Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Dvasios, Vaiduokliai » 2021 » Spalio » 25

Vyras nufilmavo, kaip kažkas nematomas vaikšto ant lovos užvalkalo

Vartotojai komentaruose siūlė, kad tai gali būti kažkoks ventiliatoriaus triukas arba kažkas paslėpta pačioje lovatiesėje. Tačiau daugelis tikėjo, kad tai buvo "katės vaiduoklis".

Vienas "Reddit" svetainės naudotojas šiandien paskelbė keistą vaizdo įrašą. Jame ant grindų jo namuose guli mėlyna lovatiesė. 

Lovos užtiesalo paviršius keistai juda, tarsi per jį judėtų kažkas nematomas.  

Vaizdo įraše taip pat matyti, kad po lovos užklotu nėra jokių daiktų, tik lygi kiliminė danga.

Katė, vaiduoklis, vaizdo įrašai

"Tai nutiko vakar, prieš pat man išeinant į darbą. Norėčiau manyti, kad tai buvo mano dukros mirusio katino vaiduoklis, nes katino pelenai laikomi urnoje mūsų namuose", - paaiškino vaizdo įrašo autorius. 

Mergina atsisėda ant tos pačios lovos užtiesalo šiek tiek aukščiau, o vyrui apvertus lovos užtiesalą ir numetus jį ant grindų, ant užtiesalo vėl vyksta judesiai. Šį kartą jie atrodo taip, tarsi katė prieitų prie lovos užtiesalo krašto ir nueitų. 

Komentaruose vartotojai spėliojo, kad tai gali būti koks nors ventiliatoriaus triukas arba kažkas paslėpta pačioje lovatiesėje. Tačiau daugelis tikėjo "katės vaiduokliu", o kai kurie pasakojo savo istorijas apie tai, kad juos aplankė mirusio augintinio vaiduoklis.

Pasak vaizdo įrašo autoriaus, "vaiduoklio atėjimo" metu kambaryje iš tiesų buvo nedidelis ventiliatorius, tačiau jis stovėjo šone, ant virtuvės stalo, ir oras iš jo sklido visai kita kryptimi. 

Jis taip pat teigė, kad jei tai iš tiesų buvo virtuvės ventiliatoriaus poveikis, tai būtų buvę dažnai, nes tas ventiliatorius pas juos buvo visą vasarą, o "vaiduoklį" jis pastebėjo tik vakar.  

Jam pritarė vienas komentatorius, parašęs, kad ventiliatoriaus versija yra keista, nes jis niekada nematė, kad ventiliatoriai sukurtų tokį oro srautą, kuris sudarytų įspūdį, kad po antklode šliaužia koks nors gyvūnas, pavyzdžiui, pelė.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.07.2019 laikas 19:36 Receptai – Patiekalai Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Gaminame namuose. Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu. Šiek tiek pakepinus dedame nuplautus špinatų lapus ir kepiname dar kelias minutes vis pamaišant. Pilame grietinėlę, beriame Parmezano sūrį, išmaišome, sudedame į keptuvę laši...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau