sunku būtų sutikti, jog pokyčiai gali ateiti iš pačios sistemos, ir, kad tam paradui vadovauja Obama su ateiviais iš Galaktines Šviesos Federacijos. Vėl gi ne man spręst, reikia pamatyti viską savo akimis. Dėl to ir peršasi minti, jog GŠF kažkokiu būdu yra susijusi su dabartiniu tiek oficialiu, tiek šešėliniu isteblišmentu. Gali būti, jog tas New Age pasakas su visokiomis GŠF skraidančiomis lėkštėmis kuria slaptų institutų psichologai? Gal būt tie patys, kurie rašė ir „Blue Beam“ scenarijų?

O jeigu ne, jeigu žmonės čia niekuo dėti (išskyrus teosofus ir masonus), tai tada peršasi kita mintis, jog G.Kavassilas teisus ir GŠF nebūtinai turėtų būti pozityvi struktūra. O gal ji apskritai egzistuoja tik žmonių fantazijoje? Iš trijų versijų, pastarąsias dvi pasilieku galiojančias, o trečiąją, kad GŠF yra mūsų gelbėtojai, atmetu. Bent kol kas. Kol nėra įrodymų. Nes tai, ką jie sako, neįsirašo į logiką, į bendrą Visatos dvasinių ir fizikinių dėsnių visumą. O didžiosios knygos, tokios kaip Biblija, Koranas, Bhabad Gita, etc., apie tokius gelbėtojus ir jų planą atvesti žemės žmonių bendruomenę į 5-ąją ar 6-ąją rasę, iš viso neužsimena.

Kol kas esi priverstas fiksuoti informacinius karus, kai įvairūs kontaktuotajai pliekia vieni kitus ir bando įtikinti visuomenę savo tiesomis. Gal būt visi jie ir „kairieji“, ir „dešinieji“ gauna informaciją iš to paties šaltinio? Aš visiškai nekaltinu GŠF, nenoriu įžeisti tų, kurie tiki Ashtaru, SaLuSa, Senžermenu ir panašiais, o tik keliu klausimus, kurie man atrodo natūralūs.

Ieškant atsakymų, toliau vėl reikėtų išsamiau panagrinėti vieną Ashtar'o pranešimą

O jame rašoma: „Galaktinė federacija baigia atskleidimą (supraskim- NSO atskleidimą-aut). Kai visa tai įvyks, į Žemę ateis šventė. Sunku net įsivaizduoti šito momento didybę. Dvigubi agentai kalbės televizijose ir pasakys: „mes tai padarėm". Danguje pamatysite ne tik flagmanus laivus bei laivus-nešėjus, bet ir naujas technologijas, apie kurias anksčiau nieko negirdėjote (tikriausiai turimi omenyje žvaigždžių arba jūrų vartai-aut). Po to mes padarysime kelių dienų pertrauką, kad jūs galėtumėte susivokti kas įvyko. Ar jūs suprantate, kad visos šios permainos bus labai svarbios kiekvieno žmogaus gyvenime. Ruoškitės jau dabar. Kai jūs nusivalysite džiaugsmo ir išsivadavimo ašaras, ką tada darysite? Pagalvokite apie dvasinę tarnystę dėl kurios jūs atėjote į Žemę“.

Panašu, kad mes ruošiami dideliam ir įdomiam spektakliui. HAARP technologijų pagalba bus imituotas „antrasis atėjimas“ arba „ateivių invazija“. Arba dar įdomiau – danguje pamatysime dviejų nesutaikomų kosminių kariuomenių kovą dėl Žemės. Visai kaip Holywoodo filme. Sakoma, jog taip jau vieną kartą Žemėje buvo. Tačiau neskubėkime vertinti.

Yra dar keli argumentai, kodėl Galaktinė Šviesos Federacija gali būti graži pasaka lengvatikiams arba reptiloidų klastotė. Tai vertinimo metodologija, kuria naudojasi kai kurios ufologų ir parapsichologų grupės kontaktuodamos su svetimomis civilizacijomis.

Remiantis šia teorija, evoliucijos keliai, kuriais vystosi civilizacijos Kosmoso platybėse gali būti trejopos: išorinė, mišri ir vidinė. Išorinė – atitinka 3-4 lygmenį, mišri – 4-5, vidinė 6-7. Vidinės – tai tokios civilizacijos, kaip mūsų Tibetas. Išorinė – kaip mūsų „vakarai“. Bet yra labai daug mišrių variantų,

kurių, kaip manoma, yra didžioji dauguma. Tie lygmenys atitinka dekoherencijos laipsnį. Dekoherencija – reiškia išsivienijimą, atsiskyrimą. Tai ėjimas išorinės evoliucijos keliu, atsiskiriant nuo vienijančio centro. Rekoherencija – priešingai, reiškia vidinį kelią, susivienijimą, susijungimą per kažkokius bendrus momentus, tai, kad individai, nepraradę savo asmenybių, veikia kaip kolektyvinė sąmonė.

Kai kalbame apie 3, 4, 5 ir kitokių tankių pasaulius, pirmiausia turime omenyje elektromagnetinį spektrą. Bet tai neteisingas vertinimas. Elektromagnetizmas - tai tik vienas iš aspektų. Tie pasauliai vertinami kvantiniu požiūrių, t.y. pagal visumos ir individo santykį. Ir tas santykis turi įvairiausių kokybinių atspalvių. O tie atspalviai priklauso nuo civilizacijos, kaip kolektyvinės sąmonės išsivystymo lygio. Paradoksas tame, kad kuo aukštesnis išsivystymo lygis, tuo mažiau reikalingi išoriniai energijos šaltiniai, nes pati individų grupės sąmonė veikia kaip energija. Ji per save generuoja Vieningojo Šaltinio energiją, nes yra vieningoje visumoje su Juo. Ji gali sukurti sau pavaldžią laiko ir erdvės sistemą, arba transformuoti esamą taip, kaip jai patinka.

Pirmas argumentas. Pozityvios civilizacijos, esančios 5 ar 6 tankyje negali kištis į kitų planetų evoliucijos eigą, nes galioja „nesikišimo principas“. Jos nėra poliariškos, pagal principą „gėris-blogis“. Kadangi jos nuėjo vidinių keliu, mato planetų evoliuciją didesnėje perspektyvoje, todėl tokiame lygmenyje vyrauja įsitikinimas, jog „skęstančiųjų gelbėjimas yra pačių skęstančiųjų reikalas“, nes viskas kas vyksta – yra neišvengiamas Dieviškosios evoliucijos procesas. Nacijos ir tautos turi pačios prisikelti ir kovoti už save. Joks vedimas už rankos nėra pateisinamas, nes tai - trukdymas pasiekti tam tikrą lūžio tašką kolektyvinėje sąmonėje, nuo kurio galėtų vykti kvantinis sąmonės šuolis į kitą lygmenį. Jeigu GŠF yra 5-6 lygmens struktūra, jie čia būtų tik kaip stebėtojai. Daug milijonų metų jie tokiais ir buvo, tačiau tam, tikra grupė „puolė“ į 4 ar net 3 lygmenį, nes įsikišo į Žemės evoliucijos eigą. Apie tokį procesą kalba Pradžios Knygos 6 sk. bei pranašo Enocho apokriofas.

Antras argumentas. Aukšto išsivystymo civilizacijms nebūtinos tokios technologijos kaip erdvėlaiviai ar žvaigždžių vartai. Jos neturi tankaus fizinio apvalkalo, nes kvantiniu požiūriu yra jungianti sąmonė. Todėl tokios civilizacijos gali keliauti per laikus ir erdves visiškai be jokių techninių įrengimų. Tam užtenka sumanymo arba noro.

Trečias argumentas – aukšto išsivystymo lygio civilizacijos gali savo atstovus inkarnuoti (įkūnyti) per gimimo žemėje procesą mums suprantamu kūnišku pavidalu (avatarų kelias). Todėl vėl gi – ar reikalingi joms erdvėlaiviai ir portalai, jeigu tiesiog nėra jokio fizinio, krovinio, t.y. kūno, kurį reikia pergabenti? (pavyzdys: Deividas iš Rumunijos „Inuaki Reptilija manyje“).

Ketvirtas argumentas – dvasiškai išsivysčiusios civilizacijos niekad nedemonstruoja savo technologijų ir jėgos. Taip elgiasi tik išorinės arba tarpinės civilizacijos, nes jų jėga ne dvasioje, bet intelekte, manipuliavime, gudravime ir technologijose. Ir jie tai stengiasi demonstruoti visais įmanomais būdais. Lėkščių flotilių, portalų demonstravimas – yra raumenų bei jėgos rodymas tam, kad kitiems nekiltų noras daryti to paties arba geriau. Pasižiūrėkim ką šaltojo karo metu darė tarpusavyje lenktyniaudamos didžiosios valstybės.

Žemesniųjų lygmenų ateivių pasauliuose yra tas pat.

Visi šie požymiai rodo jų „išorinį vystymąsi“. „Išorinis vystymasis“ reiškia tik vieną, jog civilizacija yra labai žemame dekoherencijos laipsnyje. Tačiau yra ir tarpiniai variantai. Yra civilizacijų, kurios niekur nesivysto. Jos tiesiog įstrigusios, 4 lygmens tarpiniuose pasauliuose, nes yra praradusios ryšį su Vieninguoju Šaltiniu (Dievu, trumpiau tariant). Jeigu jos norėtų vystytis toliau, reikėtų atsisakyti technologijų. Tačiau jų technologijos yra taip išvystytos, jog tampa kliūtimi tolesniam vystymuisi. Jos savo planetas greičiausiai yra sunaikinę ir bastosi po Visatą kaip klajokliai ieškodami grobio. Tokios civilizacijos pakankamai "šviesios" (intelekto prasme, lyginant su mūsų), bet kažkuriame evoliucijos taške tapo priklausomos nuo mašinų, todėl jos veikia pakankamai siaurame diapazone ir priverstos nuotal ieškoti maisto bei energetinių išteklių. O jų maistas yra energija, kurą spinduliuoja humanoidų rasės iš 3-iojo tankio. Tai – mes. Štai tokius pasaulius senosios tautos vadino „dvasių pasauliais“ („mir duchov“). Jie yra puikūs manipuliatoriai ir gali apsimesti bet kuo, jei to reikės. Jie gali pastatyti Visatos kopiją kur nors 4 lygmenyje, o žmonėms apsireikšti kaip dievai-kūrėjai. Ne veltui krikščionių konfesijos bet kokius NSO laiko demonų pasaulio išdaigomis. Ir jos yra savotiškai teisios.

Ir apibendrinant. Aukštos technologijos visados liudija apie tai, kad nacija nuėjo išorinės evoliucijos keliu, t.y. sąmonės išsivienijimo, o ne susivienijimo keliu, o išorinė evoliucija visados turi minuso ženklą, t.y. atsisakymas visumos ir „tarnavimas sau“. Šiaip jau „tarnaujantys sau“ ir „tarnaujantys kitiems“ yra to paties 4-ojo tankio pasaulių medžio vaisiai, nes jie poliariški pagal gėrį ir blogį. Vadinasi „tarnaujantys sau“ ir „tarnaujantys kitiems“ nemato situacijos iš „platesnės perspektyvos“. Nežiūrint į tai, jie, žinoma, atlieka savo vaidmenį ir galvoja, jog daro gerą darbą. Iš dalies taip ir yra. Tačiau visados savęs klausiu, ar mums su jais pakeliui?

Šių išvadų buvau priėjęs dar iki to laiko, kai susipažinau su George Kavassilas medžiaga. Iš tikrųjų, pirmasis žmogus, kuris pabandė demaskuoti šitą struktūrą buvo ne G.Kavassilas, bet D.Aikas (David Icke). D.Aikas knygoje „Vienintelė realybė – meilė, visa kita – iliuzija“ Galaktinę Švieos Federaciją įvardina kaip naują masalą tiems, kurie nori ištrūkti iš matricos gniaužtų ir pradeda ieškoti dvasingumo. G.Kavassilas eina dar toliau ir GŠF vadina Oriono reptiloidų klastote.

Tačiau žinant aukščiau paminėtą vertinimo metodologiją, kuri yra pakankamai logiška ir išplaukianti iš

universalių dėsnių, nesunku suprasti, jog Anglijos rašytojas D.Aikas ir Australijos aiškiaregis G.Kavassilas gali būti tam tikra prasme teisūs.

Ir nereikia būti visiškai kvailam, kad suprastum, jog visa tai tikrai primena NASA projektą „Blue Beam“, kurį prieš 15 metų atskleidė Kanados žurnalistų grupė, vadovaujama Serge Monast. Jie skraidančiomis lėkštėmis atveš Sanandą-Maytreya ir pasakys, jog „mesijas sugrįžo“. O gal iš tikrųjų musulmonai teisūs, sakydami, jog vienaakis dievas Dajjal, kurį žydai atves į sostą Naujojoje Jeruzalėje bus ne kas kita o Sananda-Maytreya iš Galaktinės Šviesos Federacijos. Štai ką graikas-stačiatikis iš Australijos G.Kavassilas apie tai kalba:

„Neužilgo pasaulyje bus paskelbtas ateivių atskleidimas ir Galaktinės Šviesos Federacijos pripažinimas. Mums prisistatys labai daug draugiškai mums nusiteikusiu rasių. Jie prisistatys kaip patys gražiausi angeliukai su dovanomis ir įvairiais gero gyvenimo pasiūlymais ir netgi „padės sustabdyti“ blogosios šešėlinės vyriausybės planus. Visas šitas spektaklis pasaulinėje arenoje bus tam kad užkariautu mūsų širdis ir protus, kad mes patikėtume jų gerais ketinimais. Šitas planas yra ruošiamas jau daug metu, nes jiems buvo leista per tūkstančius metų sukurti čia tokia niūria realybę, kad mes tiesiog norėtume priimti pirmą pasitaikiusią su meile ištiestą ranką“.

Kavasilas kalba apie tą pačią struktūrą, kuri buvo okupavusi žemę. Aninakius ir Oriono reptiloidus praktiškai galima vadinti mūsų tolimais protėviais, kurie iki šiol save vadina dievais-kūrėjais. Jie čia viską sukūrė. Čia jų sistema, todėl ją ir saugo, kaip savo brangiausią turtą - Horo akį. Ir dabar ateina laikas tą sistemą pertvarkyti, pakeisti, nes ji permainų laikotarpyje tampa nebeefektyvi. Prisiminkim Gorbačiovo „perestroiką“. Permainos ėjo ne iš apačios, bet iš viršaus, kad socialiniai procesai būti "tinkamai sukontroliuoti".

Kitaip tariant priemonės, kuriomis palaikoma reptiloidų tvarka Žemėje tampa nebeefektyvios, todėl atsirado sumanymas viską modernizuoti taip, kad pati situacija žemėje neišeitų iš kontrolės, o antra, kad ji atitiktų permainų energijas, susijusias su ciklo pasikeitimu. Mąstantys žmonės bandomi įtikinti, jog tokios permainos nėra išvengiamos ir jos pirmiausia turi vykti elito lygmenyje. Juk ne veltui New Age religija, 2012 metai ir kt. dalykai elito sluoksniuose labai populiarūs.

Kitaip tariant, iš GŠF pranešimų susidariau įspūdį, kad jokios socialinės revoliucijos (po 2012 m. ir vėliau) nesitikėkit. Kastos, luomai ir piramidinė hierarchija po 2012 m. kaip buvo taip ir liks, tačiau žmonės taps laimingesni, nes bus sąmoningesni ir labai motyvuoti. Elitas teisingai ir sąžiningai reikalaus, o žmonės teisingai ir sąžiningai viską vykdys. O tie, kurie nesusipras, bus pavadinti anarchistais-maištininkais ir išgabenti į kitas planetas, arba tiesiog sunaikinti, nes neva prieštarauja Dieviškajam Planui.

Jeigu mes kalbėjome apie Dievų ir Titanų legendą, tai antrieji palieka laisvą valią pačiam žmogui prisiminti kas jis toks ir susitvarkyti Žemėje taip, kaip veda „human race“ Aukščiausioji Dieviška Prigimtis (nesikišimo principas). Nes Žemės Žmogus yra potencialiai pati galingiausia ir tobuliausia DNR struktūra Visatoje, tačiau apie tai – nieko nežinanti. Kitaip tariant Titanai visados buvo anarchistai ir laisvamaniai, galvojantys, jog Žemėje žmonės gali tvarkytis patys, be santykinai aukštesniųjų civilizacijų įsikišimo. Ir dabar atėjo momentas, kai metas leisti žmogui tvarkytis pačiam. Tačiau Dievai (tam tikros ateivių rasės) mato žmogų silpną, griaunantį savo gimtą planetą. Todėl jį esą reikia kontroliuoti ir vesti už parankės, antraip EGO sunaikins ir žmogų ir pačią planetą. Todėl jie nuolat kišasi ir kontroliuoja.

Susimąstykim, kodėl Dievai-kūrėjai išsigando, kai žmonės pradėjo statyti Babelio bokštą? Susimąstykim, kodėl GŠF, jei tai nėra pasaka, kišasi į mūsų vidinius evoliucijos reikalus?

Dievai ir Titanai greičiausiai yra tik metaforos, atspindinčios du civilizacijų tipus – išorinį ir vidinį. Nors visi jie gyveno ir Žemėje (ir už jos ribų), todėl tam tikra prasme yra mūsų protėviai ir kūrėjai. Jie nemeluoja. Tačiau, sprendžiant iš GŠF pernešimų (jei tai ne žmonių fantazijos vaisius), jie grubiai pažeidžia nesikišimo principą. Vadinasi mes jiems svarbūs kaip maistas, kaip ferma, kurioje auginamos daržovės?

„Taigi jie kalbės apie meilę ir apie šviesą, tačiau jų prigimtis išliks krokodiliška. Matot, jie prisivogė geriausias genetines grandines, evoliucionavo ir dabar įsikūnijo į labiausiai apgaulingą išvaizdą. Jie nori sugundyti į savo laivus ir išgabenti kuo daugiau žmonių iš šitos planetos ir taip sulaikyti mus nuo evoliucijos. Prisistatyti jie nori kuo veliau, nes prasidėjus pokyčiams 2012 kils chaosas ir žmonėms nebus laiko pasverti visus pasiūlymus. Jie žiūri į žmonija kaip į labai turtingus resursus, kadangi pagal dizainą žmogaus genetika yra labiausiai vertinamas turtas šioje Visatoje. Taigi šita ateivių grupė dabar mūsų Saulės sistemoje iš tikrųjų yra imperija, tik apsimetanti tikrąją Galaktikos Federacija ir tikraisiais musu broliais ir seserimis. Bet Svarbiausia suprasti kas mes esame ir į kokia ateiti mes eisim 2012 m.“, - rašo G. Kavassilas.

Dėl 2012 metų turiu savo nuomonę, šiek tiek kitokią negu Kavassilas, tačiau dėl išgabenimo laivais į kitas planetas, jo informacija keistai sutampa ir su kitais nepriklausomais šaltiniais (D.Aikas, V.Šemšukas, etc), ir su projektu „Blue Beam“ ir su tuo ką sako Ashtar'as iš GŠF, staiga prisiėmęs sau nuopelnus dėl Adeno įlankos žvaigždžių vartų. Juk šitie, į skandinaviškus blondinus panašūs ateiviai žada kariškius paskraidinti namo su skraidančiomis lėkštėmis, lyg patys kariškiai neturėtų transporto lėktuvų ir laivų? Kur garantija, kad jie bus nuskraidinti namo, o ne kur nors į Marso urvus. Jeigu iš tikrųjų visa tai ne pasaka, tai Ashtar'as save demaskuoja, jog yra specialiųjų institutų arba tų pačių Oriono reptiloidų produktas? Aš neteigiu, tiesiog dedu klaustuką. Gal kas nors žino kitą atsakymą, nepriklausomai nuo to, ką sako G.Kavassilas, D.Aikas, V.Šemšukas, N.Levašovas, D.Wilcockas arba aš?

G.Kavassilas ir toliau rašo: „Visi mes esame ateiviai ir atstovai iš savo civilizacijų, iš įvairiausių kosmoso kampelių atėję čia pasinaudoti naujos evoliucijos galimybe. Štai dėl ko mūsų planeta sulaukia tiek daug dėmesio iš daugybės rasių. Žmonijos laukia pats nuostabiausias evoliucijos žingsnis visatoje. Ir jis įvyks Žemei pereinant į 5 išmatavimą. Atsivers portalai ir mes pereisime į kita realybę BŪDAMI ŽEMĖJE. Kad tai įvyktu mes turime likti ant žemės ir niekur neskristi. O tikrosios mūsų šeimos čia nėra, nes joms butu pavojinga. Artimieji lauks mūsų kitoje žvaigždžių vartų pusėje, 5 tankyje ir ten vyks didelis pasiruošimai Evoliucijai (....)
Žaidimas su apsimetėliams yra tarsi testas per kurį kiekvienas turės pereiti, siekiant atskirti tikrą šviesą ir tikrą kelia. Tikroji šviesa yra kiekvieno viduje, ta nuojauta, tas ryšys su Kosmosu atbunda pas kiekvieną pasiruošusį evoliucijai ir pakužda sekančius veiksmus. Širdis rodys kelia į tikrąją mūsų ateiti. O apgauti jie bandys protą, bet sielos apgauti neįmanoma. Tačiau ne visi žmonės rinksis vienodą kelia ir netgi jeigu žmogus nuspręs lipti į tuos laivus, tai tik reikštų jog nori pasilikti čia žemesnėse vibracijose ilgesnį laiką. Dauguma ateivių yra geri, tačiau dabar mes turime reikalų su negatyviais. Nesu prieš ateivius nusiteikęs tik mėginu suprasti ką jie siūlo. Visada jie buvo čia ir visada mes buvome jų išnaudojami. Atsiras daugiau būdu kaip sustabdyti mus nuo evoliucijos. Vienas tokių bandymų - „žvaigždžių vartų“ technologijos. Gyvename pasaulyje kuriame vyksta daug apgaulės, todėl supratimo savyje kiekvienam reikėtu turėti daugiau“.
http://georgekavassilas.org/

G. Kavassilas perspėja apie „žvaigždių vartus“, kaip apie negatyvių jėgų technologijas ir greičiausiai tai daro ne veltui.

Žaidimas dūmais ar ufologų neprofesionalumas?

Buvome šiek tiek atitolę nuo Adeno įlankos, todėl metas grįžti

YouTube vykstantis karas dėl Adeno įlankos kulminaciją buvo pasiekęs praėjusių metų pabaigoje. Operacija buvo atlikta pagal vadovėlines viešųjų ryšių technologijas. Kitaip negaliu pavadinti.

Atsidarykime YouTube o tuo pačiu ir „google žemėlapiai“. Viename iš filmukų šalia Jil Ah kaimo rodomi trys pailgi objektai jūroje, o šalia daug mažų objektėlių, kuriuos informacijos autoriai vadina kariniais laivais, stovinčiais prie žvaigždžių vartų. Į „google žemėlapiai“ įsiveskite Jemen Jil Ah ir nesunkiai rasite šį vaizdelį. Atkreipkite dėmesį į mastelius. Toliau į Rytus yra aerodromo pakilimo takas, kuris traktuojamas kaip kelias iš „žvaigždžių vartų“ jūroje į sausumą. Šalia šio keisto oro uosto driekiasi modernus miestelis Bathaf, kuris vadinamas karine baze.

Ar taip yra iš tikrųjų? Aš sakiau, atkreipti dėmesį į mastelius. Iš žvejų kaimo Jil Ah iki žvaigždžių vartų nėra net kelių šimtų metrų, jūros gylis toks, kad galėtų bristi maždaug pusantro metro vyras. Panašu, kad tie kariniai laivai tokiame gylyje niekur negalėtų pajudėti iš vietos. Iš tiktųjų tie trys pailgi daiktai jūroje prie Jil Ah yra ne kas kita, o bangolaužiai, apsaugantys žvejų kaimą nuo audrų. Prie jų labai patogu statyti valtis. Jie labai keisti. Neaišku, kodėl trys, kodėl vienodu atstumu nuo kranto? Bathaf vietovėje yra ir google nuotraukų. Pasirodo čia gamtinių dujų verslovė ir naftininkų miestelis, o šalia jo – nedidelis terminalas su oro uostu. Taigi, kur tie žvaigždžių vartai?

O štai ankstesnį filmą demaskuojantis kitas filmukas, su kurio argumentais sunku būtų nesutikti: žveju

kaimas Jil Ah ir naftininkų gyvenvietė Bathaf – jokiu būdu negali būti žvaigždžių vartais. Iš tikrųjų taip?

Vieni puola įrodinėti, kiti – paneiginėti. Tačiau šio žaidimo tikslas labai paprastas – paskleisti dūmų uždangą, nukreipti dėmesį į detales ir, žinoma, paslėpti kažkokią tiesą. Tie, kurie yra kažką girdėję apie Jemeno žvaigždžių vartus tampa nusivylę, nes kito informacijos šaltinio, išskyrus YouTube, apie tai beveik nėra, o ir čia viskas paneigta. Maža to, patys ieškotojai pastatomi į idiotų vietą, nes nesugeba su google žemėlapiu nustatyti atstumų, neskiria žvejų valties nuo karinio laivo, o naftininkų miestelio bei terminalo nuo karinės bazės. Tuomet ar versta jais tikėti? Susidaro įspūdis, jog tie patys žmonės sugalvojo Jil Ah istoriją ir tie patys ją paneigė.

O gal iš viso ta Jemeno žvaigždžių vartų istorija yra išgalvota? Šis klausimas tebegalioja.

Būtų gerai, jei taip būtų. Tuo tarpu vieno filmuko, kuriame matosi Adeno įlankos pakrantėje stovintis daiktas panašus į disko formos skraidantį aparatą, nebėra jau pusė metų. Taigi nėra ir paskutinio bent jau iš akies apčiuopiamo įrodymo. Ir tas objektas stovi kur kas piečiau negu Bathaf ugnikalnis, t.y. visiškai netoli tos vietos, kur Londono matematikai įcementavo keistą ratą su keistais brūkšniniais kodais, apie kuriuos kalbėjome pirmoje dalyje

Taigi, kažkas vis dėl to vyksta toje Adeno įlankoje. Toliau pabandžiau tyrinėti visai netradiciniais kanalais. Kelių aiškiaregių paprašiau įvertinti visą šią informaciją ir pačią vietovę. Atsakymas manęs nenustebino. Juo labiau ir pats padirbėjau su žemėlapiu ir gavau tą patį atsakymą. Kažkokia velniava ar anomalija tikrai yra. O Iš ten sklindanti energija - tikrai negatyvi ir nieko gero nežadanti. Tai pakankamai pavojinga vieta, kur koncentruojasi kažkoks blogis. Ir teisingai kariškiai elgiasi, kad patruliuoja toje zonoje, neleisdami žioplių ir turistų.

Kaip sakydavo Donas Chuanas savo mokiniui Carlosui Castanedai, vienintelis būdas kuo nors įsitikinti – atidėti bet kokius vertinimus, pakentėti ir išlaukti. Teorijų daug, samprotavimų bei manipuliacijų – ne ką mažiau, todėl laikas – pats geriausias mūsų sąjungininkas. Nereikia žiūrėti į 2012, 2013 ar kitokius metus. Jie neturi jokios reikšmės. Nežiūrint į tai, G.Kavassilas'o patarimas – jokiu būdu nelipti į bet kokius kosminius laivus - tikrai yra geras. Iš aš juo būtinai pasinaudosiu.

Nemanau, kad dėl Adeno įlankos man pavyko atsakyti į visus iškeltus klausimus. Tokio tikslo ir neturėjau. Šita dėlionė man dėliojasi būtent taip. O kitiems - gal būt ji dėliotųsi visiškai kitaip. Todėl prašau nepriimti visko kaip absoliučios tiesos. Tai tik viena iš galimų nuomonių ar interpretacijų. Tik gyvenimas gali parodyti, ar ji buvo teisinga. `

Pabaiga

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:55 Receptai – Patiekalai Naminiai vafliai su karamele
Pasigaminkite skanius vaflius su kondensuotu pienu “rududu”. Vaflių su karameliniu įdaru receptas.

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:29 Receptai – Patiekalai Maitinamoji, tonizuojamoji kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trinys, Grietinė, Citrinos žievelė, Alyvuogių aliejaus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau