Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2021 » Spalio » 25

Alžyrą užklupo niokojantys potvyniai

Vos per kelias valandas lietaus, Alžyre ir kituose vilajuose buvo užlietos kelios gatvės ir ištisi kvartalai. Remiantis Alžyro orų prognoze, lietūs keliuose regionuose tęsis ir naktį.

Sostinėje buvo užlieta keletas kelių ir rajonų. Keliuose greitkelių ruožuose, ypač šiauriniame aplinkkelyje, buvo labai sutrikęs automobilių eismas.

Dėl kelias valandas trukusio smarkaus lietaus buvo užblokuota tramvajaus linija Ruizso mieste. Potvynis padarė ir materialinės žalos: Drarijoje, į vakarus nuo Alžyro, buvo nuplauti du automobiliai.

Civilinės gynybos pajėgoms pavyko atgauti du automobilius, kuriuos nuplovė Oued Boujemaa Temim upė, išsiliejusi tarp Baba Hssen ir Draria komunų.

Socialinėje žiniasklaidoje paskelbtuose vaizdo įrašuose matyti vandenyje įstrigusių gyventojų nelaimės scenos, ypač Baba Hasano, Saulos ir Bir Hademo rajonuose. Kelios gyvenvietės ir keliai Alžyre, ypač Ge de Constantine, Ben Akinoun, Ain Naaja, Oued Ouhayeh... vis dar blokuojami.

Kelios potvynių paveiktos teritorijos

Orane visiškai užblokuotas 11-asis valstybinės reikšmės kelias Hassi Mafsouh komunoje. Civilinės gynybos pareigūnai ėmėsi veiksmų, kad šis kelias būtų išvalytas.

Relizanės valsčiuje labiausiai nukentėjo Masunos bendruomenė. Civilinės saugos darbuotojai dirbo įvairiose vietose, kad nukreiptų dienos pabaigoje iškritusį lietaus vandenį.

Socialinėje žiniasklaidoje paskelbtuose vaizdo įrašuose ir nuotraukose matyti, kaip šią popietę keliose vietovėse prasidėjo smarkios liūtys ir dėl užsikimšusių lietaus nuotekų tinklų buvo užtvindyti keli rajonai ir keliai.

Lietus keliose vietovėse tęsis iki rytojaus

Reikėtų pažymėti, kad keliose nuo pastarųjų liūčių nukentėjusiose vietovėse įvyko panašūs incidentai. Alžyro orų prognozės rodo, kad keliuose šalies šiauriniuose regionuose liūtys tęsis.

Nuo potvynio nukentėjo Tipasa, Alžyras, Blida, Boumerdes, Ain Defla, Medea ir M'Sila. Numatomas 15-25 mm kritulių kiekis, kuris per BMS, truksiančią nuo 15:00 iki 23:00, gali siekti arba viršyti 30 mm.

Nuo šeštadienio 15 val. iki sekmadienio 9 val. ryto Tizi-Uzu, Buira, Bejaia, Gigel, Borj Bou Arreridge, Setif ir Mila regionuose taip pat laukiama 20-30 mm kritulių, kai kuriais atvejais jie gali siekti arba viršyti 40 mm.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:22 Receptai – Patiekalai Skanūs bulviniai blynai su morkomis

Skanūs bulviniai blynai su morkomis. Bulvinių blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 11:45 Receptai – Patiekalai Žagarėliai. Skanių žagarėlių receptas
Pasigaminkime skanius žagarėlius. Skanių žagarėlių receptas. Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau