Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos » 2015 » Lapkričio » 12

Žvaigždžių vartai Adeno įlankoje. I dalis

2009-2010 m. Adeno įlankoje, netoli Jemeno krantų buvo labai karštą. Ne todėl, kad ten pavėsyje daugiau kaip 40 laipsnių. Į tą nedidelį Indijos vandenyno plotelį sulėkė neįtikėtina nesutaikomų priešų karinė armada.

Adeno vandenyse iki šiol plaukioja NATO, ES, Rusijos, Kinijos, Japonijos, JAV, Indijos, Pakistano ir dar 10-ties valstybių kariniai laivai. Tačiau ten niekas nešaudė ir karo nebuvo.

Tiesiog 4 tūkstančiai karinės technikos vienetų iš daugiau kaip 20 jūrinių valstybių gaudė penkis Somalio piratus, kurie, kaip skelbė oficiali žiniasklaida, grobė prekybinius laivus ir reikalaudavo išpirkos. Tačiau yra ir kita priežastis, kodėl karo laivai ten susirinko.

Esą Somalio piratai – tai gudri dingstis, sumaniai organizuota specialiųjų tarnybų operacija. Laivus piratai gal ir grobdavo, tačiau ne tokiais masteliais, kad reikėjo į regioną siųsti 4 tūkstančius laivų, lėktuvų ir sraigtasparnių. Iš tikrųjų tarptautinės pajėgos ten saugojo kažkokią jūrinę-klimatinę anomaliją,

kurią ufologai ir konspirologai spėjo pavadinti „žvaigždžių vartais“ (Stargate) - besiveriančiu portalu į paralelinius išmatavimus. Ar jie buvo teisūs?

Pirmiausia New Age judėjimams artimos interneto svetainės pasirodė labai išradingos.

Viename iš tokių „Ashtaro komandos“ pranešimų rašoma: „Indijos vandenyno gelmėse prabudo sąmoninga būtybė, kuri pasiruošusi padėti taikai žemėje. Slaptų tarnybų mokslininkai stebi šią anomaliją ir raportuoja savo vyriausybėms, jog tai sustabdyti neįmanoma. Saulė demonstruoja transformuojančius pasikeitimus Žemės magnetizme. Aktyvizuojasi nauji ir seni tinkleliai ir greitai atsiras neįtikėtina galimybė generuoti penkto išmatavimo kristalinį ir elektromagnetinį skydą aplink mūsų planetą ir horizontalų jėgos lauką, kuris stabdys agresiją ir neleis naudotis ginklais. Kartu su Žydrojo Mėnulio aktyvėjimu, Žemės tinklelis sužadino žvaigždžių vartų energiją. Energija susiformavo gruodžio 31 d. (2010 m.). Ši antroji pilnatis gruodžio mėnesį pasireiškė kaip kosminis sprogimas, kuris buvo reikalingas tam, kad kristalinis Žemės tinklelis pereitų į bangos būseną bei aktyvuotų deimantinius tetraedrus planetos gelmėse. Taip jau buvo ir ankstesniais metais. Šitą aktyvaciją kontroliuoja Ashtar'as iš Galaktinės šviesos federacijos“.

Kam nors aišku, kas pasakyta? Man tai nieko. Bet toliau dar įdomiau. Tame channelinge kalbama, jog eiklių ufonautų komanda Ashtar'as, atlėkusi iš portalo, atims iš žmonių sugebėjimus šaudyti:

„Mes paleidome skraidančias lėkštes iš savo flagmano laivo, kad parvežtų visus kariškius namo, pas savo šeimas. Ekspancija, kurią pasaulio šalių karinės pajėgos vykdo Jemene – tai gulbės giesmė tų, kurie nori karo visame pasaulyje. Jie galės pamatyti flagmano laivą, kuris išnirs iš žvaigždžių vartų visame savo gražume. Jie žino, kad žvaigždžių vartams pasiekus savo piką, ginklai nustos veikti. Štai tada mes turėsime atskleisti tiesą, kodėl kareiviai nebenori kariauti. Šiandien JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton pareiškė (tai buvo 2010 pradžia), kad Jemenas kelia pavojų tiek regiono, tiek pasaulio mastu. Toks jos pareiškimas yra paskutinis. Kai tik žvaigždžių vartai pilnai atsidarys, ji daugiau nebegalės versti žmonių jaudintis. Tuo momentu visi kareiviai bus paveikti. Jie pasižiūrės į savo ginklus pasimetę, nieko nesuprasdami. Jie pasižiūrės į savo draugus ir į tuos, kuriuos teikia šaudyti ir supras, kad ginklai nebešaudo. Jie susisieks per radiją su savo vadovais ir tuo pat metu tas pat atsitiks visame pasaulyje. Žvaigždžių vartai Adeno įlankoje – tai Jėga, kuri deaktyvuos visus ginklus. Pasaulyje bus taika. Galaktinės šviesos federacijos laivai atskris ir nusileis tam, kad grąžintų kareivius namo. Šituos laivus pamatys visi, nebus galimybių juos paslėpti“.

Nenoriu, kad mano sarkazmas įžeistų tuos, kurie tiki Ashtar'u, Galaktine šviesos federacija ir panašiais dalykais. Kiekvienas turi asmeninę teisę rinktis. Tačiau visame tame informacijos sraute svarbiau yra nepamesti blaivaus proto ir kritinio mąstymo. Visiškai nesišaipant iš „baltųjų brolijų“ ir įvairių New Age judėjimų, pasakysiu, kad man šitas apsakymas labai patiko. Norėčiau, kad taip būtų. Tačiau kyla papildomų klausimų. Gal aš ne viską žinau?
Vienas tokių klausimų, skaitant GŠF channelingus iškilo labai spontaniškai. Gal būt kas nors man pasufleruos, kodėl šalia blondino iš GŠF nupaišytas žmogus, panašus į Jėzų ir pavadintas Sananda? Negi Jėzus irgi buvo ufonautas? Visą laiką maniau, jog Dievas-Sūnus yra Švenčiausiosios trejybės Asmuo, bet nuo kada jis tapo ufonautu?

Iš tiesų būtų nuostabu, jei kareiviai paliktų savo ginklus ir užsinorėtų namo. Maža to jie bus nuskraidinti nemokamu taksi – skraidančiomis lėkštėmis. Bet štai, laukiu beveik dvejus metus, o tie GŠF flagmanai-laivai taip ir nepasirodė, o Hillary Clinton nenustojo giedojusi apie naujų konfliktų galimybes. Gal dar anksti? Gal reikia palaukti? Juk iki 2012 m. gruodžio 21-osios liko daugiau kaip metai. Po metų baigsis Obamos administracijos kadencija ir gulbė tikrai nustos giedojusi. Niekas šiandien netiki, jog Obama bus perrinktas.

Šiaip norėčiau pamatyti savo akimis, kaip atrodo tie Ashtaro flagmanai. Turėtų būti įspūdingas vaizdas, kaip jie išnyra iš Adeno įlankos dugno.

Spėju, jog Holywoodas jau stato apie tai filmą. Gal būt serialas „Stargate“ audrina lakios fantazijos žmonių vaizduotę? Bet štai kokia bėda, prisimenu George Kavassilas'o įspėjimą: nelipti į pirmą pasitaikiusią lėkštę ir, kad Galaktinė šviesos federacija – Oriono drakonų klastotė, o tie drakonai labai panašūs į skandinaviškus blondinus. Be to krikščionys perspėja, jog Sananda nėra Jėzus, o niūeidžerių klastotė. Kaip susidoroti su šitais argumentais? Juk iš tikrųjų šiais laikais tiek daug klastočių, kad sunku kuo nors ir patikėti. Mes girdime ir tai, jog pats Jėzus buvo klastotė. Todėl geriausia nuo panašių išankstinių teiginių atsiriboti, tuo pačiu priimant, jog tai gali būti darbinės versijos, kurias reikia nuosekliai nagrinėti.

Kas gi iš tikrųjų atsivėrė Adeno įlankoje?

Apie GŠF pakalbėsime antroje dalyje, tačiau dabar ne apie didvyrius daina, o apie žvaigždžių vartus, kurie prieš kelerius metus pradėjo vertis Adeno įlankoje. Ir tikrųjų tai nėra visiška pasaka. Anomalija ten tikrai egzistuoja, kaip ir daugelyje kitų žemės vietų. Tiesa, nesenai vieną tokią – Meksikos įlankoje užnuodijo nafta, o Drakono trikampyje (prie Japonijos) giliai po vandeniu susprogdino branduolinį užtaisą, kuris ir sukėlė 2011 m. kovo 11-osios cunamį Japonijoje. Bent jau taip spėlioja įvairūs konspirologai.

Tuo tarpu serialo „Lost“ („Dingę“) autoriai idėjų sėmėsi iš tų pačių slaptų tarnybų mokslininkų, kurie tas anomalijas ir tyrinėja. Filme gana sėkmingai pateikta laiko ir erdvės portalo idėja, remiantis kvantine fizika, reliatyvumo teorija bei okeanų anomalijų tyrinėjimais. Iš tikrųjų, ne viską mokslininkai gali paaiškinti atvirais tekstais, todėl visas savo nuojautas sudeda į panašius serialus. Juk ten irgi kalbama apie laiko ir erdvės tunelius, kurie gali būti visiškai realūs.

Iš pradžių susipažinkime su vienu pakankamai solidžiu Adeno įlankos liudytoju.

Tai ne tradicinis insaidelis iš valstybinių struktūrų, o buvęs JAV kariškis Aaron'as McCollum'as, save pristatantis „nepriklausomu tyrinėtoju“. Jis kelis kartus buvo kalbintas projekto Camelot studijoje (http://projectcamelotportal.com/ ) ir pateikė šokiruojančius faktus bei loginėmis sąsajomis pagrindė nuogąstavimus dėl to, kad amerikiečiai turi keistų interesų tame regione. Ir tie interesai nėra susiję vien tik su nafta ar gamtinėmis dujomis.

Šis jaunas vaikinas yra George Kavassilas'o geras pažįstamas. Atrodo, kad jis ir atvedė Aaroną McCollumą pas Bilą Rayaną į projektą Camelot. Jis save pristato ne tik kaip tyrinėtoją. Jis sako buvęs slaptų karinių projektų dalyviu. Vaikinas teigia dalyvavęs trečiojoje proto kontrolės projekto TALENT kartoje. Jis taip pat prisipažįsta dalyvavęs slaptose JAV karinėse misijose Šiaurinėje Afrikoje ir žinąs situaciją šiame Arabų regione. Jis daug pasakoja apie Adeno įlanką, Sudaną, Jemeną. Jis vienas pirmųjų pareiškė versiją, jog Somalio piratai yra tik dūmų uždanga.

Tik keista, kodėl jis iki šiol dar gyvas?

Turint laiko ir kantrybės Aaron'o McCollum'o interviu verta paklausyti. Kadangi jis įrašytas 2010 m., todėl įdomus tuo, jog vaikinas atsiskleidžia pikantiškas detales apie slaptus kariškių jėgų manevrus Šiaurinėje Afrikoje bei vadinamąsias arabų revoliucijas. Jis pasako, koks visų šių „perversmų“ tikslas - išvalyti Šiaurės Afrikos ir Artimųjų Rytų regioną nuo nepageidaujamų politinių režimų tam, kad niekas netrukdytų Adeno įlankos įvykiams. Kokiems? Aaronas į šį klausimą iš dalies atsako. Prabėgus kažkiek laiko po Arabų revoliucijų, panašu, kad McCollum'as buvo bent jau arti tiesos.

Projekto Camelot (http://projectcamelotportal.com/ ) žmonės ne kartą buvo kalbinę insaiderius, kurie nedviprasmiškai tikino, jog povandeninėse ir požeminėse bazėse, veikia perėjimai į kitus išmatavimus arba į kitas Žemės (ar net Visatos) vietas. Tose bazėse (arba paraleliniuose išmatavimuose) išvedama hibridinė žmonių ir ateivių rasė, kuri turės pakeisti didžiąją dalį planetos gyventojų. O patys žmonės (kalbama apie 2/3) bus pergabenti į kitas planetas. Tarpusavyje nepriklausomi šaltiniai, kontaktuojantys su nežemiškos sąmonės struktūromis visa tai patvirtina.

Dažniausiai tokius „nostradamusus“ vadinu lakios fantazijos pasakoriais, tačiau neatmetu, jog kiekvienoje pasakoje yra nemaža dalis tiesos. Tam tikrais atvejai gali būti ir šimtaprocentinė tiesa. Žmogus susapnuoja, susapnavęs – prideda nuo savęs. O kitas išgirdęs – užrašo, savaime aišku, pervaręs dar ir per savo prizmę. Tačiau visa ta kompanija, kurianti gal būt eilinį filmo scenarijų tiesiog neįsisąmonina, jog kažkas „iš anapus“ duoda vertingą informaciją. Todėl jokiu būdu neironizuoju ir nesišaipau, nors kartais labai to norėtųsi vien dėl to, jog kai kurios ezoterinės „versijos“ stokoja elementarios logikos ir panašios greičiau į „fantasy“ žanro filmus.

Taip galėjo atsitikti ir su Jemeno „portalu“, esą jį, kaip ir viską šioje planetoje kontroliuoja siaubingi arba geri ateiviai.

Kitas nepriklausomas šaltinis, kuris užsimena apie „naują rasę“, kuri turi pakeisti žmones Žemėje yra pop muzika. Lady Gaga dainas greičiausiai kuria kokia nors narkomanų grupė, kuri apkvaitimo būsenoje gauna neįtikėtiną informaciją iš ateivių ir viską sudeda į dainininkės kūrinius. Tai unikalūs juodojo channelingo atvejai. Štai vienas iš tokių:

Šiame klipe visi simboliai ir visos detalės be galo svarbios ir keistai koreliuoja su tuo ką pasakoja įvairūs nostradamusai, kontaktuotojai ir insaideriai, tame tarpe ir apie Adeno įlanką.

Tačiau mūsų darbas - būti kiek įmanoma objektyviais.

Jeigu trumpai apibėgti visus ezoterinius ir pasaulietinius šaltinius, kurie pasakoja apie Adeno įlankos anomaliją, tai galima būtų išvesti tris-keturias pagrindines versijas.

Pirmoji - esą 2000-aisiais, po 6.3 balo žemės drebėjimo įlankoje susiformavo keistas vandens sūkurys, kuris stabiliai sukasi toje pačioje vietoje.Nuo 2008-ųjų jis ėmė plėstis, o jo priežasties mokslininkai

nenustatė. Tam, kad į Adeno įlanką nesulėktų aštrių pojūčių mėgėjai ir turistai su privačiomis jachtomis, buvo inscenizuoti keli prekybinių laivų užpuolimai. Vadinamieji Somalio piratai yra paprasčiausi samdiniai. Todėl dabar Adeno įlankoje prekybiniai laivai praleidžiami tik labai siauru ruožu, o šį koridorių saugo įvairių pasaulio šalių karinės armados. YouTube apie tai informacijos tikrai nemažai.

Sprendžiant iš šios nuotraukos, panašu, kad po vandeniu yra keturi kalnai arba ugnikalniai, kurie gali nuolat kelti nedidelius žemės drebėjimus dėl to ir susidaro toks keistas bangavimas. O gal tai visai ne

ugnikalniai, o piramidės arba slaptos povandeninės bazės apie kurias kalba Aaron'as McCollum'as? Antra versija daugiau žemiškesnė, nes susijusi su dujų ir naftos gavyba šiame regione. Analogiškas atvejis yra nutikęs Aralo jūroje. Japonų mokslininkai tikina, jog Aralo jūra senka dėl to, kad regione yra išplėtota dujų ir naftos gavyba, todėl esą vanduo iš jūros dideliais sūkuriais pasitraukia į tuščias žemės gelmes, tuo pačiu keldamas ir nedidelius požeminius smūgius. Teigiama, kad vanduo Aralo jūroje įteka į žemę, o kur nors Australijoje – išteka. Ši versija kelia abejonių, nes lygiai tokiu pačiu būdu vanduo būtų dingęs ir iš Kaspijos jūros, tačiau šiuo metu, nepaisant intensyvios dujų ir naftos gavybos regione, vanduo Kaspijos jūroje nesenka. Adeno įlankos pakrantėje taip pat daug naftos platformų, tačiau vanduo, keldamas sūkurius, taip pat niekur nedingsta.

Tie, kurie bando pagrįsi arališką Adeno įlankos versiją pateikia ir kitą pavyzdį. 2003 metais Maskvos srityje, netoli Solnečnogorsko įvyko keistas dalykas. Ežere, kuris vadinasi „Biezdonnyj“ (turėtų būti verčiama: „Bedugnis“) kaimo seniūnas aptiko plūduriuojančią JAV laivyno gelbėtojų liemenę. Ant liemenės buvo užrašas, kad ji priklauso jūreiviui Semui Belowsky iš JAV karinio esminininko, kuris 2000-aisiais Adeno įlankoje užplaukė ant teroristų bombos. Tragedijos metu 4 jūreiviai žuvo, o 10, tame tarpe ir Semas Belowsky dingo be žinios. Kaip gelbėjimosi liemenė iš Indijos vandenyno galėjo atsidurti Pamaskvėje? Gal arabų marodieriai pardavė rusų spekuliantams, o šie – pragėrė? Gal būt iš tikrųjų egzistuoja kažkokie požeminiai tuneliai, jungiantys žemynus ir vandenynus? Apie tai irgi pripasakota nemažai neįtikėtinų istorijų. Visa ši legenda su Semo Belowsky liemene tikrai smagi ir labai norėtųsi, jog tai būtų tikra tiesa.

Yra ir dar viena versija Adeno įlanką siejanti su Meksikos įlanka, mat abi jos be galo mįslingos ir netgi yra toje pačioje platumoje.

Kažkas sudegino prancūzų mokslininkės laboratoriją, kuri sakė, kad „pasaulis turi būti įspėtas“. Kažkas yra pašalinęs ir patį filmuką. Tačiau kol kas galime užsikabinti tik už vienintelio fakto: JAV karinė flotilė prie Kosta-Rikos krantų taip pat kažką saugojo. Gal būt kažką tokio panašaus, kaip ir prie Jemeno? Beje „Velnio“ arba „Drakono“ trikampis tarp Japonijos ir Filipinų taip pat yra senai pamėgta NATO ir „sąjungininkų“ karinių manevrų vieta. Ten dažnai jūreiviai mato NSO, o visai nesenai šis Ramiojo vandenyno kampelis, kaip spėjama, buvo viena iš Japonijos krantus nusiaubusio cunamio priežasčių. Ten po vandeniu taip pat vyksta keistos elektromagnetinės anomalijos, apie kurias mokslininkams įsakyta tylėti. Ten, kaip spėjama, šių metų kovą buvo susprogdintas branduolinis užtaisas, panašiai taip, kaip Jack'o Shephard'o kompanija norėjo padaryti 5-ąjąme serialo LOST sezone. Tam, kad sustabdyti anomaliją ir grąžinti Žemę į normalų laiką.
Kinematografininkai, kaip ir pop dainų kūrėjai, dažnai daug ką pasako tarp eilučių.

Kontaktuotojai su ne žemiškomis civilizacijomis sako, kad viso šiuo metu veriasi net 6 žvaigždžių vartų portalai. Ir tai susiję ir su Saulės aktyvumu ir su polyčiai Žemės magnetiniame lauke.

Štai dar viena citata iš panašaus turinio channelingo:

„Šiandien pastebimas ypatingas karinių pajėgų aktyvumas Adeno įlankoje. Žvaigždžių vartai bus atidaryti keliose pasaulio vietose, kad galėtų Žemę pasiekti kosminiai laivai ir kad aukšta (tikriausiai reikėtų sakyti „subtili“) energija įsiskverbtų į planetos paviršių, kad ji galėtų padėti žmonėms paskutiniame pakylėjimo etape. Dabar palydovinės nuotraukos leidžia pamatyti keistus dalykus Adeno įlankoje ir Australijoje. Maiklas Salla jau daug metų kalbėjo apie tai, kad Sadamas Huseinas mokėjo valdyti žvaigždžių vartų technologijas, nes žinojo, kas parašyta šumerų molinėse lentelėse, kurios buvo užgrobtos 2003 metais Persijos įlankos karo metu“.

Tačiau kol prisiruošiau apie tai parašyti, informacija buvo išimta. Norėčiau tikėti, jog tai tik techninis apsirikimas, bet ne sąmokslo teorija. Na iš kur pas Sadamą galėjo būti žvaigždžių vartų technologijos? Tikėtina, kad Irako mokslininkai tyrinėjo šumerų lenteles Bagdado muziejuje. Taip pat tikėtina, jog žolės apsirūkę JAV kariškiai galėjo jas sunaikinti arba ištampyti po pasaulį kaip trofėjus. Bet tai tik švelniausios versijos, kurios ateina į galvą. Pavyzdžiui tokie rašytojai kaip David Icke (Deividas Aikas) ir Vladimiras Šemšukas tvirtina, jog Bagdado muziejus buvo plėšiamas sąmoningai, naikinant kažkokius mūsų civilizacijos priešaušrio dokumentus, kuriems gali būti daugiau kaip 5 tūkst. metų. Kitaip tariant buvo naikinami kažkokie įkalčiai.

Iš visų tų channelingų apie Adeno įlanką kol kas neaišku kas yra saugoma. Ar bijoma Ashtar'o skraidančių lėkščių flotilės, kuri turi išnirti iš Adeno dugno ir kaip taksi išvežioti kariškius namo, ar patys kariškiai, pavogę Sadamo technologijas atvėrė žvaigždžių vartus ir dabar nežino ką su tuo reikalu daryti, todėl Drakono įlankoje (prie Japonijos) šių metų pradžioje susprogdino branduolinį užtaisą? O gali būti, kaip sakoma viename projekto Camelot filmų: jie laukia draugų iš paralelinių pasaulių, kurie atveš mums naują hibridinę rasę, kuri turėtų pakeisti 5,5 milijardus išžudytų ir į kitas planetas perkeltų žmonių. Gal būt naujokai padės įgyvendinti ir naują pasaulio tvarką, apie kurią jau trečią šimtmetį kliedi teosofai bei masonu ložės? Gal būt jie nori kontroliuoti, kad Žemės magnetizmas nesikeistų bei techninėmis priemonėmis mėgina stabdyti geomagnetinius pokyčius?

Ezoterinio pobūdžio klausimų tikrai daug. Tačiau baikim tas pasakas ir grįžkim prie realaus gyvenimo.

Pradėkime rimtesnę analizės dalį. Pasižiūrėkite į keistą ratą, kuris buvo aptiktas Jemeno pakrantėje.

Pats pamėginau per google maps surasti Bi-r Ali vietovę Jemene. Piečiau nuo šio beduinų žvejų kaimo yra pusiasalis, kuriame iš tikrųjų yra keistas ratas, kurį ufologai vadina „raktu“ į „žvaigždžių vartus“.

Prie filmuko YouTube yra ir komentaras. Jo autorius rašo, jog keli keisti sutapimai įvyko po to, kai pradėjome žaisti su google žemėlapiu. Esą pirmasis ratas buvo sukurtas Londono matematiko Wilton'o Windmill'o ir pastatytas Meksikoje. Matematikai iš Londonorado atrado vadinamąjį ASCII kodą, kuris sujungia linijas (ką jis reiškia – nelabai suprantu-aut).

Antras ratas buvo rastas Adeno įlankos pakrantėje.

Tai reiškia, kad šita vieta sutampa su Akapulko įlanka šalia Meksikos. Tai vietos - dvynės. Tik viena - dykumoje, o kita – tankiame atogrąžų miške. Toliau pateikiamos žvaigždžių vartų koordinatės 14,0145446344 x 48,3566622289.

Atrodo, kad vėl pro šalį, nes tuos kodus-ratus pastatė patys Londono matematikai, nusipirkę po gabalėlį žemės Meksikoje bei Jemene ir tokiu būdu norėję tiesiog įamžinti savo atradimą. Ir tai esą jokiu būdu nesusiję su ateiviais. Kaip gi kitaip?

Tačiau Adeno įlanka vis viena keista. Čia jau daug metų atgal buvo stebimi NSO. Pirmieji pranešimai apie keistus švytinčius ratus Indijos vandenyje pasirodė 1977 metais. Juos užfiksavo rusų laivas

„Nikolajus Kremenskis“. Tuomet jūra pradėjo švytėti baltai. Jūrininkai prisimena, jog jiems susidarė įspūdis, kad iš nuo dugno šviečia galingas prožektorius. Laivo variklis pradėjo gesti. Panaši anomalija buvo užfiksuota ir Siamo įlankoje 1967 metais.

O štai dar vienas į objektyvų mokslą orientuotas paaiškinimas. Esą Adeno įlanka – ašinė magnetinė anomalija arba „Kiuri izotermos“ (neesu geologas, todėl atsiprašau už neprofesionaliai išverstus terminus, jei tokie atrodys-aut).

Pagrindinės magnetinių anomalijų, esančių okeanų kalnynuose priežastis – Spread - geomagnetinis procesas, pasireiškiantis vandenyno plutos litosferos judėjimais, kai atsiradusias tuštumas užpildo iš mantijos atitekanti magma kuri sukelia žemės magnetinio lauko inversijas.

Okeanų pluta formuojasi ribotame regione, įsimagnetindama pagal magnetinio lauko kryptį, kai to regiono temperatūra pasiekia Kiuri tašką, veikdama mineralus. Adeno įlanka buvo viena iš tų vietų, kur buvo fiksuojama atvirkštinė jūros dugno anomalija. Magnetinis laukas čia atvirkštinis ir asimetriškas. Mokslininkai esą senai žinojo Adeno jūros anomaliją ir ji yra moksliškai aprašyta prestižiniuose leidiniuose.

Taigi Adenas – toli gražu ne žvaigždžių vartai, o įprastas geologinis, geomagnetinis reiškinys, kurį mokslininkai dar nėra iki galo baigę ištirti, tačiau tikėtina, jog netrukus visi taškai bus sudėlioti. Todėl Ashtaro komandai su skraidančiomis lėkštėmis tikrai nėra ką veikti. Atrodo, kad kažkokie išmanūs kūrėjai gamtos anomalijas priskiria ateiviams. Tie paslaptingi reiškiniai yra arba gamtos išdaigos, arba naujosios įslaptintos technologijos. Žinoma, jog žmonių, o ne ateivių.

Keista, ar ne, kad tie patys Ashtaro komandos gerbėjai Norvegijos spiralę, švytėjusią virš Šiaurinės Europos 2009 m. gruodžio pradžioje taip pat buvo priskyrę ateiviams, atseit buvo atsivėrę žvaigždžių vartai.

Taigi Adenas – toli gražu ne žvaigždžių vartai, o įprastas geologinis, geomagnetinis reiškinys, kurį mokslininkai dar nėra iki galo baigę ištirti, tačiau tikėtina, jog netrukus visi taškai bus sudėlioti. Todėl Ashtaro komandai su skraidančiomis lėkštėmis tikrai nėra ką veikti. Atrodo, kad kažkokie išmanūs kūrėjai gamtos anomalijas priskiria ateiviams. Tie paslaptingi reiškiniai yra arba gamtos išdaigos, arba

naujosios įslaptintos technologijos. Žinoma, jog žmonių, o ne ateivių.

Keista, ar ne, kad tie patys Ashtaro komandos gerbėjai Norvegijos spiralę, švytėjusią virš Šiaurinės Europos 2009 m. gruodžio pradžioje taip pat buvo priskyrę ateiviams, atseit buvo atsivėrę žvaigždžių vartai.

Nueita dar toliau. Norvegijos spiralė pradėta sieti su Adeno įlanka. Tuo tarpu Norvegijos spiralės pasirodymo metu buvo užfiksuotas EISCAT/HAARP aktyvumas. Ir šiandien jau nė vienas ufologas ir fizikas neabejoja, jog Norvegijos spiralė buvo šio centro atliktas taikus projektas „Tequila Sunrise“. Tai esą įrodytas faktas.

Dabar visa tai yra vieša paslaptis. Pagal statistiką 70 proc. planetos gyventojų neabejoja, jog mes Visatoje nesame vieniši. Abejoja tik vyriausybės, klausdamos savęs: o kas atsakys už pasekmes, jei kils kultūriniai ar religiniai neramumai, susiję su NSO? Reikės juk perrašyti vadovėlius, o gal net pačią

Bibliją, tuo tarpu biudžetai ir smegenys kiauri. Krizė. Dėl šios baimės esą buvo įslaptinti visi NSO stebėjimai bei kontaktai ir tik nuo 2003 metų didžiosios pasaulio valstybės, lašas po lašo viešina nereikšmingus NSO atvejus, kurie jau ir taip buvo ne kartą spausdinti ezoteriniuose ir ufologiniouose leidiniuose. Tuo tarpu svarbūs dalykai, spėju, niekada nebus paviešinti nei apie Jemeną, nei apie 51-ąją zoną Nevadoje. Ir mes šiandien priversti kalbėti tik apie vieną viršukalnę, tuo tarpu viso kalnyno nematome. Įsivaizduokite, jei mokslininkai pasakys tiesą apie apie Adeno įlanką, sulėks ten viso pasaulio žiopliai ir sugadins operaciją? Iš vienos pusės vyriausybes galima ir suprasti. Bet jokiu būdu nepateisinti.

Kitoje dalyje apibendrinsime informacinius karus, susijusius su Adeno įlanka. Jie internetinėje erdvėje vyksta jau antri metai. Ką jie galėtų reikšti? Ar iš tikrųjų ten yra „portalas“, iš kurio išnirs gelbėtojų komandos, o gal priešingai – okupantai parodys tikrą savo veidą. O gal visa tai tik muilo burbulas? Tikrai bus įdomu.

Jei kas turite papildomos informacijos, dėkite viską į komentarus. Ačiū.

Laukite tęsinio ....

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://kvantinemagija.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

11.11.2019 laikas 23:09 Receptai – Patiekalai Traškūs šokoladiniai pyragėliai su zefyrais ir riešutų sviestu

Garų vonelėje juodąjį šokoladą ištirpdykite su sviestu. Į tirpinį berkite tirpios kavos miltelius, cukrų ir maišykite, kol masė atvės. Į dubenį su atvėsusiu šokoladu įmuškite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą, kakavos milte...

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą
Blogas burnos kvapas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip g...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau