Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Lapkričio » 6

Cumbre Vieja ugnikalnis ėmė skleisti geltonas dulkes

2021 m. spalio 5 d. Ispanijos geologijos tarnyba INVOLCAN oficialiai patvirtino nerimą keliančią žinią iš Cumbre Vieja: ugnikalnio kraterio pakraščiuose pasirodė sieros.

Sieros atsiradimas šalia ugnikalnio savaime nėra kažkas neįprasto, nes būtent čia išgaunama siera. Indonezijos Ijen ugnikalnis visame pasaulyje ypač žinomas dėl sieros telkinių, o čia susiduriama su kitokia problema: La Palmoje dar niekada nebuvo sieros.

Tai reiškia, kad smarkiai pasikeitė magmos sudėtis, o naujoji jos versija tapo itin turtinga sieros turinčių dujų.  Tačiau nauja magma galėjo atsirasti tik iš labai giliai esančių vietų, nes ugnikalniai neturi kitų magmos šaltinių, išskyrus viršutinę mantijos dalį. 

Į dar vieną labai svarbią anomaliją šiandien atkreipė dėmesį Jd Salinger, kuris ją paskelbė GLP:

konspirologija, Krzysztofas Jackowskis, anomalija, ugnikaliniai

Tai visiškai oficiali spektrograma, kurioje (parodyta rodykle) visiškai aiškiai matyti ryte užfiksuota aukšto dažnio vibracija (apie 30+ hercų).  

Spektrogramų aiškinimas nėra labai dėkinga užduotis, nes kiekviena programa piešia savo skales ir filtrus, tačiau net žmonės, kurie su ta pačia programine įranga dirba daugiau nei metus, per kuriuos žiūri į tą patį kalną, iš tikrųjų nežino, kas ten vyksta ir ką reiškia viena ar kita dažnių juosta. 

Vienintelis dalykas, kurį galite pasakyti iš šios juostos, yra tai, kad jos šaltinis yra stacionarus dideliame diapazone, t. y. nekalbame apie vibraciją tuščio plyšio ar vamzdžio viduje. Jei infragarso šaltinis judėtų, anomalija būtų panaši į moduliuotą signalą ir atrodytų maždaug taip:

konspirologija, Krzysztofas Jackowskis, anomalija, ugnikaliniai

Taigi turime manyti, kad burbuliuoja ne vamzdis, o ertmė, t. y. magmos kamera, kurios sienelės kenčia nuo temperatūros ir slėgio pertekliaus. Ir, žinoma, signalo šaltinis yra skystis, t. y. magma, nes uolienos skleidžiamų virpesių dažnis spektre yra daug žemesnis. Magmos slėgis yra labai aukštas, o normalus slėgis yra žemiau esančios juostos. 

Galiausiai dar viena įtartina naujiena - mažėjantis žemės drebėjimų skaičius saloje:

konspirologija, Krzysztofas Jackowskis, anomalija, ugnikaliniai

Daugumos žmonių požiūriu, tai yra gerai, tačiau vulkanologai visada sunerimsta dėl tokių naujienų, nes padažnėję drebėjimai ir sumažėjęs bendras žemės drebėjimų skaičius yra ženklas, kad prasidėjo ugnikalnio išsiveržimas. Tačiau kadangi Cumbre Vieja išsiveržimas jau vyksta, galima manyti, kad tai ne tikras išsiveržimas, o tik apšilimas, seno lavos kamščio išspaudimas. Kita vertus, tikrasis išsiveržimas dar tik įvyks, bet šiek tiek vėliau. 

Dažnai po šio aukšto dažnio drebėjimo maždaug po 12 valandų įvyksta žemės drebėjimas, kurį sukelia uolienos griūtis. Tuomet magmos vibracija ir purslai persidengia su uolienos traškėjimu ir atrodo maždaug taip:

konspirologija, Krzysztofas Jackowskis, anomalija, ugnikaliniai

Jei rytoj spektrograma rodys tokį vaizdą, tai reikš, kad prasidėjo magmos kameros griūtis, ir išgirsime pranešimų apie salos nusileidimą, atsirandančias įgriuvas ir pan.  Ir tai yra geras atvejis, nes jei slėgis ten bus didelis, viskas gali baigtis sprogimu. 

Pastaroji aplinkybė primena gerai žinomą Krzysztofo Jackowskio pranašystę apie geltonąsias dulkes. Taigi, jei ugnikalnis išsiverš labai smarkiai ir sieros oksido į atmosferą pateks tam tikrais kubiniais astronominiais vienetais - siera iškris ne tik virš kūgio, bet ir virš Afrikos, Artimųjų Rytų ir net virš Amerikos ir Europos, todėl mes stebime įvykius. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.07.2019 laikas 15:19 Receptai – Patiekalai Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui
Kraujavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui, kraujavimas, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau